2021. szeptember 24., péntek, Gellért napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:55 Hivatalos választási végeredmény: megőrizte alkotmányozó többségét az orosz kormánypárt20:08 Van grafén az oltásban? Okozhat terméketlenséget? Mind meghalunk rákban? - A Vérnyúl-sorozat befejező része19:39 Orosz lap: nincs összefüggés a permi nyomozó öngyilkossága és az egyetemi ámokfutás között19:05 Illegális telepesfalu ellen tüntetett a palesztin, agyonlőtték a zsidó megszállók18:40 Szabadon engedték a volt katalán elnököt, de Szardínián kell maradnia18:35 Öten meghaltak balesetben Abonynál18:11 "A kézlevágás szükséges a biztonság érdekében" - a tálibok már csak azt vizsgálják, nyilvánosan kell-e végrehajtani17:41 Karácsonynak nem fér bele az integetés17:20 ORFK: egy hét alatt több száz intézkedés történt vezetés közbeni mobilozás miatt16:42 A torzó16:05 Schiffer: Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja15:15 Műlábat rabolt az okos néger, majd a fejére kötözve sétáltatta14:48 Az amerikai kontinens legrégebbi ismert emberi lábnyomait fedezhették fel Új-Mexikóban14:04 Elkeseredésében spammelni kezdett a Jobbik13:50 Az már rendben van, ha a munkáltató írja elő a kötelező oltást?
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Színes roma szociáldemokratákkal és megújuló energiahasznosítókkal hoz létre új pólust az MSZDP

Ilyen egy igazi sikerre ítélt történet. Az alábbi közleményt az MTI Országos Sajtószolgálata közölte:
A 131 éves MSZDP-Szociáldemokrata Párt tárgyalásokat folytatott az előválasztást koordináló parlamenti ellenzéki pártok OEVB delegáltjaival. Deklaráltuk, hogy pártunk is a kormány- és rendszerváltásban érdekelt, eltökélt szándékunk az Orbán-rendszer leváltása. A tárgyalások során kifejtettük, hogy pártunk 2022 után önálló szociáldemokrata parlamenti frakcióban gondolkodik, ezért a hatpártiakkal egyenlő esélyeket kértünk az egyéni és a listás jelöltjeink számára (ahogyan annak egy igazságos együttműködésben lennie kellene).
Az OEVB delegáltjai a többi párt elnökeinek előterjesztették álláspontunkat, melyre a mai napig nem kaptunk semmilyen választ. A parlamenti ellenzéki pártok ezzel kinyilvánították, hogy nem kívánják, hogy a történelmi MSZDP, Kéthly Anna egykori pártja parlamenti erővé váljon.
Pártunk országos elnöksége ezért úgy határozott, hogy egyre bővülő erőforrásainkat a saját szociáldemokrata országos listába és a szövetséges szervezeteinkkel való együttműködés elmélyítésébe fektetjük. Őszig létre fog jönni egy harmadik pólus, a valódi szociáldemokrata platform. Együttműködést fogunk kötni a Színes Demokratikus Párttal (roma szociáldemokraták) és a Magyar Megújuló Energiahasznosító Tudás Szövetséggel is, így "SZOCIÁLDEMOKRATÁK" elnevezéssel, az MSZDP égisze alatt létre fog jönni a valódi baloldali országos lista.
Lesz alternatíva 2022-ben: a Szociáldemokraták listája!Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready