Mint ismeretes, Gyurcsány Ferencnek hivatalosan is sikerült maga alá gyűrnie a teljes balliberális ellenzéket. És, amint várható volt, hűen felsorakozott a szemkilövető mögé az egykori nemzeti radikális, mára baloldalivá, s igen kicsire zsugorodott Jobbik is.
Persze nincs ám elfelejtve az a fránya múlt, tippmix nyelven úgy hívják ezt, hogy örökös hendikeppel indulnak, ezért folyamatosan bizonyítaniuk kell. Tegnap is sikerült. Íme:
Zoom
Látjuk, írják, adjunk címet a képnek. Bizonyára elég sok cifraság kijönne ilyenkor az ember tolla alól, hogyan írja körül a jobbikosok takonygerincét, én inkább megpróbálom elképzelni, vajon hogy zajlottak a háttérben az események.
Szerintem valahogy így:
Szervusz, kedves Ferenc!
Először is engedd meg, hogy újra megköszönjük neked és kifejezzük olthatatlan hálánkat, hogy végül is az ellenzéki összefogás égisze alatt kilátásba helyezted, ha minden jól alakul, akár nekünk is juthat valami. Netalántán’ néhány hely a közös listán.
Persze, érteni véljük, mire utaltál, kedves Ferenc.
Tudjuk mi jól, rovott múltunk van, melyet őszintén bánunk és mindent megteszünk, ha kell, hetente a Spinozába megyünk, hogy lemossuk magunkról gyalázatot. Kreatív csapatunk ennek szellemében egy zseniális ötlettel állt elő a mai nap folyamán!
Sok hosszú álmatlan éjszakánk fekszik benne, mire találtunk a világhálót böngészve két képet. Az egyiken egy Trumppal szimpatizáló illető látható, a másikon pedig egy elvetemült orbánista. (Neki még a nevét sem vagyunk hajlandóak leírni.) És lám, mit látunk? Mindkettőnek ott virít a kezében egy hatalmas feszület! Mondanunk sem kell, és hidd el Ferenc, számunkra ez a jelkép is több mint gyűlöletes ma már.
Hát véletlen volna, a randalírozó csőcselék is e jelkép alatt gyilkolászik? Aligha! És lehet-e a véletlen számlájára írni, hogy az orbánisták is ez alatt menetelnek? Ugyan, dehogy! Mi már ízig-vérig „felelős hazafiak” vagyunk Ferenc, meglásd. Majd nézd csak meg, támogató szimpatizánsaink (tehát fizetett kommentelők – a szerk.) miképpen adnak frappáns címeket a képnek, könnytől lesz fátyolos a szeme. 1919 szellemét érzed majd végiglibbenni a virtuális térben, és nagyon reméljük, honorálni fogod ezt nekünk. Persze nem követelőzünk, félre ne értsd. Dehogyis. Nincs nekünk ahhoz jogunk.
Szóval, hogy is mondjuk csak, izgulunk. Reméljük, tetszeni fog neked.
Őszinte híved,
Jakab Péter,
a Jobbik elnöke
S valahogy így képzelem el a választ:
Szevasz, Peti!
Azért nem eszik olyan forrón a kását, vegyél már vissza magadból, öcskös! Én nem ígértem nektek semmit, jelen állás szerint beállhattok szórólapozni Klárának, de többről még nemigen volt szó.
A kép ötletes, nem mondom. De magatoknál vagytok egyébként? Nem megmondtam a múltkor, hogy teljesen távolítsátok el a logótokból a kettős keresztet? Szerinted ez így oké? Attól, hogy levágtátok a felét, még mindig ott van, úgyhogy piszok gyorsan tegyél oda egy menórát, vagy amit akarsz, de addig, amíg az ott éktelenkedik, finoman szólva is hiteltelen a képmontázs…
Üdv,
Feri
De nyilván olvasóink fantáziája még ennél is színesebb, nyugodtan bárki leírhatja a maga történet a cikk alatt. A kérdést azért felteszem: sírjunk vagy nevessünk?
Lantos János – Kuruc.info
Vona: szégyellem magam, és örülök, hogy nem vagyok most köztetek
A volt pártelnök szokatlanul kemény szavakkal ítélte el kedvenc Petikéje kiteljesedését:
A Fidesz-kormány egy aljas, gátlástalan és képmutató csapat. Ez tény. Azonban! Tudom, hogy én leszek “az áruló, fideszbérenc, meg összefogást szétverő”, de azért ez igazi mélypont. Most tényleg a feszület meg Jézus a legnagyobb probléma a NER-rel? Annyi mindent lehetett volna még róluk mutatni! Miért pont ezt kellett? Ez a Jobbik problémája? Szégyellem magam, és örülök, hogy nem vagyok most köztetek. Ez gyalázat. Balról előzzük a DK-t... 🤮
Frissítés: "egy utolsó proli uszítás, vállalhatatlan"
Vona keresztfia próbálta mentegetni Jákobékat, mondván, bár eléggé szerencsétlenre sikerült, de azért még nem keresztényellenes üzenet ez, így neki is elmagyarázta a higgadtságát e téma erejéig zárójelbe tevő néppártosító:
Zoom
Kép forrása: Mandiner
2. frissítés: "végleg nem jobboldali, végleg nem keresztény párt a Jobbik"
Tényleg nem volt és továbbra sincs senki a Jobbikban, aki szólna, hogy ez a proli, primitív, aljas gyalázkodás vállalhatatlan? - teszi fel a költői kérdést Dúró Dóra.
3. frissítés: Balczó is megszólalt
De közben továbbra is a főproli mögött kullog...
Korábban írtuk: