Alább olvasható a Kárpát Haza Őrei Mozgalom felhívása. A Kuruc.info úgy értesült, a rendezvény idejére "antifák" ellentüntetést jelentettek be a térre - már csak ezért is fontos, hogy minél többen ott legyünk.
Ötéves a Magyar Gárda!
Adjon az Isten!
Augusztus 25-én ünnepeljük a Gárda megalakulásának ötéves évfordulóját. Azt az eseményt, amikor 2007-ben a budai várban 56 bátor magyar ember először tette le a gárdista esküt, és az országpusztítók ellen vívott harc újabb frontja nyílt meg!
Az első 56 avatását követően hamarosan sok százan, sok ezren életre szóló fogadalmat tettek, és esküdtek gárdistaként a Szent Koronára. Bár a földi hatalmak úgy gondolták, hogy törvénytelenül és igazságtalanul, egy tollvonással, egy mondattal ezt a mozgalmat és vele az ellenállást a történelem süllyesztőjébe küldhetik, nem számoltak a magyar lélek kitartásával, élni akarásával.
Hazánk gyarmati helyzete az elmúlt években mit sem változott. Idegen érdekek szerint alakítják a sorsunk. Mi, a Kárpát Haza Őrei Mozgalom tagjai ebbe nem törődünk bele, és azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a 2006-ban újra fellángoló magyar ellenállás és az azt követően életre hívott Magyar Gárda szellemiségét követve ismét összefogásra hívunk minden hazafit!
Összefogásunk jeléül a Szent Korona másolata előtt bajtársi fogadalomtételre készülünk, mely e köteléket még szorosabbá teszi!
A Hazáért összefogunk!
Találkozzunk augusztus 25-én, szombaton 15.00 órakor a Kodály köröndön, onnan együtt vonulunk át a Hősök terére, ahol a rendezvény 15:30 órakor kezdődik!
Részt vesznek: Kárpát Haza Őrei Mozgalom, Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, Magyar Nemzeti Gárda, Új Magyar Gárda, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, Betyársereg, Nemzeti Őrsereg, Jobbik Magyarországért Mozgalom
Várunk minden hazafit, csatlakozó bajtársi szervezetet!
Szebb jövőt!

Frissítés: A szombati rendezvényhez és a vonuláshoz a következő szervezetek csatlakoztak még:
Gárda Szövetség
Jobbik Ifjúsági Tagozat
A rendezvényt támogatják:
Váralja Szövetség
Magyar Nemzeti Front
Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség
Konzervatív '56-os Antibolsevista Szövetség
B.H.G, V. Nagybányai Horthy Miklós Század
Kérjük a szimpatizánsokat, hogy a megadott időpontban, 15:30-kor a Hősök terén gyülekezzenek, ott várják a vonuló szervezeteket! - írják a szervezők.