Bezár!
2021. január 24., vasárnap, Timót, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:59 Trump kemény munkája nem vész el: nagykövetséget nyit az Egyesült Arab Emírségek Tel-Avivban16:25 Joghurttal ünnepelték "román barátaink" a "kis egyesülést"16:14 A holland rendőrség őrizetbe vette a sárga Escobart15:46 Tényleg semmi szükség kerítésre: sok elszenesedett holttestet találtak Mexikóban, az amerikai határ közelében14:59 "Keményen az asztalra csaptunk" - mondta az Európai Tanács elnöke14:23 A demokrácia csodája: továbbra is "jobboldali-szociáldemokrata" elnöke lehet Portugáliának13:57 Lapátra tették a Hertha vezetőedzőjét - Dárdai visszatérhet13:41 Eljött a női kvóták ideje a madridi Prado múzeumban is - mindezt a takarékosság jegyében13:02 Az iraki vezetés ma elárasztotta a jogvédők könnycsatornáit12:26 Lassan érkezik a vírus antiszemita variánsa11:57 OGYÉI-főigazgató: idő kérdése, és Európában szerephez jut a Szputnyik V11:40 Tizenegy bányászt kimentettek a berobbant kelet-kínai aranybányából11:23 Az "elveszett jobboldali szavazat" mítoszának cáfolata11:06 Közútkezelő: újra téliesebbek az útviszonyok10:51 Szijjártó: kész a megállapodástervezet a kínai vakcináról, csak alá kell írni, ha megkapja a hazai engedélyt az oltóanyag
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Olvasói levelek ::

Liberálisék megint nem tudták megállni nemzeti jelképeink gyalázását - olvasónk meglátogatta a "kiállítást"

Reklám

Szerdán nyitották meg a MÜSZI-ben, a volt Blaha Lujza téri Corvin áruházban a Van képünk hozzá című kiállítást azok a provokátorok, akik fene nagy liberalizmusukban a szólás és művészet szabadságát csupán gyenge színvonalon elkészített gyalázó művek kiállításával tudják hirdetni. A Kettős Mérce blog képgalériájából szemeztünk.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Frissítés: olvasónk írja:
Az éjjel olvastam a fenti cikketeket, és rendkívül felháborodtam, hogy pár génhulladéknak nincs jobb dolga, mint a Szent Korona gyalázása.
Ezért úgy döntöttem, hogy ma meglátogatom a "kiállítást" - így utólag úgy gondolom, erős túlzás kiállításnak nevezni -, hátha tudok tenni valamit ellene.
Ha akartam volna, az összes "alkotást" akár helyben felgyújthattam volna, annyira nem foglalkozott velük senki.
Nyilván csak az "alkotóknak" okozott valamiféle aberrált kielégülést, hogy elkészíthették ezeket a sz@rokat, utána már nem igazán volt kíváncsi rájuk senki.
Csak egy "művet" vettem gondozásba, hadd maradjon még más tenni akarónak is.
Az első két képen még a kiállítóteremben, a harmadik képen már jobb helyen van a darab, a negyedik-ötödik képen pedig látható, hogy végül oda került, ahová való.
Ami miatt viszont szomorú vagyok, az az, hogy a "kiállítást" április 1-jén 18:30-kor nyitották meg, és a két nap alatt senki nem vette a fáradságot arra, hogy legalább egy "alkotást" a helyére tegyen, úgy, mint én.


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready