2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:36 Feladta magát a csengelei cserbenhagyó16:07 Lehetséges problémák a NATO számára egy orosz konfliktus esetében15:58 A klímaváltozás ellen is felvenné a harcot a NATO-főtitkár15:38 Az SZDSZ egykori sábeszgója szerint a Covid nem finom14:52 Úgy tűnik, Orbán "nagy dolgaiból" csak a pálinkafőzés maradt14:22 Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak13:44 Szlávik: nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen13:18 Inkább zsinagógán kívül javallott idén a jóm-kipúri baromfi-abuzálás12:55 Orbán Viktor boldog születésnapot kívánt az ENSZ-nek12:36 Jereván: Azerbajdzsán örmény polgári célpontokra támadott, két helikoperük és három drónjuk bánta12:19 Fehérorosz külügyér: a szomszédok káoszba és anarchiába próbálják sodorják az országot11:58 Három montenegrói városban hétfőtől kevésbé lesznek vidámak az éjjelek11:35 Zajlanak az önkormányzati választások Romániában és Erdélyben11:21 Fogolycserében állapodtak meg Jemenben11:02 Népszerű a VírusRadar
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Vona Gábor a cigány autonómiáért

Reklám

Amint arról értesülhettünk, egy észak-magyarországi “cigány tartomány” kialakításának terve miatt alkotmányos rend elleni szervezkedés vádjával tett feljelentést a Mi Hazánk Mozgalom a Legfőbb Ügyészségen – jelentette be a párt elnöke nemrégiben sajtótájékoztatón, Budapesten.
Toroczkai László közölte: az Opre Roma Pártnak az a terve, hogy négy Magyarországi megye, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék területén cigány tartományt hoz létre, illetve Kékestetőn kitűzi a cigány zászlót.
A Mi Hazánk nem szeretne “második Trianont”, ezért csírájában kell elfojtani az ilyen elképzeléseket – közölte Toroczkai László a múlt héten.
Úgy tűnik azonban, az ügy tovább gyűrűzik, ugyanis az Opre Roma nevű cigány párt bejelentette, hogy kerekasztal-beszélgetést tartanak a cigány autonómia lehetőségeiről.
Erről Facebook-oldalukon adtak tájékoztatást:
Zoom
Az eseményhez (melyet a Szabad Híradó Fb-oldalon lehet megtekinteni - a szerk.) egy videós meghívót is csatoltak, mely ITT tekinthető meg.
Az egész hírrel kapcsolatban három fő pontot kell leszögeznünk:
1. Milyen érdekes, a pontos helyszínt nem adják meg. Bár látva a meghívót, sőt, még a videót is, az szemmel látható, nagyon szeretnék, ha minél szélesebb körben jutna el üzenetük. Akkor miért nem merik megadni a helyszínt, talán csak nem érzik, hogy nem lenne túl népszerű? Félelmük nem alaptalan, elképzelhető, némely magyar hazafi is ellátogatott volna a helyszínre, hogy számon kérje őket, miképpen is képzelik az egészet. Annyit tudunk, Albertirsán lesz holnap az esemény, így csak arra tudjuk biztatni a jobb érzésű honfitársainkat, az élő közvetítés alatt online tegyék fel kérdéseiket – ha esetleg időközben valakinek mégis tudomására jutna a pontos helyszín, ne tartsa magában!
Zoom
Kamarás István és jó barátja, Vona gábor
2. Egyébként annál is inkább várható lett volna, hogy személyesen jelennek meg nemzeti érzelmű magyarok, mert a meghívott vendégek listáján ott szerepel az újkori magyar történelem legnagyobb szédelgője, drasztikusabban fogalmazva politikai prostituáltja, Vona Gábor is. Akit a videóban szereplő Kamarás István jó barátjának nevez. Természetesen azt előre nem tudhatjuk, Vona milyen módon foglal állást a kerekasztal beszélgetésben, azon sem lepődhetnénk meg, ha támogatná Magyarország második Trianonját, de önmagában beszédes, hogy elfogadta a meghívást és ezzel ő maga legitimálta az erről való diskurzust. Az albertirsai polgármester szerepe is megérne egy misét, egy felelős polgármester hogy adhatja nevét ilyesmihez.
Zoom
3. Létezik Magyarországon egy akár több százezer főt felölelő bűnözői szubkultúra, mely arról ismerszik meg, berkeiken belül a bűnözés divat, a börtönviseltség menő, az erőszak pedig nem eszköz, hanem öncél. Nem állítható, hogy ez a bűnözői szubkultúra kizárólag cigány származású emberekből állna, az viszont minden további nélkül igen, hogy katalizátoraként funkcionálnak, számarányukat tekintve többségben vannak ebben a szubkultúrában. És ennek a bűnözői életmódot példaként maguk elé állítóknak pont ott van a fellegvára, ahol ők meg akarják alapítani a szakadár cigány tartományt.
Érvénnyel kijelenthető, e bűnözői szubkultúra léte, tevékenysége és egyre bővülése Magyarország egyik legsúlyosabb problémája. Ameddig ez nem kerül felszámolásra, de még csak párbeszédre sem hajlandók a magyar többséggel erről a cigányvezetők, addig nincs sok mindenről beszélni. Ha az Opre Roma elnevezésű társaság valóban a cigányság érdekeit akarná képviselni, akkor erről tartana kerekasztal-beszélgetéseket.
Egyébként pedig álláspontunk tiszta és világos:
Magyarországon nem lesz cigány autonómia. Pont.
Lantos János – Kuruc.info
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready