Atilla, a hunok királya leszületett a földre, és Magyarországon él. Célja, hogy békét, igazságot és jólétet teremtsen az emberiségnek - áll abban a petícióban, melynek népszerűsítését Irénke kérte tőlünk egy udvarias levélben. Természetesen eleget teszünk a kérésnek, hiszen nem mindennapi eset, hogy a hunok királya leszületik a földre, és indul a választáson...
Az, hogy a szavazólapon hol keressük, rejtély, de nem is foglalkozhatunk efféle apróságokkal, amikor ilyen sorsfordító esemény következik be. Itt található a petíció (az utókor számára, képernyőmentés formájában itt), Attilának programja is van, melyet a tanácsadója tett közzé - ő valószínűleg még nem ismerkedett meg a petíciógyártás amúgy rendkívül hasznos és számtalan eredményt hozó rejtelmeivel.
A hunok Magyarországra leszületett királya amúgy egyebek mellett adócsökkentést, minimálbér- és nyugdíjemelést, igazságos fizetéseket, ingyenes fogászati ellátást, valamint útjavítást ígér. És persze felszámolná a munkanélküliséget, a hajléktalanságot és a szegénységet. Igazi hun királyhoz méltó programot állított össze, reméljük, hamarosan YouTube-on vagy Facebookon is bejelentkezik, hogy láthassuk is programalkotó nagy királyunkat.