2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Budaházy-Toroczkai: Hunnia serege megvédi a magyarok fővárosát!

Reklám


A betyárok ott lesznek
Nem hagyjuk, hogy ilyen-olyan színû külföldi aberráltak erõszakolják rá a maguk idegen és beteg világát Magyarországra. Ezúton nyilvánosan üzenjük, hogy a magyar fõvárost mi magunk fogjuk megvédeni. Szükség van minden magyar hazafira! Állj Te is a védõk közé, vagy alakítsatok saját szervezetetekbõl, csoportjaitokból védelmi csapatokat, s jöjjetek július 5-én délután 4-re Budapestre az Oktogonhoz! A kiállás erkölcsi kötelességünk.

2008. július 5-én meg kell védenünk Magyarország becsületét!
Július elsõ napjait választották a világ jelenlegi urai Magyarország legújabb megalázására.
A szabadkõmûvesség legnagyobb ünnepnapján, az amerikai Függetlenségi Nyilatkozat aláírásának évfordulóján, július 4-én érkezik végállomására, Budapestre az Európán átvonuló agresszív, degenerált idegenekbõl álló pederaszta-karaván, a Rainbow Rampage, hogy napokon át a buzeranciát ünnepelje a mi fõvárosunkban. Július 5-én 16 órától a minden alapvetõ tradicionális erkölcsi értéket lábbal tipró homokos söpredék magamutogató nyilvános felvonulást és utcabált szervez, hirdetve ezzel Magyarország aberráltak és idegenek általi megszállását.

DE
Mi magyar hazafiak ezekben a napokban emlékezünk a pozsonyi csatára, melyben megsemmisítõ gyõzelmet arattak honalapító Árpád fejedelmünk hadai a nyugati seregek fölött. Az újkori magyar nemzeti ellenállás egyik elsõ mérföldköveként pedig, 2002. július 4-én zárták le az Erzsébet-hidat a hazafiak. S most újra itt a feladat elõttünk.
Hunnia serege 2008. július 5-én megvédi a magyarok fõvárosát!
Hosszú ideje hangoztatjuk, hogy nem fogadjuk el a hatalom kettõs mércéjét, amelynek értelmében a deviáns, nemzetellenes erõk mindig megbéníthatják Budapestet, nekünk azonban sohasem engedélyezték a hazánk érdekében tartott felvonulásokat. Ezt hangoztatva ütköztünk meg tavaly október 22-én a Nagymezõ utcában a karhatalommal. A magyar nemzeti ellenállásnak köszönhetõen a rendõrség idén végre megpróbált pártatlanul, sõt, Magyarország érdekében eljárni. Elõször betiltotta a deviánsok menetét, tartva – helyesen – az egyre erõsödõ hazafias ellenállástól, de hazaáruló, erkölcstelen, családellenes politikusok közbelépésére – eddig példátlan módon – visszavonta határozatát.
Nem tûrjük azonban, hogy a rendõrség megint a hazaáruló politikusok kézi vezérlésû magánhadseregévé váljon!
Nem hagyjuk, hogy ilyen-olyan színû külföldi aberráltak erõszakolják rá a maguk idegen és beteg világát Magyarországra.
Azoknak a szlovák, szerb és román szervezeteknek, amelyek felajánlották, hogy maguk tisztítják meg Budapestet a nemzetközi pederaszta-seregtõl, ezúton nyilvánosan üzenjük, hogy köszönjük, de a magyar fõvárost mi magunk fogjuk megvédeni.
Szükség van minden magyar hazafira! Állj Te is a védõk közé, vagy alakítsatok saját szervezetetekbõl, csoportjaitokból védelmi csapatokat, s jöjjetek július 5-én délután 4-re Budapestre az Oktogonhoz!
A kiállás erkölcsi kötelességünk.
Mi ott leszünk.
Budaházy György és Toroczkai László

Kapcsolódó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready