Nehogy azt higgyük, hogy eleget fizettünk már a zsidóknak: az ATV szerint - bármilyen meglepő - ez koránt sincs így. Ellenkezőleg: az eddigi "kárpótlások" sokszorosát szeretnék a jövőben a zsebeikben látni.
"Egy friss kutatás szerint a második világháború óta a kisajátított és elrabolt zsidó vagyon legfeljebb 15 százalékát térítette meg Németország. Ezt is leginkább az elmúlt három évtizedben, ugyanis az 1970-es évek elejéig elenyésző kárpótlást fizettek ki. A többi nyugati-európai országban 40-60 százalék körüli ez az arány. A szovjet érdekszférába tartozó kelet-európai államok sokáig semmit nem fizettek, azóta pedig alig 5 százalékot térítették meg az elrabolt vagyonnak" - írják.
Kitérnek arra is, hogy a holoszörnyűségek és a nagyon-nagyon kevés kárpótlás ellenére a világháló tele van olyan hozzászólásokkal, melyek nagyon távol állnak attól a mélyéges megbánástól, amit egy bűnös nemzet fiainak tanúsítaniuk kéne:
A nyilvánvaló számok ellenére több internetes kommentelő szerint is a "zsidók számára a legjobb üzlet a holokauszt" - állapítják meg elborzadva, majd idéznek is párat.
"Mostanában kezdik a kocsmában erre azt a szó használni, hogy "saulozás" – ezt kacsintással, gúnyos grimasszal kísérve mondják, arra célozva, hogy egy-egy ilyen film gyártója gyakorlatilag egyaránt zsarol zsidót és nem zsidót a témával."
"Az imént mosogatni akartam, de amikor megnyitottam a csapot, onnan is csak a holokauszt folyt. Valaki meg tudná mondani esetleg, hogy meddig fog ez még tartani?"
"NEM MAGYAR ALKOTÁS! zsidóóó! NAGYON NAGY A KÜLÖNBSÉG"
Csak néhány példa a hírportálokat elözönlő megjegyzések közül. Bár a legtöbb oldal folyamatosan moderálja a hozzászólásokat, rendre jelennek meg zsidózó és "holokamuzó" bejegyzések.
És itt jön be a zsidó gondolatrendőrség terroralakulata, a TEV:
A Tett és Védelem Alapítvány munkatársa a szektatévé megkeresésére elmondta, hogy szinte egyfolytában figyelik a kommentarénákat, főként a "szélsőjobboldali" és a "mainstream" hírportálokra érkező hozzászólásokat követik.
Zoom
Munkájuk során többször találkoznak "holokauszttagadó" kifejezésekkel, ezek közül a leggyakoribb a "holokamu". A bíróság 2014 óta "holokauszttagadásként" értelmezi a kifejezés használatát.
A TEV megfigyelései szerint az elmúlt időszakban egyre kevesebb a "holokamuzó" van, bár a Saul fia kapcsán ismét felcsaptak az indulatok.
A hatályos jogszabályok alapján "zsidózni és mocskolódni nem tilos, de az erőszakra való uszítás már tiltott" – magyarázta az alapítvány munkatársa.
A szervezet rögzíti a különböző oldalakon megjelent "jogsértő" hozzászólásokat, így akkor is indulhat eljárás, ha az adott portál moderálja a bejegyzéseket. "A legfőbb kérdés, hogy megállapítható-e a kommentelő személye. Ilyen esetekben a Facebook kiadja a személyes adatokat, de van olyan felület, amely teljesen anonimitást biztosít, és még a hatóságok sem tudják megállapítani a személyazonosságot."
Az elmúlt egy hétben nagyjából tíz olyan hozzászólást találtak, amelyek miatt feljelentést tesznek a rendőrségen.
A TEV tapasztalatai alapján általában a jobboldali kötődésű emberek írnak hasonló kommenteket, ráadásul 99 százalékuk "tudatosan tagadja a holokausztot", de a bíróság előtt a beismerés helyett a "legtöbben mentegetőznek".  Legtöbbször azzal védekeznek, hogy nem is ők írták a kommentet, többen is tudják a Facebook-jelszavukat, így beléphettek a profiljukkal. Gyakran hivatkoznak még a véleményszabadságra, illetve "holokauszttagadó" történészek megállapítására is. A "holokauszttagadást" azonban a zsidó lobbinak köszönhetően a bíróságon nem lehet történelmi vitaként beállítani.
A hasonló megjegyzéseket nem a Saul fia indította el. Az alapítvány többször tett már feljelentést, legutóbb egy antiszemita hozzászólás ügyében született jogerős ítélet. A bíróság január elején "holokauszttagadás miatt" elítélt egy férfit, és nyolcszázezer forint pénzbüntetésre kötelezte a holokamu kifejezés használatáért. A dömösi férfi elismerte, hogy ő írta bejegyzést, és később egy bocsánatkérő levélben azt állította, hogy hirtelen felindulásból kommentelt. Az ítélet értelmében, ha nem fizeti ki határidőre a 800 ezer forintos pénzbüntetést, akkor azt a bíróság 400 nap, fogházban letöltendő szabadságvesztésre változtatja.
A TEV munkatársa szerint egy hasonló jogerős ítélet visszaveti a "szélsőséges kommentek" számát, ráadásul a Saul fia kapcsán kitört kommentháború miatt az egyik ismert "szélsőjobboldali oldal" is felhívta az olvasói figyelmét arra, hogy ne kövessenek el hasonló hibát.
A Szegedi Bíróság tavaly nyáron "bűnösnek" talált egy nyugdíjas nőt "holokauszttagadásért", mert azt írta: "hagyjuk már ezt a holokamut, s különben is, ha igaz is, mi köze a férfinak nagyapja tetteihez???" A nő a bírósági tárgyaláson "elismerte bűnösségét", illetve kifejezte sajnálatát és megbánását. Leszögezte, hogy a hozzászólását nem gondolta át, "hülye szójátéknak" tartotta. Mint mondta, annyira sokszor hallotta a holokamu kifejezést, hogy nem is gondolt bele a valódi jelentésébe. Még a tárgyalás előtt bocsánatot kért, amit a bíróság enyhítő körülményként vett figyelembe, ezért büntetést nem rendelt el, hanem különös magatartási szabályként a Páva utcai Holokauszt Emlékközpont meglátogatását írta elő.