Bezár!
2021. július 24., szombat, Kinga, Kincső, Csenge napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:57 Tizenötezer lakost evakuáltak a manilai agglomerációból16:41 "Énekeljük együtt jó hangosan a Himnuszt" - Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok16:26 Észtország száz kilométer szögesdrótot ajándékoz Litvániának15:23 Kormányrendelet: mostantól név szerint jelentenek a 60 év feletti oltatlanokról Magyarországon15:11 Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk - jövőre már a betiltás a cél14:21 Országos éjszakai kijárási tilalom Afganisztánban14:06 Az Egyesült Államok légi ereje besegített egy kicsit a szomáliai kormánynak13:38 A gyógykezelésen átesett daganatos betegek is olthatók Szputnyik V-vel12:55 Verrasztó Dávid döntős 400 méter vegyesen12:30 "Nem piszkolom be a kezeimet" - eltiltották az algériai dzsúdóst, mert nem állt ki zsidó ellenfele ellen12:03 Gyülekezési no-go zóna: lehet tüntetni a cigánybűnözés ellen Jászapátiban, de csak statikusan11:56 Tokió 2020: tizenhét új koronavírusos eset11:44 Ne állj be a sorba! - Homeland And Family-ajánló (x)11:36 Szóváltás esetén alkalmazható taktikák11:17 Repülővel szállítják a pórul járt utasokat Csitába
24 óra legolvasottabbjai

Programajánló, Videók :: :: Hozzászólások

A normalitásért lázadó fiatalokat nevelnek - Vármegyés Ifjúsági és Gyerektábor, 2021. július 11-18.

Reklám

A vírushelyzet lehetővé teszi, hogy idén is megtartsák a Vármegyés Ifjúsági Tábort, ahová főleg a 15 év feletti, harcos mentalitású, jobboldali fiatalokat várják. A tábor július 11-18. között kerül megrendezésre Gödöllőn, erdei körülmények között. Lehetőség van kisebbek jelentkezésére is (12-14 év), akiknek külön programokkal, de ugyanazon helyszínen és időpontban Vármegyés Gyerektábort szerveznek. Alább folytatódik a Szent Korona Rádión közzétett ismertető.
Ez nem egy gyermekmegőrző, vagy fiatalok értelmetlen időtöltésére szolgáló tábor. Törekszünk a valódi ifjúságnevelésre. Szükségük van ugyanis egy olyan közösségre, amely a hagyományos tradicionális értékek átadására törekszik, és a táborozók fejlődését, tanítását helyezi közzéppontba. Még az iskolákban különböző érzékenyítésekre kerül sor, és a liberális nézetek érvényesülnek, addig nálunk a fegyelemre, a bajtársiasságra, a hierarchia tiszteletére, a komfortzónájukból való kilépésre és a különböző férfi, illetve női szerepek elsajátítására helyeződik a hangsúly. Itt bizony a normalitásért való kiállásra nevelünk egyfajta harcias, a modern világgal szembeni lázadó hozzáállással – mondta el Barcsa-Turner Gábor, a tábor főszervezője, a HVIM társelnöke, majd folytatta az ismertetőt.
Zoom
Ha érdekel a történelem és szeretnél minél többet megtudni hazánk hőseiről, vagy elmélyedni a vallások tanításaiban, esetleg szívesen meghallgatnál egy előadást a jobboldali családmodellről, akkor köztünk a helyed! Különböző témájú napokon (harcos kereszténység, katonai-erdei túlélés, mozgalmár, utcai harcos stb.) nemcsak hagyományőrző és sportfoglalkozásokra, illetve interaktív programokra kerül sor, hanem a fiatalokat megoldandó szituációk elé állítjuk, megtanítjuk őket gondolkozni, csapatban dolgozni, felelősségteljesen viselkedni – már amennyire ezt egy hét alatt lehetséges. (Évközben is szervezünk a fiataloknak képzési hétvégéket.)
Összességében itt nemcsak a tudásvágyadra lesz szükséged, hanem váratlan kihívásokban, kalandokban és bátorságpróbákon is helyt kell állnod!
A közösségi média és az elektronikus eszközök használatát korlátozzuk, csupán hazatelefonálásra van lehetőség pár naponta. Trágár beszédért, tiszteletlen viselkedésért, a szabályok be nem tartásáért fekvőtámasz, illetve egyéb erősítő jellegű büntetés jár. A szállás és az egész tábor erdei környezetben kerül megtartásra, nomád tábornak minősül! Kizárjuk a modern világot.
Ha felkeltettük a figyelmedet, akkor jelentkezz a tabor@hvim.hu email címen a teljes neved, életkorod és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve email cím) megadásával.
Ne habozzatok, legyen kinek átadni a zászlót! Lázadj a modern világ ellen, a normalitásért!
A tavalyi táborról találhatsz képeket a Nemzeti Ifjúsági Tábor Facebook-oldalán, ahol a tábor ideje alatt is töltünk majd fel képeket, így a szülők otthonról követhetik, hogy mi minden történik veletek az adott napon.
Nézd meg az alábbi videókat a tavalyi és tavalyelőtti táborokról, illetve olvasd el a beszámolókat:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready