Makai Tibor, a Jobbik XVIII. kerületi alelnöke írja:
Azt mondják, hogy aki politizálásra adja a fejét, annak sokkal többet kell elviselnie. Ezt mi, jobbikos kényszerpolitikusok tudomásul vettük és viseltük is a következményeket. De számomra most elszakadt a cérna!
A XVIII. kerületi irodánkat, melyet sok munkával, állítom, hogy a kerület egyik színfoltjává tettük, ennek üvegportálját beteg lelkű valaki, vagy valakik most betörték. Akik már jártak arra, azok tudják, hogy szent királyaink, fejedelmeink életnagyságú képei vannak az üvegre dolgozva.
Zoom
Még nem is olyan régen, amikor más jobbikos irodák elleni rongálásokról lehetett olvasni, én azt mondtam társaimnak: lehet, hogy a mi irodánkat azért kímélik meg, mert visszatartja őket szent királyaink tisztelete. Mint mindenki, én is magamból indultam ki. Személyes kötödésem történelmünk nagyjaihoz és közülük is Szent Lászlóhoz igen erős. A mostani támadás éppen az Ő képét érte!
Zoom
Ezért felháborodásom sokkal nagyobb, mint egy “egyszerű, megszokott” elmebeteg rongálás esetén. Milyen következtetésre jutottam ezek után? Különösen a napjainkban folyó Jobbik elleni lejárató kampány közepette? Arra, hogy ma a parlamenti pártok közül csak egyetlen magyar identitású van, és ez a Jobbik. A többi, legalábbis a vezetőiket tekintve, a cionizmust, vagy a bolsevizmust képviselik. Esetenként a kettő keverékét. Mondhatja valaki, hogy a pillanatnyi felháborodás hozza ki belőlem ezt a messzemenő következtetést. Valóban, személyes érintettséget érzek, ami gyújtószikraként működött. De járjanak utána, hogy a fenti jelzőkkel általam ellátott pártok kormányai milyen szerződéseket írtak alá. Milyen hazánk feletti hatalmat adtak az EU maoista és trockista, macskajancsi globálnyikjainak és a nem is EU-tag Izraelnek.
Zoom
Könyörgöm, nézzenek utána és egyet fognak érteni velem abban, hogy valóban itt az ideje jól meggondolni, hogy kire adjuk szavazatunkat.
Természetesen a feljelentést a rendőrség irányába megtesszük.
Adjon az Isten szebb jövőt!