Bezár!
2021. április 11., vasárnap, Leó, Szaniszló napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:39 Kávézórobbantással gyilkolásztak a dzsihadisták Szomáliában10:16 Már minden 55 év fölötti francia (?) kérheti a vakcinát09:59 Huszonegy bányász rekedt a mélységben Kínában09:42 Fehérorosz külügyminiszter: népellenes bűncselekmény szakciókat sürgetni09:23 206 beteg halt meg, 6296-tal nőtt a fertőzöttek száma09:08 Üzemzavar volt Irán egyik urándúsítójában08:47 300 milliós értékben foglaltak le gyanús gyógyszerkészítményeket Újbudán08:22 Több ezer ökológiai lázadó tüntetett Belgrádban08:03 The New York Times: nem stimmelnek a hivatalos orosz koronaszámok07:41 Dzsibuti hivatalban lévő elnöke újabb izgalmas választást nyert meg07:19 Több mint 135 millióan fertőződtek meg koronavírussal világszerte06:53 Felmérés: az emberek 92 százaléka "érdeklődik" a környezetvédelem iránt22:41 Megfelezte az Európába szállítandó vakcinái számát az AstraZeneca, de nincs itt semmi látnivaló22:23 Összevonják a Nemzeti Múzeumot és a Természettudományi Múzeumot22:02 Erdogan Zelenszkijjel együtt aggódott a donyeci helyzet miatt
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Fidesz-tag olvasónk: örülök a Jobbik győzelmének

Reklám

Tisztelt Kuruc.info!
Bár Fidesz-tag vagyok, végtelenül örülök, hogy a Jobbik ilyen nagy arányú győzelmet aratott. Igen, ki kell végre mondani: a mostani választás ABSZOLÚT győztesei ők. Annál is inkább, mert jelenleg nincsenek a Parlamentben, hogy a semmiből, a teljes elnyomatottságból, hátországból indultak, s balról ugyanúgy támadták őket, mind sajnos jobbról a Fidesz.
Ilyen győzelem után, -hallgatva a különféle pártok megnyilvánulását- szorul a választó keze ökölbe, és ordítaná szívesen a képébe az MDF fonnyadt, politikailag és történelmileg is áruló elnökasszonyának a "felsőbbrendű - tisztesség" bajnokának, hogy fogja be a mocskos, hazug, Júdás száját és ne féltse olyannyira hazánkat a Jobbiktól.. Ne féltse a "szélsőségtől", az európai nonkonformalitástól, és ne riadozzon a sokszorosan felvarrt arcú, fércmszp-s Lendvai Ildikó sem, ő se aggódja ráncosra magát a magyarság jövőjéért, mert ezennel egy fidesz tag, aki sokezred magával ma a Jobbikra szavazott kijelenti:

- nem szavaztunk a fideszre, mert országos elnökünk olyan káderpolitikát folytat, amelyben a volt külügyminiszter arra büszke, hogy a fidesz - zsidesz,
- mert az elnök urunk, akit sokáig imádva szerettünk, az a szélsőséges zsidó pártnak a szövetségese,
odabiggyeszti a nevét buzi apák, leszbi anyák között az erőszak -kirekesztés elleni tarka marha tüntetés aláírói közé,
- mert utcára hergeli a tagságát, majd az utolsó napon vissza, amikor lelepleződik a hazug, súlyos elmebajban szenvedő csaló miniszterelnök, s parlamenti demokráciáról papol pártjával együtt, amikor megdönthetné azt a rosszindulatú tumorkormányt, amely ellen most ELÉG! jelszót kiált.
- mert nem képes megszólítani az elszegényedett falvak népét, és gazdákról beszél pusztán, miközben gazda, nagybirtokos csak igen kevés van, a sokszázezer falusi emberhez képest.
- mert olyan alakokat tesz fel a listájára, akiknek eddigi munkája teljességgel ellene mutat a fidesz orál-politikájának.

Mert, mert mennyit MERT-et soroljak föl?
Mert undorító kampányt folytattak, mert EU listára pakolt, sokszoros nőcsábász alakok elzavarhatták a Magyar Gárda tagjait, amikor korteshadjáratra indultak. Mert az Elnök Úr csak egy pofonra méltatta a Jobbikot gárdástól, Vonástól, mindenestől.
Mert nem adtak választ a szerencsétlen magatehetetlen, elmagányosodott idős, kistelepüléseken élő embereknek, hogyan védjék meg magukat a "rásszizmust " ordító, de eközben magyarokat kifosztó, lincselő, elvetelmült cigány bűnözők ellen!
Ez a fidesz, amely önmagával kötött szövetséget, és egyetlen pártként akart abszolút győztes lenni, ez a fidesz ugyan vegye már észre magát! Ne szálljon most el az 56 %-kával, mert ez nulla ahhoz az elsöprő győzelemittassághoz, amelyet ők elképzeltek volna maguknak. Ha valóban őket akarná az ország, ha valóban a belpolitikai ELÉG, lett volna az EU-szavazás tétje, akkor a Fidesz-nek a választók min. 70-80 százalékát kellett volna mozgósítania, és legalább 80 százalékos elsöprő sikert kellett volna elérniük.
De nem ez történt! A lenézett, pusztán 2-4 %-os támogatottságú, jobbról-balról agyon eltaposott Jobbik hihetetlen teljesítménnyel, -több megyében lekörözte az MSZP-t is- a harmadik, erősen meghatározó tényező lett. Sokan biztosak voltunk ebben. Magunkról tudjuk, hogy régen nem elégít ki bennünket a fidesz radikalizmusa, illetve ilyen nincs is.

Tehát, tisztelt nagyon okos pártelnökök, politológusok, szociológusok! Higgyék el, bennünket választókat, akik a Jobbikra szavaztunk nem kell félteniük, nem kell félteniük Magyarországot sem, mert mi magyarok egyáltalán nem félünk a Jobbiktól, a Magyar Gárdától, sőt! Éppen ezért a tisztességes radikalizmusért szavaztunk rájuk, szeretjük a Gárdát, szeretjük az Árpád-sávos történelmi lobogónkat, és szívből megutáltuk a 20 év óta a magyar érdekek, a radikálisan gondolkodó polgárok vágyait egyáltalán képviselni nem tudó, a saját dagonyájában vegetáló, vergődő, hathatós változást elérni nem tudó pártok impotenciáját. Tehát ne jöjjenek azzal, hogy a Jobbik elorozta a fidesztől a szavazatot, hogy féltik a "szélsőségektől" Magyarországot, hogy a Jobbik nem eurókomform! Mert mint fidesz-tag, jómagam is visszaigazolom annak igazságát, hogy bennük, mint ÚJ ERŐBEN bízunk. Tetszik amit vállalnak, tetszik, ahogy politizálnak, és erre a hangra várunk már 20 év óta, de hiába.

És legyen elég abból is, hogy állandóan szélsőségezik őket. Vegyék tudomásul, hogy a Jobbik radikális, nem pedig szélsőséges! Ők képviselik Magyarország egészséges immunrendszerét. Mert fidesz-nyelven szólva ELÉG volt a zsidó nagytőke gátlástalanságából, a cigány bűnözők aljas gaztetteiből,és két évtizede tartó parlamenti demokráciát hirdető sunyi megalkuvásokból, lapulásokból!

Tehát Isten Éltesse a Jobbikot! Isten éltesse Magyarországot! És törölje le a hályogot a magyar nemzet szeméről. Mert ha ez megtörténik, akkor a magyar parlamenti választások alkalmával már a Jobbik éri el a min. 25-30 %-kot, még akkor is, ha az mszp és szdsz szavazókkal átmenekített mdf elnökasszonya ügyeletes nagyokosi kiosztó fejecskéje nehezen veszi majd be, az akkor csúfos kudarccal kimúló pártjának exituszát. Győzött és győzzön a Jobbik!
egy fideszes szavazó, aki csak azért nem írja alá, ment sokezer aláírásra itt nincs hely
Kuruc.info kommentár: Hogy lehet még mindig a Fidesz tagja az, aki így átlát a szitán? Nagyon gyorsan tessék elégetni azt a tagságit, a hamut pedig a következő találkozás alkalmával tetszés szerint Rogán Antal vagy Deutsch Tamás arcába fújni. Jelképes üzenet lehetne ez számukra, ők is így végezhetik, a csontjaikból nyert hamu pedig majdan a Vörös-tengerbe szórattatik. 

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready