Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:36 Hallatlan antiszemitizmus: közösen ítélte el Izrael annexiós terveit Németország, Franciaország, Egyiptom és Jordánia15:18 Észtország Makarov-pisztolyokat szállít Ukrajnának a szakadárok elleni harchoz14:38 Toroczkai: ne csak a zsinagóga kapjon rendőri védelmet, hanem a Horthy-szobor is!14:25 Ha egyszer egy "üzlet" beindul…13:54 Életfogytiglani kényszermunka helyett ez a szörnyeteg is megússza majd egy enyhe büntetéssel13:34 12 év alatti lányt csábított el egy 35 éves férfi13:17 "Fuck you, magyarski!" - A Szegedi Törvényszék túl szigorúnak ítélte a Röszkénél áttörő vadak büntetését13:06 Ismét vesztegzár alá került Ausztrália második legnagyobb városa12:52 "Ungváry Krisztián titkos élete" - már megint megpróbálja túlnácizni a zsidókat a jobboldalinak hazudott Fidesz12:26 Ferencvárosban is széthullott a baloldali szivárványkoalíció12:11 Nagyon távoli még a közösségi immunitás egy nagyszabású spanyol kutatás szerint11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"10:43 Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Anyaország ::

A terrorista tótok mernek tiltakozni, Fletó nem áll ki a magyarokért, nincs biztos infó a félholtra vert Krisztiánról

Reklám

Az MNO értesülése szerint a Dunaszerdahelyen lévő sérülteket kiengedték, azonban a Pozsonyban ápolt szurkolóról nincs bővebb információ. Még az antimagyar bányarém, Göncz Kinga szerint is a nyilvánosságra került képek kétségeket vethetnek fel a közvéleményben a rendőri arányosságot illetően.
Gyurcsány Ferenc ultracionista választási csaló és tömegbelövető vasárnap tájékoztatást kapott a dunaszerdahelyi futballmérkőzésen történtekről a szakminiszterektől azokról az információkról, amelyek rendelkezésre állnak a magyar hatóságoknál és a Külügyminisztériumnál, valamint tájékozódott Magyarország szlovákiai nagykövetétől is, mivel a magyar közvéleményt felkavarták a televízióban illetve az interneten látható képek. Erről a kormányszóvivő nyilatkozott az MTI-nek.
Főpatkányunk nem állt ki a magyarok mellett
Majd Fletó hozta magyarellenes formáját, egyértelmű kiállás helyett szélőségesezett és maszatolt: A kormány megítélése szerint a lehető legrosszabb, ami történhet, hogy a két nép és a két ország viszonyát szélsőséges, radikális csoportok tettei határozzák meg vagy befolyásolják - röfögte. Hozzátette: ebben a régióban különösen fontos, hogy még csak a gyanúja se vetődhessen fel annak, hogy etnikai okok játszhattak közre a történtekben. Tehát a rohadék szerint, ha a tót rendőrhuligánok egyértleműen etnikai okokból a magyar szurkolókat verik agyon és tétlenek az őket dobáló szlovák ultrákkal, akkor is kussolni kell a magyarellenes etnikai diszkriminációról.
Gyanús hírzárlat a (félig?) agyonvert Lengyel Krisztiánról
Dunaszerdahelyen az összes sérültet kiengedték a kórházból – mondta el az MNO-nak Bakács László a hírTV helyszíni tudósítója. A Pozsonyba szállított sérültről (Kuruc.info: Lengyel Krisztián a neve) a kórház vezetősége nem adott tájékoztatást, azonban állítólag jobban van – tette hozzá. A pozsonyi kórházban különféle kifogásokra hivatkozva nem adnak bővebb tájékoztatást – mondta el Bakács.
Göncz: Vizsgálják ki a fellépés arányosságát
A magyar és a szlovák külügyminiszter is beszélt egymással a Dunaszerdahelyen történtekről, Ján Kubis azért hívta fel Göncz Kingát telefonon, hogy tájékoztassa a részletekről - mondta Szelestey Lajos külügyi szóvivő. Göncz Kinga azt kérte Ján Kubistól, hogy a szlovák hatóságok vizsgálják ki, mennyire volt arányos a rendőri fellépés, mert a nyilvánosságra került képek kétségeket vethetnek fel a közvéleményben az indokoltságot és az arányosságot illetően - mondta Szelestey Lajos. A két külügyminiszter egyébként hétfőn személyesen is tárgyal egymással a franciaországi Marseilles-ben az EU külügyminisztereinek tanácskozásán - tette hozzá. Az MTI azon kérdésére, hogy vajon a szombaton Dunaszerdahelyen történtek hatással lehetnek-e a két ország viszonyára, Szelestey Lajos, a vén komcsi is terelt: azt mondta: először meg kell vizsgálni, hogy mi történt a mérkőzésen.
Fordítják a szlovák rendőrség (véletlenül sem hazug) beszámolóját
Megérkezett a szlovák rendőrség írásbeli tájékoztatása, amit az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kért a dunaszerdahelyi labdarúgó-mérkőzésen történt intézkedések okairól, azok jogi megalapozottságáról, az előállított személyekről, a folyamatban lévő eljárásokról, valamint a sérültek számáról és állapotáról - közölte az ORFK az MTI-vel vasárnap kora este. A szlovák rendőrség írásbeli tájékoztatását jelenleg fordítják, tartalmát várhatóan hétfőn hozzák nyilvánosságra - közölték.
Göbl: Nagyjából ötven magyar sérült meg
Nagyjából ötvenre teszi a Dunaszerdahely-Slovan Bratislava labdarúgó-mérkőzésen, a szlovák rendőrök beavatkozása során megsérült magyar szurkolók számát Gőbl Gábor, a drukkerek utazásának egyik szervezője. Gőbl Gábor az MTI-nek vasárnap azt mondta, hogy legkevesebb ötven sérültről tud, közülük legalább húszan részesültek valamilyen egészségügyi ellátásban, sokan azonban nem kértek elsősegélyt.
(MTI, MNO korrigálva)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready