Tisztelt Szerkesztőség!

Ehhez kapcsolódva: az alábbi írást el lehetne küldeni az iskolába, ahova gyermekeink járnak. Akár borítékban, akár elektronikus úton, akár névvel, akár név nélkül. Senki se mondhassa majd egyszer, hogy nem tudott róla.


Tisztelt Igazgatónő / Igazgató Úr / Osztályfőnöknő / Osztályfőnök Úr! [nem kívánt törlendő]


Tudomásomra jutott, hogy az Ön által vezetett iskolában [osztályban] is meg kívánnak emlékezni a „holocaust”-ról.

Ehhez szeretnék egy kis segítséget adni.

Az alapvető ismereteket az ember a „Tiltott igazság” c. könyvből (Gede Testvérek kiadó) szerezheti meg.
További fontos könyvek a témából:

Richard Harwood: Tényleg 6 millióan haltak meg? (Gede Testvérek kiadó)

Robert Lenski: A holocaust a törvényszéken (Gede Testvérek kiadó)

Norman G. Finkelstein: A Holocaust-ipar (Kairosz kiadó)

Ez a könyv azért különlegesen fontos, mert szerzője olyan zsidó, akinek szülei túlélték Treblinkát. Tehát zsidóellenes elfogultsággal vádolni nem lehet.

A könyv üzenete:

a, Egy maffiaszerű érdekközösség mindent elkövet dollármilliárdok kizsarolására az európai államokból.

Idézet a könyvből:
A "rászoruló holocaust-áldozatok" jámbor köpönyege mögé megbújva, a holocaust-ipar már megtette első kísérleteit a teljesen leszegényedett országokban [Kelet-Európa] a dollárok milliárdjainak kicsikarására. Kíméletlenül és kegyetlen elszántsággal követi célját és mindenek előtt maga az, aki Európában az antiszemitizmust táplálja.

b, A holocaust alkalmas eszköz a figyelem elterelésére az Izrael által elkövetett bűntettekről (népirtás, háborús kegyetlenkedések a palesztinokkal szemben).

Idézet a könyvből:
Valójában a holocaust egy nélkülözhetetlen ideológiai fegyver. Ennek köntöse mögé bújva csempészte be magát a "feláldozott nemzet" szerepébe a világ egyik legerősebb katonai hatalma, amelynek az emberi jogokat tekintve, statisztikája szörnyűséges képet nyújt. Ugyancsak e fegyver segítségével jutott az Egyesült Államok legsikeresebb etnikai csoportja külön "áldozati státuszához".

A könyvek általában a nemzeti könyvesboltokban kaphatók.

Az iskolai megemlékezésen célszerűnek tartanám, felhívni a figyelmet, miről tudósított a Haaretz izraeli napilap 2008.03.26-án, azaz néhány napja:

„Rosen rabbi, aki a vallásos Tsomet-intézetet vezeti, azon a véleményen van, hogy a Tóra közvetve legitimálja a palesztinok kiirtását. Írásában Rosen a palesztinokat az amalekitákhoz hasonlítja. Szerinte az amalekiták elpusztítását Isten legitimálta. Továbbá, az amalekiták nem egy nép vagy vallási közösség. Mindenkor lehetnek amalekiták, akik más fajokban jelennek meg, hogy a zsidókat megtámadják, ezért a háborúnak globálisnak kell lenni ellenük. A palesztinok a ma amalekitái. Ezért minden humanizmust félre kell tennünk, ha velük foglalkozunk. Majd szó szerint ezt mondja:
’Irtsátok ki az amalekitákat teljesen. Öljétek meg őket, vegyétek el tulajdonukat. Ne tanúsítsatok irgalmat. Öljetek szüntelenül, egyiket a másik után. Ne hagyjatok életben se egy gyereket, se egy növényt vagy fát. Öljétek meg állataikat, a tevéktől as szamarakig.’
Izraelben számos rabbi és politikus egyetért Rosennel.”


Vagyis: akik az ún. holocaustból ideológiai tőkét és fegyvert kovácsolnak, maguk fenyegetnek meg egy teljes népet kiirtással.

Kérem, hogy erről beszéljenek a diákoknak a megemlékezés napján.
Kérem, továbbítsa írásomat a tanári kar tagjai felé.

Egy szülő
Üdvözlettel: BJ