2020. november 25., szerda, Katalin, Alán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Szombaton kinyitnak az üzletek, december 15-én vége a karanténnak Franciaországban22:18 Terrorizmus gyanújával indítottak nyomozást Svájcban egy késelés miatt21:53 A Miskolci Törvényszék szerint Alaptörvény-ellenes, hogy Lorettáék nem cserélgethetik a nemüket és a nevüket21:16 Biden azt hiszi, az egész világot kell vezetnie20:50 "Olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon" - ígérte Kásler20:27 "Elvette" egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban20:04 Moldovai elnökválasztás: elutasították Igor Dodon fellebbezését19:50 Biden ma is rágódhatott azon, hogy vajon még mindig nem kapta meg Putyin gratulációját, vagy már el is felejtette19:38 Az egész országban sűrű ködre figyelmeztetnek19:11 Ennyi év után is képes túlképzett migránsokról hazudozni az Európai Bizottság - és még többet akarnak belőlük18:22 Rogán bizottsági meghallgatásán emlegette fel: ők tartják életben közpénzből a ballib sajtót18:14 "Ukrán barátaink" nem engedték be Kárpátaljára Grezsa István miniszteri biztost18:08 Pennsylvaniában is hitelesítették Biden győzelmét17:40 Újabb ballib segélyvisítás: Gyöngyösi Dobrevékkel könyörög "Európának", hogy álljon ellen a "hitleri-sztálini" Orbánnak17:08 Indiában érezte magát a cigány: novemberben mezítláb rongált a gyöngyösi buszpályaudvaron
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Azok figyelmébe, akik még mindig képesek a Jobbikra szavazni: a 2006. őszi rendőrterror és az igazságtétel 14 év után

A 2006. őszi rendőrterror és az igazságtétel 14 év után nemzeti jogvédő szemmel címmel 2020. október 21-én a Nemzeti Jogvédő Szolgálat filmvetítéssel egybekötött emlékező estet tartott a Polgári Mulatóban nemzeti jogvédőkkel, a nemzeti ellenállás tagjaival és 2006. őszi rendőrterror áldozataival.
Zoom
A Varga Domokos György író vezette rendezvényen felidéztük a 2006. őszi népfelkelés, a rendőrterror és a megtorlások megrázó történetét, az őszödi hazugságbeszédet, az igazságtételért folytatott, máig tartó jogi-politikai küzdelmeket. De szóltunk arról is, hogy milyen hatalmas veszélyt jelentene a büntetlenül maradt nemzetellenes felelősök ismételt hatalomra jutása.
A felzaklató filmből kiderül, hogy a balliberális Gyurcsány-kormány megrendült hatalmának megőrzése érdekében egyes állami szervek milyen kegyetlenségeket, törvénytelenségeket követtek el 2006 őszén. De az is, hogy a nemzeti jogvédők, nemzeti ellenállók és áldozatok 14 év után miként emlékeznek az akkori kataklizmára, hogy vélekednek az igazságtételről és miként látják a nemzet jövőjét, különös tekintettel a 2022-es választásokra.
A megszólalók többek között a megszólalás sorrendjében:
  • dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője
  • Gonda László és dr. Bene Gábor, a 2006. őszi Kossuth téri nemzeti ellenállás vezetői
  • Gőbl György, a Közhatalom Jogsértettjei Egyesület elnöke, 2006. őszi jogsértett
  • Dukán Dániel, 2006. őszi jogsértett
  • Budaházy György, 2006. őszi jogsértett, aki jelenleg is a gyurcsányi időszak koncepciója alapján zajló Magyar Nyilai „terrorper” egyik vádlottja
  • dr. Magyar-Zsolnay Attila alkotmányjogász, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat tagja
  • Reiner Péter, 2006. őszi jogsértett
  • dr. Morvai Krisztina egyetemi docens, a Civil Jogász Bizottság volt társelnöke, volt független európai parlamenti képviselő és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat tagja (felvételről)
  • Budaházy Edda, a Hozz világra még egy magyart! mozgalom vezetője
  • és felvételről Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök, a mai balliberális ellenzék vezére, aki mindent tagad…
A filmben részletek láthatók a Nemzeti Jogvédő Szolgálat Res iudicata - 2006. ősze: ítélt dolog c. dokumentumfilmjéből. Ezt is ajánljuk megtekintésre, főleg azoknak, akik kételkednek a 2006 őszi rendőrterror megtörténtében, vagy akik a magát felelősnek nem érző akkori miniszterelnöknek csak a mai fiatalok felé trendinek maszkírozott arcát ismerik.
Ajánljuk elolvasásra a Jelentés a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2006. őszi rendőrterrorral és megtorlásokkal összefüggő jogvédő küzdelmeiről a 10. évfordulón c. dokumentumkötetet, amelyet a 14. évforduló alkalmából digitális formában is közzétettük, hogy emlékeztessünk.
Október 23-án emlékezzünk a bátor hősökre, a szabadságharcosokra: néhány ezer elszánt magyar a világ akkori leghatalmasabb hadseregét legyőzte 1956-ban. Példájuk utat mutat.
14 éve az '56-os szabadságharcra emlékezőkre és a kormányváltást követelőkre lecsapott a totális rendőrterror szemkilövésekkel, lovasrohamokkal, kardlapozással, embervadászatokkal, verésekkel, kínzásokkal, önkényes letartóztatásokkal, brutális és tömeges rendőri akciók sorozatával. Az ezért felelős politikai és rendőri vezetők a felelősségre vonást nem kerülhetik el, a terrorcselekmény soha nem évülő bűntett.
Sajnos mindig akadnak olyanok, akik saját nemzetüket idegen érdekeknek szolgáltatják ki. A mai nemzetárulók hazánk önrendelkezésének felszámolásán és a nemzetépítés-nemzetegyesítés ellen ügyködnek nemzetközi megbízóik óhajának megfelelően. Ma is fel kell venni a harcot nemzetünk megvédése és a nemzet egyesítése érdekében!
Nem engedünk a magyarok jogaiból és a 2006. őszi igazságtételből, különösen az elkövetők felelősségre vonásából! 
Budapest, 2020. október 23.
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat nevében
dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvezetőFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready