Meztelen férfi sétál az egri belvárosban, jelezte szombat reggel a Heol egyik olvasója, aki egy elhaladó buszból látta az évszaknak és a jó ízlésnek sem megfelelő öltözet viselő, konkrétan pucér embert. Mentőt is látott.
A megyei lap kérdésére a mentősök megerősítették a hírt.
Zoom
A kép illusztráció; ez ugyanis egy másik drogos - egy dél-afrikai érezte magát otthon a Kálvin téren (kép: Mancs olvasói, bővebben lásd a kapcsolódóban)
- Egy 30 év körüli férfi zavart állapotban, meztelenül sétál Egerben a Széchenyi utcán. Bajtársaink a mentést éppen most végzik - tájékoztatta a Heol portálját Deutsch Ákos, Heves vármegyei vezető mentőtiszt valamivel reggel nyolc óra után.
Azt egyelőre nem tudni, miért indult neki a januári időben ruha nélkül. A mentőegységet egy másik beteghez riasztották, amikor a viadukt alatt vették észre, hogy ez a férfi zavartan, meztelenül sétálgat, egészen a Lenkey udvarig kísérték, ahol a rendőrség segítségével sikerült betenni a mentőautóba.
Állítólag megharapott egy nőt, akit szintén be kellett vinni a kórházba emiatt. 
Az egri rendőrök biztonsági intézkedés keretében nyújtottak segítséget a mentőszolgálat munkatársainak a pucér ember leszerelésében. Ezt már Lázár Levente, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense árulta el a lap kérdésére.