Szerdán nyitották meg a MÜSZI-ben, a volt Blaha Lujza téri Corvin áruházban a Van képünk hozzá című kiállítást azok a provokátorok, akik fene nagy liberalizmusukban a szólás és művészet szabadságát csupán gyenge színvonalon elkészített gyalázó művek kiállításával tudják hirdetni. A Kettős Mérce blog képgalériájából szemeztünk.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Frissítés: olvasónk írja:
Az éjjel olvastam a fenti cikketeket, és rendkívül felháborodtam, hogy pár génhulladéknak nincs jobb dolga, mint a Szent Korona gyalázása.
Ezért úgy döntöttem, hogy ma meglátogatom a "kiállítást" - így utólag úgy gondolom, erős túlzás kiállításnak nevezni -, hátha tudok tenni valamit ellene.
Ha akartam volna, az összes "alkotást" akár helyben felgyújthattam volna, annyira nem foglalkozott velük senki.
Nyilván csak az "alkotóknak" okozott valamiféle aberrált kielégülést, hogy elkészíthették ezeket a sz@rokat, utána már nem igazán volt kíváncsi rájuk senki.
Csak egy "művet" vettem gondozásba, hadd maradjon még más tenni akarónak is.
Az első két képen még a kiállítóteremben, a harmadik képen már jobb helyen van a darab, a negyedik-ötödik képen pedig látható, hogy végül oda került, ahová való.
Ami miatt viszont szomorú vagyok, az az, hogy a "kiállítást" április 1-jén 18:30-kor nyitották meg, és a két nap alatt senki nem vette a fáradságot arra, hogy legalább egy "alkotást" a helyére tegyen, úgy, mint én.