Ezen dolgozunk
Gyurcsány Ferenc lefasiztázta az ellene tüntetőket Szentesen - hallatszik a HírTV felvételén. Csütörtökön folytatódott a csaló országjáró körútja. Békésen és Szentesen tüntetők fogadták a miniszterelnököt. A szentesi demonstrációt a Jobbik helyi szervezete hívta össze, és azon a Magyar Gárda is képviseltette magát.

Rendzavarás szabálysértése címén - noha tojást dobni teljesen törvényes - rövid időre előállítottak, majd feljelentettek egy férfit (Palyov Tibor jobbikos aktivistát - Kuruc.info értesülés), aki tojást dobott a miniszterelnök konvoja felé, amikor a főtolvaj Kondorosra látogatott.  A Magyarországi Talmudista Iroda csak jóval a Kuruc.info után számolt be az esetről.

Kapcsolódó cikk: Az ügyészség szerint a közszereplők dobálhatók tojással, paradicsommal

A főgané kora délután zártkörű megbeszélést folytatott a kommunisták megyei vezetőivel és aktivistáival Kondoroson. Ekkor dobtak feléjük egy tojást, ám nem találtak célba - mondta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A falujárás újabb állomásán, Bakonszegen a bűnöző elsőként a helyi Remete ’96 Kft. takarmányt keverő üzemét tekintette meg, majd ellátogatott az Awassi Zrt. kórógyi juhtelepére. Nagy Sándor vezérigazgató-helyettes tájékoztatójában elmondta, hogy Magyarország legnagyobb intenzív tejtermelő juhtelepe a kórógyi.

A juhtelep megtekintését követően a statisztikahamisító, választási és adócsaló elindult falulátogató programja következő állomására, Békésre.

Pálinka és tüntetők várták Gyurcsányt Békésen

A Békési Pálinka Zrt. telephelyére összegyűlt pálinkafőzők naivan azt kérték Gyurcsány Ferenctől, hogy piaci pozíciójuk javítása érdekében az általuk befizetett jövedéki adó két százalékát kapják vissza marketing célokra.

A miniszterelnök a pálinkafőzőknek ígért 150 millió forintos támogatásra utalva elmondta: ugyan a kért és a megígért támogatás között 30 millió forint az eltérés, ám a felajánlott összeget teljesíteni tudja a kormány. Gyurcsány Ferenc a pálinkafőzőknek azt javasolta, hogy minél hamarabb hozzák létre a pálinka nemzeti tanács megalakulását előkészítő szervezetet, és kezdjenek hozzá egy nemzeti pálinkaprogram megalkotásához.

Gráf József a találkozót követően elmondta: a 150 millió forint (Ami néhány ingatlan vagy egy-két üzem áram lóf..ra sem elég, nemhogy egy ágazat támogatására, ráadásul a szociszadi kormány egy nap alatt ellop ennyit - a szerk.) felét a szaktárca, a másik felét pedig a központi költségvetés adja, a tárca által felügyelt Agrár Marketing Centrumon keresztül. Gyurcsány Ferenc a délelőtt folyamán megtekintette az éves szinten 400 ezer liter pálinkát, közöttük a földrajzi eredetvédelmet élvező Békési szilvapálinkát előállító üzemet. A miniszterelnök távozásakor az utcán mintegy kéttucat tüntető azt skandálta: „Gyurcsány takarodj!” és „Hazaáruló!”.





Fotók: SG


Zenével a tüntetők ellen Szentesen, Gyurcsány fasiztázott

Csaknem száz tüntető fogadta a törvénytelenül uralkodó miniszterelnököt Szentesen, ahol Gyurcsány egyszerűen lefasiztázta a tiltakozókat. A HírTV felvételén jól kivehető, amikor a kormányfő a mellette állóktól azt kérdezi: "Tüntetnek a fasiszták?". Gyurcsány a szentesi Megyeháza Konferencia és Kulturális Központba azután érkezett, hogy találkozott a helyi gazdálkodókkal. A kormányfő elleni demonstrációt a Jobbik helyi szervezete hívta össze, és azon a Magyar Gárda is képviseltette magát.

A fütyülést és bekiabálást a szervezők által sugárzott zene elnyomta (De csak az MTI szerint, a helyszínen lévők úgy tájékoztatták portálunkat, hogy a zenebona nem volt elég a tömeg elnémításához - a szerk.) a tüntetők pedig nem jutottak a miniszterelnök közelébe, ugyanis kordon zárta le a teret. A fórumra érkező Gyurcsány Ferencet a rendezvényen felállva, tapsolva több mint 300 ember fogadta - legalábbis a szocionista Magyarországi Talmudista Iroda szerint.

Most pedig lássuk egy olvasónk beszámolóját, aki ott volt:

Kondoros és Szentes - amit az MTI elhallgat

A kondorosi spontán tüntetésen mindössze néhány ember jelent meg. Közülük a tojásdobálás miatt hármat igazoltattak. Egyiküket, egy technikusi végzettségű, kétgyermekes családapát, gazdálkodót előállítottak. Őt egy órányi fogvatartás után elengedték. Biztos olyan "ügynök", mint Toroczkai és Tomcat, hiszen ellennük az a legfőbb vád, hogy mindig kiengedik őket az előállítás után. (Az idióta ügynöközők nyilván e körbe sorolják Tomcat 10+64 napos fogságát sem, talán 10+64 év sem győzné meg őket, hiszen akkor meg "luxusbörtönt" feltételeznének, vagy azt, hogy az ítélet kamu, már rég kiengedték, csak külföldre távozott vagy átoperáltatta magát - a szerk.)

A másik két igazoltatott egy főiskolás és egy egyetemista volt. A tojások egyébként elég közel estek le Gyurcsányhoz. A helyi komcsik tanya, a Napsugár étterem falán csapódtak be, olyan közel, hogy néhány csepp akár Fletó ruhájára is juthatott.

Szentesen, a Jobbik tüntetésén legalább 400 fős tömeg várta a feminin miniszterelnököt és az igen férfias megjelenésű Dobrev Klárát, valamint a helyi seggnyalókat. A hírekkel ellentétben a Magyar Gárda nem tüntetett (mivel politikai szerepet nem vállal), hanem a rendezői feladatokat látta el. A tömeg
a már hagyományos "Elkúrtad!" és "Gyurcsány, takarodj!", valamint "Hazaáruló!" rigmusok mellett vicces beszólásokkal is gazdagította az ellenállók szótárát.

A helyi kommunista polgármester is megkapta a magáét, amikor a fiatalokból álló tömeg a "Szirbik Imi, nyald ki neki!" szöveget ordította.

A korábbi megyeházán tartott Szabad Nép félóra után Gyurcsány és sleppje fölényes vigyorral kiállt a lépcsőre, és úgy nézte a "fasisztákat". A többszáz fős tömeg szinte összes tagja ekkor középső ujját mutatta neki, és a "KUR-VA ANYÁD!" rigmust skandálta. Nem sokkal később elrepült egy tojás, de csak
néhány méterre közelítette meg a hazudozót. Utána egy vizes flakon is repült, amely nagyjából egy méterre csapódott be a komcsi bandától.

Miután Gyurcsány beszállt a Volkswagen mikrobuszba, a tömeg megindult az út felé. A rendőrök azonnal sorfalat álltak az út közepén, hiszen a feldühödött tömeg az út feléig is eljutott. Előkerültek a gumibotok is.

Állítólag egy ember megrohamozta Gyurcsány autóját, őt el is kapták. Közben a háttérből megjelentek a droidok is, akik szintén gumibotot rántottak, és sorfalat álltak. A tömeg "ÁVH!"-t kiabált, és még rengeteg más módon is kifejezte nemtetszését. Gyurcsány sofőrje beletaposott a gázba, és elmenekült a dühös
tüntetők elől. A kanyart is alig tudta bevenni. Szépen megfutamodott.

A tüntetők egy része visszament a tér közepére, ahol a rendőrök sorfalat álltak. Néhányan odakiáltottak a komcsi bérencekhez, majd szépen lassan mindenki hazament, hiszen nem a rendőrök voltak a célpontok, hanem a gnóm külsejű, elmebeteg miniszterelnök.

jogász

(Kuruc.info - mno - mti-t korrigálva)