Bezár!
2020. október 20., kedd, Vendel, Irén, Iringó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:06 Még egy "kellemetlen" medvés hír22:50 Véradásra buzdít az OVSZ22:38 Washington: orosz katonai hírszerzők ellen emeltek vádat globális kibertámadások miatt 22:19 Kína megelőzte Észak-Amerikát a mozis jegyárbevételi piacon22:02 Jákob ma egy zsák krumplival csinált hülyét magából az Országgyűlésben21:47 Csehországban a köztereken és az autókban is kötelező lesz a maszk viselése21:23 Az EU globális ökle sújtana le az emberi jogok, a jogállamiság és a demokrácia ellenségeire21:08 Floridában is megkezdődött az előzetes voksolás - megy a vita a halottak szavazati jogán20:44 Struccfejek a homokban20:30 Moszkva számára elfogadhatatlan a kijárási tilalom bevezetése19:57 Lejárt az ENSZ-embargó: Irán vásárlás helyett inkább eladna fegyvereket19:36 Gyógyszermérgezés egy kaposvári iskolában - több kisgyermeket kórházba kellett szállítani19:32 Eurostat: az EU-ban márciustól júniusig az átlagosnál 170 ezerrel több haláleset történt 19:11 Az azeri elnök egyenesen Habonytól kaphatott kommunikációs tanácsokat18:48 Brutálisan jó késélező módszer - így bármit megélezhetsz (x)
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Publicisztika ::

Betojt a Zsidesz a Jobbiktól

Reklám


Hogy állíthatnám meg a Jobbikot?
A Fidesz-vezetés egyelőre nem tartja sürgősnek a Jobbikkal való konfrontációt. Ami nem csoda, mert a visszájára fordult Kövérék hazug radikálisellenes hadjárata. A Fidesz elnöksége a választási eredmények elemzése alapján a kivárás mellett döntött -írja cionista pártokkal kollaboráló, részben Fideszes tulajdonú, antimagyar Zsindex.
Hiába ijesztette meg a Jobbik az EP-kampány végén a Fideszt, a választási izgalom elmúltával mégsem várható látványos Orbán Viktor-Morvai Krisztina összecsapás, a Fidesz nem siet kiásni a csatabárdot. Ez részükről érthető, hisz képzeljünk csak el egy nyilvános Morvai-Orbán vitát. Krisztina vélhetően szembesítené Viktort a rengeteg be nem tartott ígéretével, szembesítené azzal, hogy a Zsidesz töketlenkedése miatt kormányozhat hét éve a bolsevik oldal, romba döntve hazánkat és felvetné, hogy nem áll-e szándékosság e politika mögött.
Viktor nem mer kiállni
Nem túlzás azt feltételezni, hogy Morvai, de Vona Gábor is lemosná a hazudozó, sunyi álnemzeti vezért. Az alákérdezéshez, a mutyisajtó könnyen átlátható kérdéseihez hozzászokott Orbán feszengene, hebegne-habogna és közben aggódva gondolna arra, hogy a vita végén mennyit fog zuhanni a népszerűsége a statisztikákban, a Likud mit szól majd gyenge szerepléséhez. Lecserélik őt is, mint Fletót? Ilyen gondolatok futnának át a „zseniális politikus” Viktor agyán, miközben Morvai vélhetően azt is megkérdezné Orbántól, miért hazudták azt, hogy a Jobbik az MSZP kreatúrája, s mikor kérnek elnézést a sok mocskolódásért.
A Zsindex szerint az álellenzéki párt saját elemzései alapján már június 7-e előtt biztos volt benne, hogy a Jobbik megerősödött, és már a Fidesz számára is komoly kockázatot jelenthet a választási eredmények szempontjából. Így már érthető lehet mindenki számára, hogy miért indult be az Jobbikot aljas módon lejáratni kívánó Zsidesz-propaganda, amikor is a Bencsikratában pedofil-támogatónak, az MSZP miniszterjelöltjének stb., állították be Morva Krisztinát.
Mi, itt a Kurucnál még élénken emlékszünk arra, hogy a kampánycsend beállta előtt nemsokkal a Heti Nyáladéknak nyilatkozva Viktor felvetette, hogy kormányra kerülésük esetén a titkosszolgálatokat is bevetik majd, hogy bebizonyítsák: az MSZP áll a Jobbik mögött. Nos, ez az ő értelmezésében annyit tesz, hogy gyártanak majd valamiféle kamuiratot, amit a házilapjukban meglobogtatva lejáratják a Jobbikot, felhasználva ehhez a kormányzati pozíciójukból fakadó előnyöket. Mindezt mondom, a kampánycsend előtt nemsokkal nyilatkozva, hogy a viktori magabiztosság így tűnjön biztos információnak, s egyúttal a Jobbiknak ne maradjon ideje reagálni. Szerencse, hogy a Kuruc.infón nincs kampánycsend.
A Zsindex bennfentesei úgy értesültek, hogy a párt ismét bevetné a polgári-liberális oldal radikális hangját, Kövér Lászlót, így próbálva meg szavazatokat szerezni a Jobbik radikális táborából. Nos, vélhetően itt is gondok lesznek, hisz ők pontosan tudják, hogy az új erő elsősorban nem a Zsidesz radikálisabb szavazóit csábította el (egyelőre), hanem az MSZP-ből és SZDSZ-ből kiábrándult, alacsony jövedelmű és a karvalytőkének kiszolgáltatott rétegeket állította maga mellé. Azokat, akiket Orbán szoláriumozott arca nem tud meggyőzni, hiába a posztkádári retorika, s akiknél vélhetően Kövérnek sem lesz sok esélye. A magyar emberek nem hülyék, hiába szeretné azt hinni a Zsidesz vezérkara, nem lehet őket a végtelenségig manipulálni. Ráadásul az MSZMP-s múltú, Gyurcsánnyal 1988-ban közös szervezetet alapító cionista Kövérnek ma már pontosan nulla százalékos a népszerűsége a kicsit is értelmesebb jobbos magyarok körében.
Egyszóval a Zsidesz megijedt. Nem találnak fogást az egyetlen magyar erőn, ugyanakkor az elmúlt évek során minden hidat felégettek maguk mögött, mely a két párt közötti minimális együttműködést biztosíthatná. Együttműködni már nem tudnak a Jobbikkal, s ha lennének is ilyen irányú óhajaik, az vélhetően a Jobbik bedarálásának a fedőakciójaként működnének, mert ők ugyanazon internacionalista zsidó lobbi emberei, mint az MSZP-SZDSZ-es söpredék. A csatabárdot sem merik kiásni, hisz a fentiek miatt könnyen lehet, sőt, több mint valószínű, hogy ők maradnának alul.
Vonáék őszintén mernek beszélni a magyar emberek mindennapi gondjaikról, az ő nyelvükön, mentesek mindenféle politikusi arroganciától, lenéző, kioktató modortól. Olyanok pontosan, mint amilyennek Orbán Viktor szeretné mutatni magát. Kínos, ugye Viktor, nagyon kínos?
(Zsindex nyomán, Geyer)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready