A kovidizmus diktatúrájának folytatásaként egy olyan nemzetközi egyezménysorozat támogatására készül hazánk is, amelynek beláthatatlan következményei lesznek a magyar emberek életére nézve. A három lépcsős nemzetközi jogi álcába bújtatott jogi mechanizmus első elemét szeptember 20-án már el is fogadták az ENSZ közgyűlésén. Ha sikerrel járnak, a kormány egy olyan szervezetnek szolgáltatja ki a magyar állampolgárokat, amelyik kénye-kedve szerint és a finanszírozóinak, a Bill Gates-féle vakcinagyártók érdekei alapján bármit megtehetnek az itt élőkkel.
A WHO, azaz Egészségügyi Világszervezet azon törekvéséről van szó, miszerint a globális szervezet jogosultságot szerez arra, hogy bármilyen diktatórikus döntést meghozzon, amit a magyar hatóságoknak kötelezően végre kell hajtaniuk, legyen járványra való hivatkozással egy kényszeroltási program vagy bármilyen más olyan lezárás, ami az emberek szabadságjogait is durva mértékben korlátozza.
A WHO titkos terve címmel ennek a hátterét ismerteti mai, pénteki előadásában Pécsen Szakács Árpád Lovas István-sajtódíjas újságíró, Dúró Dóra, az Országgyűlés alelnökének főtanácsadója.
Helyszín és időpont: Pécs, Corso Hotel, konferenciaterem (Koller utca 8.), 2023. 9. 22., péntek, 18.00 óra
Zoom