A betyárok ott lesznek
Nem hagyjuk, hogy ilyen-olyan színû külföldi aberráltak erőszakolják rá a maguk idegen és beteg világát Magyarországra. Ezúton nyilvánosan üzenjük, hogy a magyar fővárost mi magunk fogjuk megvédeni. Szükség van minden magyar hazafira! Állj Te is a védők közé, vagy alakítsatok saját szervezetetekből, csoportjaitokból védelmi csapatokat, s jöjjetek július 5-én délután 4-re Budapestre az Oktogonhoz! A kiállás erkölcsi kötelességünk.

2008. július 5-én meg kell védenünk Magyarország becsületét!
Július első napjait választották a világ jelenlegi urai Magyarország legújabb megalázására.
A szabadkőmûvesség legnagyobb ünnepnapján, az amerikai Függetlenségi Nyilatkozat aláírásának évfordulóján, július 4-én érkezik végállomására, Budapestre az Európán átvonuló agresszív, degenerált idegenekből álló pederaszta-karaván, a Rainbow Rampage, hogy napokon át a buzeranciát ünnepelje a mi fővárosunkban. Július 5-én 16 órától a minden alapvető tradicionális erkölcsi értéket lábbal tipró homokos söpredék magamutogató nyilvános felvonulást és utcabált szervez, hirdetve ezzel Magyarország aberráltak és idegenek általi megszállását.

DE
Mi magyar hazafiak ezekben a napokban emlékezünk a pozsonyi csatára, melyben megsemmisítő győzelmet arattak honalapító Árpád fejedelmünk hadai a nyugati seregek fölött. Az újkori magyar nemzeti ellenállás egyik első mérföldköveként pedig, 2002. július 4-én zárták le az Erzsébet-hidat a hazafiak. S most újra itt a feladat előttünk.
Hunnia serege 2008. július 5-én megvédi a magyarok fővárosát!
Hosszú ideje hangoztatjuk, hogy nem fogadjuk el a hatalom kettős mércéjét, amelynek értelmében a deviáns, nemzetellenes erők mindig megbéníthatják Budapestet, nekünk azonban sohasem engedélyezték a hazánk érdekében tartott felvonulásokat. Ezt hangoztatva ütköztünk meg tavaly október 22-én a Nagymező utcában a karhatalommal. A magyar nemzeti ellenállásnak köszönhetően a rendőrség idén végre megpróbált pártatlanul, sőt, Magyarország érdekében eljárni. Először betiltotta a deviánsok menetét, tartva – helyesen – az egyre erősödő hazafias ellenállástól, de hazaáruló, erkölcstelen, családellenes politikusok közbelépésére – eddig példátlan módon – visszavonta határozatát.
Nem tûrjük azonban, hogy a rendőrség megint a hazaáruló politikusok kézi vezérlésû magánhadseregévé váljon!
Nem hagyjuk, hogy ilyen-olyan színû külföldi aberráltak erőszakolják rá a maguk idegen és beteg világát Magyarországra.
Azoknak a szlovák, szerb és román szervezeteknek, amelyek felajánlották, hogy maguk tisztítják meg Budapestet a nemzetközi pederaszta-seregtől, ezúton nyilvánosan üzenjük, hogy köszönjük, de a magyar fővárost mi magunk fogjuk megvédeni.
Szükség van minden magyar hazafira! Állj Te is a védők közé, vagy alakítsatok saját szervezetetekből, csoportjaitokból védelmi csapatokat, s jöjjetek július 5-én délután 4-re Budapestre az Oktogonhoz!
A kiállás erkölcsi kötelességünk.
Mi ott leszünk.
Budaházy György és Toroczkai László

Kapcsolódó