Bezár!
2021. március 7., vasárnap, Tamás, Ubul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:39 Vona Gábor nem találja a helyét a mostani politikában19:10 Haláleset miatt függesztették fel az oltást az AstraZenecával Ausztriában 18:48 Megdöglött a Kutya Prágában - oszlatták is18:19 Rettegést is csökkentene egy izraeli találmány17:43 Svájc megszavazta a burka és a nikáb viselésének tilalmát17:29 Gulácsiról, új világrendről - kérdésekre válaszol Toroczkai László, 7. rész17:11 Intézményelhagyási és -látogatási tilalom a gyermekvédelmi intézményekben és javítóintézetekben16:32 Tetten ért sonkatolvaj gyilkolta meg brutálisan az idős házaspárt Kislángon: egyik áldozatát szinte feldarabolta16:23 Kissé melegszik az idő a jövő héten15:37 Két hétre vesztegzár alá helyezik Temesvárt15:19 Közös hadgyakorlatokba kezdenek az orosz és a fehérorosz különleges egységek14:58 A klímarettegők "szemmel tartják" a politikusokat Svájcban14:35 Manfred Weber is menstruációs problémákkal küzd14:17 Csökken, de még mindig magas az ál-kereszténydemokrata pártszövetség támogatottsága Németországban13:52 M1: jól haladnak az oltással
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Verának már irtóra hiányzott Szabi - és most végre újra egymásra találhattak a Telexnél

Reklám

Végre csatlakozik a Telexhez Dull Szabolcs, akit hat hónappal ezelőtt bocsátottak el az Index főszerkesztői posztjáról – olvasható a telex.hu közleményében.
Dull Szabolcs főszerkesztőként csatlakozik a laphoz, és Munk Veronika is főszerkesztő marad, közösen vezetik mostantól a Telexet. A lap két főszerkesztőjét a szerkesztőség megerősítette bizalmáról.
Zoom
Ha ballib pártoknál divat a társelnöki rendszer, a hozzájuk húzó sajtóban is itt az ideje a társfőszerkesztőknek (fotó: Bődey János / Telex)
Az újságírók nyári tömeges felmondása Dull Szabolcs kirúgásával kezdődött az Indexnél. Dull eltávolítását, az Index kormányzati megszállását tüntetés is követte (ez a "kormányzati megszállás" a már sok éve NER-közeli zsebekben lévő lap a zsebbe mélyebbre dugását jelentette, egy csipetnyivel enyhébb 444-es és zsindexes bukéval, de nívó és jobboldaliság nélkül, ahogy ez csak természetes... - a szerk.), ősszel pedig elindult a telex.hu, amely azokból az újságírókból és szerkesztőkből áll, akik Dull menesztése után távoztak a laptól.
„A lap indulásától kezdve többször elmondtam, hogy várjuk Szabolcsot, és mindenképp számítunk a munkájára, amint jogilag lehetséges” – mondta Kárpáti Márton, a Telexet alapító cég vezetője. Dull Szabolcs felmondási ideje és versenytilalmi korlátozása január 22-én járt le.
Munk Veronika szerint “Szabival hét évet már lehúztunk együtt közvetlen munkatársakként, nagyon jóban vagyunk, és mindketten ugyanolyan lapot szeretnénk: átlátható működésen alapuló, korrekt és kritikus, az olvasókra maximálisan figyelő újságot. Irtóra hiányzott már Szabi, szuper, hogy köztünk van újra!”
Dull Szabolcs pedig azt mondta:
Alig vártam már, hogy újra ezzel a csapattal dolgozhassak. Megtisztelő Vera és Marci bizalma és a szerkesztőség ilyen nagymértékű támogatása. Szokatlan egy újság élén a két főszerkesztő, de a Telex története másban is szokatlan: ez a csapat két hónap alatt irgalmatlanul sok munkával, kizárólag olvasói támogatásokból hozott létre egy új újságot, amely rögtön a magyar közélet egyik megkerülhetetlen része lett. Főszerkesztőként Verával azon fogunk dolgozni, hogy a Telex továbbra is csak az olvasók érdekeit szolgáló lap legyen.
(24)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready