2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Holokamu ::

Csurka elhatárolódott a forradalomtól – közzétesszük szeretője mobilszámát

Reklám


Forradalom? Ej, ráérünk arra még!
Álforradalmat csináltak a valódi forradalom kitörése ellen – jelentette ki a MIÉP örökös elnöke, aki felesküdött a szocializmusra. Az ebben a hónapban 74. életévébe lépõ pártvezér meghirdette: majd õ! De nem kell forradalom, csak az általa kidolgozott Lámpás-program. Valamint egy, még csak nem is hivatalos aláírásgyûjtés, melyen a kormány lemondását követelhetjük. Nem vicc, tragédia.

Nem lehet tudni, hogy szenilitásról is szó van-e, vagy csak arról, amit Csurka István már 1975 augusztusában közölt az Új Írásban: „körmönfontan fogalmazott önéletrajzaim utolsó mondatai hitelesek voltak, és szívbõl jövõen õszinték. A szocializmusra és a dolgozó nép szolgálatára esküdtem ezekben a mondatokban. Esküszegõ ma sem vagyok, nem olyan fából faragtak.”

A vén diktátor fent idézett esküje szerint keresi folyton a belsõ ellenséget. Ez alapján zárta ki fél párttagságát, és szigetelte el a MIÉP-et a többi nemzeti párttól, mozgalomtól, egyesülettõl. Március 15-én David Irving brit történész felszólalásával a Hõsök terére kicsalt több ezer jámbor hazafinak újabb ügynökökrõl beszélt: „Õk szervezték a zavargásokat, õk szervezték a TV ostromát, a gyújtogatásokat.” Bezzeg Csurka vezetésével: „Mi 15 éve rendezünk itt gyûléseket, de egy biciklit nem borítottunk fel. Én vagyok a szélsõséges?”

Igen, Pista bácsi, te vagy, de csak szavakban, ami a holokausztipar üzemanyaga. Ugyanakkor a hatalom biztonságban érezheti magát, míg élsz és tombolsz, hiszen rendezvényeid gõzlevezetõként szolgáltak a MIÉP több mint tíz éve alatt – gyakorlati haszon nélkül. Csak a 4 éves parlamenti ciklus alatt egymilliárd (!) forint állami támogatást kapott a párt, amibõl semmi hasznosat nem építettél fel. Se egy Magyar Szigetet, se egy magyar termékhálózatot, na jó, egy Pannon Rádiót igen, de azt szét is verted hamar a szokásos módszerrel: repült Nagy Feró, Franka Tibor, majd sorra a többiek, kik valamiért szót emeltek. A pénz, a lehetõség, az idõ elszállt, csak Csurka maradt, eredmény semmi.

De hallgattassék meg a másik fél is, szóljon az öreg a Hõsök terérõl: „Sem írók, sem történészek, sem semmiféle könyvemberek, értelmiség magában forradalmat csinálni nem tud. Ezt a történelem világosan mutatja. A magyar nép nagy része azonban nincsen abban az állapotban, hogy forradalmat csináljon. Ezt õk pontosan tudják. Ezért hozták elõre a forradalmat szeptember 17. után mesterségesen a Kossuth térre és máshová, hogy elijesszék a népet a forradalomtól és a forradalom lehetséges céljaitól. Álforradalmat csináltak a valódi forradalom kitörése ellen. Mi a teendõ? A népet kell elérnünk. Ezért dolgoztam ki a Lámpás-programot. Nem lehet forradalmat mesterségesen csinálni. Elõbb felvilágosítás kell. Ha a nép nincs velünk, akkor elbánhatnak velünk. Arra várnak, hogy mi idõ elõtt kezdjünk, s rosszul lépjünk, s menjünk a falnak. Úgy gondolom, hogy forradalom lesz a vége, ha nem takarodnak el” – játszotta Csurka a régi lemezt, melybõl persze nem lesz semmi.

S aki nem elégedne meg a „próféta” Lámpás-programjával (?), itt egy „konkrét” cselekvés is a MIÉP részérõl. Nem hivatalos, még csak bármiféle jogi következményekkel sem járható aláírásgyûjtést indítanak a kormány lemondásáért, új választásokért. „Aki aláírja, s legalább egy adatát feltünteti, az tett valamit a hazáért” – bizonygatta Csurka a Hõsök terén. Ez az n+1-edik ilyen, tipikusan gõzlevezetõ kezdeményezésük a párt történelme során, az összes közül mégis ez a legkomolytalanabb, tekintettel a jelenlegi politikai helyzetre. Na jó, persze a legnevetségesebb, a szanalmas.hu-ra illõ közleménye a pártnak itt van, azzal nyilván nem ér fel semmi.

De fordítsuk komolyra a szót! Itt az ideje, hogy Csurka István mobiltelefonszámát is közzétegyük. Illetve mivel az öreg ilyenhez nem ért, kedves olvasóink be kell érjék szeretõjének, Papolczyné Balla Gizellának az elérhetõségével (általában együtt vannak): 36-20-943-71-37. A VII. ker., Damjanich u. 56. alatti lakásuk száma 341-69-99, de itt ritkán vannak, inkább Solymáron, a Boróka utcai villájukban (36-26-564-270) vagy Balatonedericsen, az Újhegyi u. 56. alatti kastélyukban (36-87-466-357) dõzsölnek. Aki eléri telefonon, kezdhetné ezzel a kérdéssel: Miért ügynöközik pont õ, aki III/III-as volt? (Ráadásul ezt csak évekkel a „rendszerváltás” után, a politikai elitben való elhelyezkedését követõen vallotta be, mikor az Antall Józseffel való összetûzése során megzsarolták, hogy nyilvánosságra hozzák múltját.)

Libényi János – Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready