2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:03 Eközben az EP-ben: "az abortusz alapvető emberi jog"22:54 Németország - Magyarország 2-2, kiestünk21:51 Zacher hagyná, hogy fuldokoljunk a maszkban, amíg el nem érjük a 80 (!) százalékos átoltottságot21:36 Az olasz kormányfő megüzente a Vatikánnak, ne szóljon bele, hogyan hurcolják meg a normalitáspártiakat21:16 Blinken: Amerika és Németország együtt dacol Oroszország "provokációival"21:00 Országszerte extrém UV-sugárzás várható20:50 Amerikai orvosok szerint "valószínű kapcsolat" van a Pfizer és a Moderna, valamint egy ritka szívbetegség között20:27 Orbán az Olasz Testvérek elnökével tárgyalt Brüsszelben20:05 Ez csak természetes: bebuzul az Európai Parlament is19:50 Megszüntethetik végre a korlátozások "jelentős részét"19:41 Az országos és a budapesti melegrekord is megdőlt, csütörtökön lesz az év eddigi legmelegebb napja19:10 Szijjártó: példátlan, hogy nem lehetnek magyar konzulok a müncheni arénánál - "provokációk történhetnek"19:02 Iráni források szerint jelentős előrelépések történtek a bécsi tárgyalásokon18:57 Nyári áramfogyasztási rekordot hozott a kánikula18:37 Áder aláírta a pedótörvényt - miután megbizonyosodott afelől, hogy nem akadályozza a felnőttek "nemváltoztatását"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Nemcsak Farkas Flórinak adott kegyelmet az SZDSZ-es patkány, hanem "Győzike" testvérének is

Reklám

"Megrázó vallomás: több mint huszonöt év után megtörte a csendet Gáspár Zsolt, aki élete egyik legfájdalmasabb időszakáról vallott" - így kezdődik a Blikk cigánymosdató cikke; a hasonló fordulatoktól mi a továbbiakban igyekszünk megkímélni olvasóinkat, néha azonban mégis kénytelenek vagyunk idézni tőlük.
Kiderül, hogy a "műsorvezető" Hajdú Péternek "öntötte ki a lelkét", elmesélve, hogy 1995 szeptemberében okozott halálos balesetet, amikor az autójával elgázolt egy helybéli idős embert.
A szennylap cikkéből kiderül, hogy valójában ő az áldozat, ugyanis "Zsolti máig nem tudta feldolgozni a tragédiát", amely akkora port kavart, hogy a megyei hírlap is címlapon hozta a halálos baleset hírét.
Zoom
"Egy kicsit" gyorsan ment az autóval, aztán jött az öreg
Talán még sosem beszéltem erről... Volt egy nagy balesetem, elütöttem egy bácsit, aki meghalt sajnos. Én voltam a hibás, el is ítéltek érte. Megmondom őszintén, egy kicsit gyorsan mentem az autóval, aztán jött az öreg a biciklivel, és vagy elkanyarodott, vagy nem is tudom, mi történt, volt egy kis filmszakadás, és pont elkaptam a Béla bácsit. Ismertem őt, a nagyapám barátja volt, együtt dolgoztak. Ott halt meg a kezeimben, ez nagy tragédia, a mai napig kísért.
A bíróság egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte, ám a kilencvenes évek végén a család kegyelmi kérvényt nyújtott be, amelyet az akkori köztársasági elnök, Göncz Árpád "természetesen" meg is adott – így az ifjabbik Gáspár-fivérnek, "Győzike" öccsének nem kellett börtönbe vonulnia.
Zoom
Beadtunk egy papírt, hogy akkor született meg a kislányom, az addigi tevékenységemet is leírtuk, ahogy azt is, hogy fiatal vagyok, eddig rosszat nem tettem, nem ittam, nem drogoztam. Akkor is, amikor a baleset történt, teljesen józan voltam.
A Blikk úgy tálalja, hogy "annyira megviselte a baleset, hogy két évig nem is tudott hazamenni Nógrádmegyerre, egy unokatestvérénél húzta meg magát". De aztán kiderül, hogy "ehhez az is hozzájárulhatott, hogy a baleset után nem ő volt a legnépszerűbb ember a környéken, és sokakat az is felháborított, hogy a halálos gázolás után nem kellett börtönbe vonulnia".
A kegyelmi kérelmek illetéke 5000 forint, a köztársasági elnök határozatával szemben pedig jogorvoslatnak, felülvizsgálatnak nincs helye, tehát a döntés végleges. Göncz Árpád 1990 és 2000 közt töltötte be a köztársasági elnöki posztot (sajnos), ezalatt 1245 esetben élt méltányossággal.
Többek közt az ő döntésének köszönheti szabadságát az 1984-ben minősített gyilkosságért élethosszig tartó büntetésre ítélt Sz. Zoltán, valamint az 1997-ben hűtlen kezeléssel és a számviteli fegyelem megsértésével vádolt politikus, Farkas Flórián is.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready