2019. január 23., szerda, Zelma, Rajmund, Emese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:18 Megvédjük Nagy-Magyarországot!19:55 Több mint négymillió e-személyi van forgalomban19:43 Kikapott a magyar kézilabda-válogatott Norvégia ellen19:20 A pápának az amerikai-mexikói határ megerősítése sem tetszik - szerinte nem is kellene tartani a beözönlőktől18:54 Terjed az influenza18:17 Horváth Csaba megint megkapta Tarlóstól17:48 Ausztriában is kénytelenek voltak elismerni: tíz betolakodóból négy hazudik az életkoráról17:11 Ötmillió darab captagon tablettát találtak Görögországban16:31 Vona szerint Sneidernek bocsánatot kellene kérnie, veszélyben a baloldali együttműködés16:11 Egyhetes sztrájkot hirdetett az Audi szakszervezete16:01 Nem szavazta meg a Fővárosi Közgyűlés a túlóratörvény elleni határozatot15:44 Karácsony és Horváth mérkőzik a baloldali főpolgármester-jelöltségért - utóbbi számít a Jobbikra is14:55 Japánba is elmegy a pápa - igazán elsajátíthatná ott a migránskezelési alapelveket14:21 Megdőlt a mexikói gyilkosságrekord14:05 Megvan a BKK új vezérigazgatója
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Kutya magyarok felkiáltással péppé verni a gazdanép tagjait nem gyűlölet-bűncselekmény

Debreceni olvasónk története:
Egy pár napja történt eset alapján úgy gondoltam, nincs kihez fordulnom a problémámmal, ezért ti vagytok az utolsó reményem, hogy megtudja az ország, mi is a színtiszta magyar valóság.
Amikor a szenny ömlik a televízióból, sugallva és sugározva, hogy Magyarországon nincs cigánybűnözés, akkor a ma felnövő billentyűzettépő generáció csak akkor nem hiszi el ezt, ha saját példáján megtapasztalja ennek ellenkezőjét.
Történetem a következő: augusztus 13-án éjjel, én és egy jó barátom sétáltunk Debrecen főteréről a mellette fekvő, hozzá szorosan kapcsolódó térre, ahonnan tartottunk volna hazafele, ám egy kis problémába ütköztünk.
A barátom, nevezzük V-nek, egy ismerősét kereste, és emiatt érdeklődve fordult egy közelben ülő négy fős társasághoz, akik nemes egyszerűséggel szembeköpték őt.

Köztudottan békeszerető népség, minden társadalom leghasznosabb tagjai
Sajnos a sötétben nem láttuk, hogy cigányokról van szó, de tanult emberekként, és persze tapasztalatból is tudtuk, hogy az ilyenekkel nem érdemes kikezdeni. A balhét nem keresve - magunkban háborogva - el is indultunk a helyszínről.
Ekkor egy "kutya magyarok" kiáltás kíséretében arra lettem figyelmes, hogy az egyik cigány hátulról leütött engem. A földre zuhantam. A következő pillanatban már ketten püfölték a fejem és rúgták a bordáimat, miközben a földön feküdtem.
V. ezt meglátva a segítségemre kelt, ekkor engem ott hagyva rászálltak, mint a varjak, kis idő múlva már az ő teste felett károgtak... A végeredmény az lett, hogy kitört egy fogam, egyet a hajszál tartott és a harmadiknak megrepedt a gyökere. V. barátom is összeszedett néhány zúzódást.
Maradék lélekjelenlétemmel tárcsáztam a 107-et, és egy járőr 5 percen belül a helyszínre is ért, de addigra a varjak már szétrebbentek. Szerencsére még időben sikerült utolérni és bilincsbe verni őket.
A baráti társaságomban sajnos többször előforduló esetből tanulva, az egyetlen dolog, amit kértem a kiérkező járőröktől, hogy hívjanak nekünk egy mentőt, mert látleletet kell vetetnem a feljelentés miatt. Be is vittek a kórházba, majd onnan a rendőrőrsre, ahol vérbe fagyva ültünk a parádés társaság mellett, mert a kórház még egy zsebkendőt se adott annak érdekében, hogy a vért letöröljem magamról.
Ezután kérdem én, Magyarországon nincs cigánybűnözés és magyargyűlölet? Ennyit ér a két év MMA-gyakorlatom, hogy a cigányok hátulról leüssenek és agyonverjenek - a szó legszorosabb értelmében? Úgy néz ki, igen, ennyit. A rendőrségen a nyomozó közölte velem, hogy ez maximum könnyű testi sértésnek minősül, mert csak két fogam tört ki a helyéről. Kérdem én ismét, ez a magyar törvénykezés? A magyart addig üthetik büntetlenül, míg csontja vagy három foga legalább ki nem törik, és csak ezután számít bűncselekménynek?
A történet legszomorúbb pontja, hogy a végén még a varjak járnak a legjobban ezzel, hogy közel péppé vertek minket, miután ilyen segítőkész a törvény és az ő oldalukon áll! Csak a fogsorom rendbetétele kerül majd közel 300 ezer forintba, és ezt is csak polgári peres úton nyerhetném el.
Ma már nem mehet ki az ember az utcára anélkül, hogy ne kötne belé egy utolsó féreg, vagy éppen indok nélkül ne verné őt laposra, csak azért, mert ő cigány, és te magyar vagy.
Ezután bátran kijelenthetem az eddig is nyilvánvalót, hogy Magyarországon nincs cigánybűnözés...
***
A fenti esetről a semmitmondó rendőrségi közlemény ide kattintva olvasható.
A megyei lapok beszámolói itt, itt vagy éppen itt is olvashatók.
A rendőrségi közleményben szereplő augusztus 15-i dátum persze hibás, a birtokunkban lévő orvosi látlelet is bizonyítja, hogy az eset az olvasó által közölt időpontban, 13-án történt.
(Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready