Igazából sajnos ez már nem nagy hír, hiszen szinte mindennap megteszik a balliberális lapok, hogy a nemzeti szimbólumainkat szentségtelenítik meg. A Dániel Péterrel kapcsolatos bírói indoklás pedig csak olajat öntött a tűzre. A hétfői számban (nehogy bárki megvegye!) a 7. oldalon a karikatúra azonban olyan mélyre süllyedt, ami még a Népszava átlagos szintjét is jócskán alulmúlja.
A rajz Emese álmának ősi és szent mítoszát figurázza ki összekötve a családon belüli erőszak aktuális politikai vitájával. A Turul körülbelül úgy néz ki a grafikán, mint egy rossz kabala-kakas, Emese pedig négykézláb kínálja magát előtte. A Turul pedig a következőt mondja: "Szépen összekufircoljuk ezt az Árpádházat, Emese, és akkor semmi erőszak!"

A Népszava nem ma kezdte a gyalázkodást
A Turul mítosza a magyarság számára olyan régi és alapvető kulturális kapocs, amellyel egy magyar nem viccelődhet. A pápai gábor nevű szerző mégis megtette. Sajnos, ismerve az ilyeneket, bocsánatkérés nem várható. Csak az ő mítoszaik sérthetetlenek, a máséba úgy gondolják, akkor törlik a lábukat, amikor csak akarják?
 
 
 
Frissítés: Íme a "karikatúra":
Zoom
Kapcsolódó: