2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:16 Az elmúlt 30 év legsúlyosabb földrengése pusztított Albániában 20:52 Millióktól szabadította meg az időseket egy edelényi cigány - így töltötte próbaidejét 20:37 Az ízesített e-cigaretták jóval károsabbak lehetnek hagyományos társaiknál20:05 Németh Sándor Szent Szelleme mellett már a halrudacskák is fertőzik a gyerekeket: 330-an betegedtek meg a Hitgyüli hajdúsámsoni iskolájában19:39 Az Olasz Testvérek párttalálkozóján volt jelenése Orbánnak19:09 Kukagyújtogató anarchisták támadtak rendőrökre a klímarettegés közepette Párizsban18:43 Bábolnára látogatott Kako hercegnő18:18 Hátul ültek a török masiniszták a kelebiai gyorsvonaton17:57 Felfüggesztett több tízezer alkalmazást a Facebook17:30 Nem érkezett meg egy magyar versenyző a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság helyszínére17:02 Munkagéppel ütközött egy motoros Bükkábrányban16:39 Szaúd-Arábia jóval áron alul adta el isztambuli konzulátusának épületeit16:08 Egy hajnalban kigyulladt teherjármű miatt ismét lezárták az M3-ast Füzesabony közelében15:35 Sok a panasz az újsághirdetések alapján rendelt termékekre15:06 Évente 30 iraki kurd diák tanulhat ösztöndíjjal magyar egyetemeken
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Cigánybűnözés ::

Heherészve balesetnek nevezte Cozma meggyilkolását Mohácsi

Reklám

Nem szégyelli magát Mohácsi Viktória, amiért cigányozással vádolta a Veszprémben cigányok által meggyilkolt Marian Cozmát. Igaz, később bocsánatot kért ezért, anélkül, hogy visszavonta volna felháborító fröcsögését, de az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában pénteken ismét provokált: most balesetnek „állította” a kegyetlen gyilkosságot.

Scenic munkája
Mint ismeretes, Mohácsi Viktória, az SZDSZ EP-képviselője a köztelevízió vasárnap esti műsorában cigányozással vádolta a meggyilkolt veszprémi kézilabdázót, Marian Cozmát (mintha valaki származásának a beazonosítása elegendő ok lenne a gyilkosságra), majd később két mondatban elnézést kért a „félreérthető fogalmazásért”. Igaz, ehhez az kellett, hogy a veszprémi kézilabdacsapat elnöke nyílt levélben figyelmeztesse a magyarellenes "politikust" tarthatatlan megfogalmazásáért.
A bocsánatkérésen kívül viszont nem érzi úgy, hogy szégyellnie is kellene magát emiatt. Legalábbis az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában az erre irányuló kérdésre így válaszolt: „Nem. Ez a kijelentés nyilvánvaló, így önmagában kiragadva valóban olyan kijelentés, amely zavarhatja mindenkinek az érzését. (...) Én a bűncselekményeket kategorizáltam abban a műsorban, ahol a cigánybűnözés mint fogalom volt a téma. Azt próbáltam elmagyarázni, mi a különbség egy diszkóverekedés és egy etnikai támadás között.”
A cigány elmondta, azért kért mégis elnézést, mert még nem tudjuk a motívációt, illetve a halott emlékét sértették szavai. A szabad demokrata képviselő elmondta, utazásai során – amelyet egy félig-meddig luxuskategóriás autóban tesz meg – szinte minden nap megkapja azt a kérdést, hogy „honnan lopták ezt az autót”. Nem mindenki olyan higgadt, hogy a cigányozás ezen formáját olyan megfelelő módon regálja le, mint ő vagy a férje – tette hozzá. „Tapasztalataim mutatják, hogy a diszkóverekedések legtöbb része azért történik, mert a roma fiatalokat nem engedik be ezekre a szórakozóhelyekre” – jelentette ki. (Vajon miért? Kicsit nyugatabbra egyébként bevett szokás, hogy az ismert bajkeverőket kint tartják - retkesék pedig nem a civilizált viselkedésről híresek - a szerk.)
Mohácsi ezt követően „balesetnek” nevezte a Cozma-ügyet, majd – miután a műsorvezető fölhívta a figyelmét arra, hogy az nem baleset, hanem gyilkosság volt –, az SZDSZ-es képviselő kicsit heherészve úgy reagált: „Jaj, jaj, bocsánatot kérek még egyszer. A szörnyű balesetet én nem szeretném idehozni. (...) Bizonyára megkapják a nagyon súlyos büntetéseiket az elkövetők.”
A Sunday Timesban megjelent véleményét, miszerint rasszista indíték vezette a tatárszentgyörgyi elkövetőket, azóta sem változtatta meg az antimagyar cigány: „Ezt most is így gondolom. (...) Meg vagyok győzödve arról, hogy egy ötéves gyermek halála nem lehet más okból, csakis a származása miatt.”
Tekintse meg Ön is a heherésző magyargyűlölőt:
 
(Kuruc.info - MNO)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready