Molnár F. Árpád, a Kuruc.info kedvenc udvari bolondja megdöbbentő felhívást tett közzé, melyet eredeti formájában közlünk.
"Kérünk Mindenkit, terjesszék!: Akik tartanak az őrizetbe vételtől a MAGYAROK NYILAI kapcsán, keressenek fel, vagy költözzenek be hozzám védelemért. Mivel 8 éve teljes, központilag elrendelt állambűnszervezeti elhallgatás alatt állok, így hozzám és környezetemhez botrányos módon nyúlni csak csontokat roppantó módon lehet. Ha az őrizetbe vett személyekkel szoros kapcsolatom lett volna, máig szabadlábon maradtak volna valamennyien! Viszont a védelmi lehetőség összes formáját megtagadom a kurucinfó valamennyi sajtósa ellenében! /Molnár F. Árpád/"
Így ír honlapján Árpi. Kétségtelen: nekünk befellegzett, hisz Molnáref minket nem fog megvédeni. Könnyedén fog odadobni minket az elektrosokkterápiás-echelontechnológiás népirtó agymanipulátoroknak. Oldala egyébként a http://www.hirhatter.com/ címen található meg, érdemes megnézni, már a külső is arról tanúskodik, hogy Árpinknak - hát, finoman szólva nem volt súrlódásmentes a gyermekkora. Egyébként majdnem mindegyik írása mellett ott van a rövid ismertető: "Azonnali siker! A kurucinfó világszerte üldözi.". El kell szomorítsuk, mi szeretjük, nem üldözzük őt, maximum néhány fehér köpenyes ápoló keresheti, miután meglógott a kezelésről.
Magyari Gábor - Kuruc.info
Kapcsolódó cikkek: