A lelkész közleménye:

Kedves Testvéreim!
A Budapest Szabadság téri Hazatérés Templomához, 2013. május 4-re antibolsevista és anticionista népgyűlésre hívom minden keresztyén magyar testvéremet.
Követeljük az akkor épp hazánk szívében ülésező Zsidó Világkongresszustól, hogy ítélje el az 1919-es és az 1945 utáni judeobolsevik keresztyén- és magyarellenes terrort, annak zsidó vezetőit, többek között: Kun Bélát, Szamuelyt, az egész népbiztosi söpredéket, Péter Gábort, Rákosit, Gerőt, Farkast, Révait, az Andrássy út 60 verőlegényeit.
Felszólítjuk a nemzetközi és a hazai zsidóság akkor és ott jelen lévő képviselőit, hogy utasítsák rendre Simon Peresz izraeli államelnököt hazánkkal kapcsolatban tett országhódító deklarációja miatt, s határozottan lépjenek fel az ennek révén hazánkba érkező új zsidó telepesekkel szemben. Az ordas eszméktől való elhatárolódásuk részeként mindennemű közösséget szakítsanak meg a cionista állam hivatalos képviselőivel, mely apartheid-rendszerként működtetve nyílt faji megkülönböztetést, nem egy esetben népirtást követ el az őshonos palesztin nemzettel szemben.
A pontos programot a későbbiekben teszem közzé.
Hármas-egy mottónk:
"Egyébként azt tanácsolom: Magyarországot meg kell menteni!" (Dr. Hegedűs Loránt püspök)
"A zsidó bolyt pedig megbolygatom..." (Ady Endre: Margita élni akar)
"Foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor: Még mit nem beszél az a német)
Hazafias üdvözlettel:
ifj. Hegedűs Loránt
(Kuruc.info)