Bezár!
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia, Koppány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:45 Felfüggesztettet kapott a koronavírusos álhíreket gyártó "kattintásvadász"13:21 Tovább nőtt a cseh fegyverek és hadianyagok kivitele12:58 A belügyminiszter szerint erőszakos hatalomátvételi kísérlet zajlik Szerbiában12:34 A Mi Hazánk már tavaly követelte a most Kocsis Máté által emlegetett pedofil-adatbázist12:10 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát: "ez nem abúzus"11:16 "Benettkének bekapta a bigáját" - cigánygyerekek elleni szexuális erőszakkal vádolnak egy volt rendőrt11:13 Figyelem, közeleg a kánikula! Így védekezz! (x)10:52 Dúró: az iskolaőrség csak felületi kezelés; képzés formájában sem jogos a kártérítési igény10:50 Meghalt két idős, krónikus beteg, tízzel nőtt a fertőzöttek száma10:40 A Facebok eltávolította Trump egyik korábbi tanácsadója és a brazil elnök fiainak fiókjait10:14 Freund Tamás: az Akadémia nemzeti intézmény, nem lehet ellenzékben09:52 Kötözős rablások és olasz meló - újabb rasszista rendőri intézkedésekre került sor09:04 Az SZDSZ-utódok megnyalták tíz ujjukat - "nácizmusról" való fantáziálgatás a PestiSrácok hasábjain08:16 Járdán (is) menekülő motoros üldözéséről tett közzé videót a rendőrség07:47 Kölcsönös tiszteletről és bizalomról nyilatkozott Trump és a mexikói elnök - a falról nem esett szó
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Kitiltotta Kiszelyt a Hazatérés Templomából ifj. Hegedűs Loránt

Reklám

A HAZATÉRÉS TEMPLOMA KÖZLEMÉNYE

A Hazatérés Temploma vezetősége mélységes megütközéssel értesült dr. Kiszely István antropológus-professzor ügynökmúltjáról. Különös tekintettel arra, hogy ügynöki tevékenysége keresztyén egyházi személyek és szervezetek ellen irányult, a jövőben nem engedélyezzük, hogy templomi székházépületünkben dr. Kiszely István előadást tartson.
Egyházközségünk gyülekezetének és minden tisztségviselőjének alapvető, igei látásából következő és hosszú évek egyházi és közéleti missziója során vállalt meggyőződése, hogy csak tiszta múltú, feddhetetlen személyek vezethetik ki országunkat a mindent elborító teljes lelki, szellem-erkölcsi zűrzavarból.
Éppen ezen erkölcsi rothadás megállítása és nemzetünk jövője érdekében végzett közéleti munkálkodásunk eredményessége okán meggyőződésünk, hogy a továbbiakban semmilyen együttműködés nem vállalható az ügynöki tevékenységet korábban akár csak kényszer hatására végző, vagy éppen kizárólag beszervezésüket szintén kényszer hatására aláíró személyekkel sem.
Ugyanis a gyökeres változásért kiáltó hazai közállapotaink nyomorúságának egyik egyáltalán nem elhanyagolható oka a nemzeti és keresztyén értékrendet valló pártok és mozgalmak - köztük a nemzeti radikalizmus hajdani gyűjtőpártja és mozgalma - elmúlt években bekövetkezett erodálódása, azoknak vezetői szinten is több ízben megjelenő erkölcsi megbízhatatlanságával és az ezzel együtt járó - a mindenkori hatalom általi - politikai fogottságával.
Az ügynöki tevékenység feltárása ugyanakkor kiemelt jelentőségű az egyházak életében, hogy múltbeli megkötözöttségek ne tegyék zsarolhatóvá az egyházi vezetőket, s az erkölcsképző szervként működő egyház ne a „vad törzsi sovinizmus” rothasztó gépezetévé degradálódjék, egy szóval el nem ítélve az izraeli terrorállam palesztinok elleni népirtását és Magyarországot elfoglalni akaró törekvését.
Ez a feltáró munka azonban csak akkor lehet hatékony és teljes körű, ha jelen életünk szabadkőműves, a pénzhatalom által irányított, valamint a hazánkat megszálló idegen hatalmat képviselő moszados ügynököket is leleplezi mind az egyházi, mind a világi életben, megfosztva őket bitorolt tisztségeiktől.
„Ha a benned lévő világosság sötétség, mekkora akkor a sötétség?!” Sötétségből a világosságra csak Isten emberei vezethetik ki a népet, akik erkölcsből mutatnak példát.
Budapest, 2009. január 28.

Ifj. Hegedűs Loránt
lelkész
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready