Tisztelt Kuruc.info! Én már nem lepődtem meg azon, hogy most feltárták: Csurka még a 2006-os választásokon is hétpróbás komcsi haverját nyomta be a Harmadik Út képviselőjelöltjei közé (aki mellesleg szépen el is szabotálta az indulást). A nemzeti radikalizmust másfél évtizede megbéklyózó Raszkolnyikov legújabban a Fidesszel kurválkodna.
A liberálisokról alkotott véleményét szinte az évszakok járásával megegyezően váltogatja – na jó, ennyire azért nem pörög már az öreg, de tényleg az n+1-edik fordulat ez a szebb napokat is látott Csurka életében. Talán ha a 2002-es bukás után elfogadja a neki felajánlott tiszteletbeli elnöki posztot a MIÉP-ben, s nem pedig a párt szétverése mellett dönt a hatalom mindenáron való megtartása érdekében, akkor még tömegek mentek volna majd el közelgő temetésére...
Legutóbbi újra"választásán" (előző mandátumát lazán egy évvel megtoldotta, majd rendőrökkel tartotta távol a mást akaró küldötteket) a CSIÉP elnöke arról beszélt, hogy a Fidesszel való egy-két helyi összefogás követendő, az legitimizálja a nemzeti radikalizmust! Szerinte a Fityesszel való összeborulás csak Viktorékon múlik, s aki ezt - akár a MIÉP-en belül - ellenzi, az a cionistákkal egy gyékényen árul...
Idézek a miep.hu-ról: „Nem ellenségünk, de nem is barátunk a Fidesz–KDNP. Kétségtelen, hogy választások idején el kívánja venni tőlünk a szavazóinkat. Ugyanakkor több helyütt, mint például Budapest XVI. kerületében, ahol Zsinka László jutott be az önkormányzatba, szövetséget kötöttünk velük. Másutt is történt ilyen az önkormányzatokban. Ezek a megegyezések számunkra és számukra is előnyösek, és ezek a sok támadás közepette bennünket legitimizálnak. A jövő nagy kérdése az, hogy ez a legalább részleges összefogás köztünk és köztük az országgyûlési választások idején is létre tud-e jönni vagy sem. Ez azon múlik, hogy át tudja e törni a Fidesz vezetése azt a drótkerítést, ami ez elé a nemzeti megegyezés elé oda van feszítve. Ezt tiltja nekik az EU, tiltja a cionista világhatalom, Amerika és Izrael, tiltja a bankárkaszt és tiltják a hitelezők. Mindenki tiltja, úgy, ahogyan Európa legnagyobb, szuverén nemzeti pártja, a francia Nemzeti Front és a francia jobboldal számára is tiltja. Magyarországon egy másik módon is ki lehet küszöbölni azonban ezt a még meg nem történt, de lehetséges összefogást. Ha a MIÉP-et felszámolják. Képünk ezt a pillanatot ábrázolja. A MIÉP-et belülről bomlasztók erre törekednek, akármilyen ájtatos képet vágnak is hozzá és akármennyire is jobbító szándékokat hangoztatnak.”
Ügynöközés a köbön, ezt most ne folytassuk! Illetve még a Humor rovatba elférne a következő bekezdés, melyben Raszkolnyikov a Kuruc.infót nemzetbiztonsági, pardon - ő a pártállamban szocializálódott - állambiztonsági honlapnak titulálja:
„Tisztelt Országos Gyûlés! Ami a MIÉP-ben történt, az ennek az örök bolsevistazsidó emancipációs történelmi küzdelemnek a jegyében történt. A dallam Leniné és Trockijé, csak nincs ráírva: „ad notam Lenin”, sőt még az sincs, hogy Aczél Gyuri bácsi. Az van ráírva, hogy a tagság hangja. Amikor ezt először átfutottam a hun vagy kuruc infó nevû állambiztonsági honlapokon, még csak gyanús volt. A tagság hangja? Amit én nem hallottam meg? Avagy volt valakinek nagyobb rálátása a MIÉP-re, mint nekem?”
Hogy mennyire ismeri Csurka a Párt tagságának hangját, arról egy vicc jut eszembe:
Rákosi Mátyás inkognitóban járja a várost, hogy jobban megismerhesse az emberek véleményét. Beül egy moziba, ahol a film előtt pereg a híradó, melyen éppen átadják neki az augusztus 20-i, friss kenyeret. Mindenki feláll a moziban, és vastapssal köszönti:
- Éljen Rákosi! Éljen Rákosi!
Rákosit földöntúli öröm önti el, ám a következő pillanatban valaki nagyot csap hátulról a fejére, és így szól:
- Tapsolj, kopasz, vagy elvisz az ÁVO!
Na most hogy a MIÉP-gyûlések pedig mibe fulladtak, ezt ajánlom olvasásra (a média amúgy már nemigen foglalkozik velük):
http://csucsuka.blog.hu/2008/03/16/temetni_jottem_1
Adjon Isten - szebb jövőt!