2019. február 23., szombat, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban15:47 Szintén családtámogatási programmal kampányol a lengyel kormánypárt - a fiataloknak és a nyugdíjasoknak ís ígérnek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Budaházy-Toroczkai: Hunnia serege megvédi a magyarok fővárosát!


A betyárok ott lesznek
Nem hagyjuk, hogy ilyen-olyan színû külföldi aberráltak erõszakolják rá a maguk idegen és beteg világát Magyarországra. Ezúton nyilvánosan üzenjük, hogy a magyar fõvárost mi magunk fogjuk megvédeni. Szükség van minden magyar hazafira! Állj Te is a védõk közé, vagy alakítsatok saját szervezetetekbõl, csoportjaitokból védelmi csapatokat, s jöjjetek július 5-én délután 4-re Budapestre az Oktogonhoz! A kiállás erkölcsi kötelességünk.

2008. július 5-én meg kell védenünk Magyarország becsületét!
Július elsõ napjait választották a világ jelenlegi urai Magyarország legújabb megalázására.
A szabadkõmûvesség legnagyobb ünnepnapján, az amerikai Függetlenségi Nyilatkozat aláírásának évfordulóján, július 4-én érkezik végállomására, Budapestre az Európán átvonuló agresszív, degenerált idegenekbõl álló pederaszta-karaván, a Rainbow Rampage, hogy napokon át a buzeranciát ünnepelje a mi fõvárosunkban. Július 5-én 16 órától a minden alapvetõ tradicionális erkölcsi értéket lábbal tipró homokos söpredék magamutogató nyilvános felvonulást és utcabált szervez, hirdetve ezzel Magyarország aberráltak és idegenek általi megszállását.

DE
Mi magyar hazafiak ezekben a napokban emlékezünk a pozsonyi csatára, melyben megsemmisítõ gyõzelmet arattak honalapító Árpád fejedelmünk hadai a nyugati seregek fölött. Az újkori magyar nemzeti ellenállás egyik elsõ mérföldköveként pedig, 2002. július 4-én zárták le az Erzsébet-hidat a hazafiak. S most újra itt a feladat elõttünk.
Hunnia serege 2008. július 5-én megvédi a magyarok fõvárosát!
Hosszú ideje hangoztatjuk, hogy nem fogadjuk el a hatalom kettõs mércéjét, amelynek értelmében a deviáns, nemzetellenes erõk mindig megbéníthatják Budapestet, nekünk azonban sohasem engedélyezték a hazánk érdekében tartott felvonulásokat. Ezt hangoztatva ütköztünk meg tavaly október 22-én a Nagymezõ utcában a karhatalommal. A magyar nemzeti ellenállásnak köszönhetõen a rendõrség idén végre megpróbált pártatlanul, sõt, Magyarország érdekében eljárni. Elõször betiltotta a deviánsok menetét, tartva – helyesen – az egyre erõsödõ hazafias ellenállástól, de hazaáruló, erkölcstelen, családellenes politikusok közbelépésére – eddig példátlan módon – visszavonta határozatát.
Nem tûrjük azonban, hogy a rendõrség megint a hazaáruló politikusok kézi vezérlésû magánhadseregévé váljon!
Nem hagyjuk, hogy ilyen-olyan színû külföldi aberráltak erõszakolják rá a maguk idegen és beteg világát Magyarországra.
Azoknak a szlovák, szerb és román szervezeteknek, amelyek felajánlották, hogy maguk tisztítják meg Budapestet a nemzetközi pederaszta-seregtõl, ezúton nyilvánosan üzenjük, hogy köszönjük, de a magyar fõvárost mi magunk fogjuk megvédeni.
Szükség van minden magyar hazafira! Állj Te is a védõk közé, vagy alakítsatok saját szervezetetekbõl, csoportjaitokból védelmi csapatokat, s jöjjetek július 5-én délután 4-re Budapestre az Oktogonhoz!
A kiállás erkölcsi kötelességünk.
Mi ott leszünk.
Budaházy György és Toroczkai László

Kapcsolódó

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready