2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Cigánybűnözés ::

Heherészve balesetnek nevezte Cozma meggyilkolását Mohácsi

Reklám

Nem szégyelli magát Mohácsi Viktória, amiért cigányozással vádolta a Veszprémben cigányok által meggyilkolt Marian Cozmát. Igaz, később bocsánatot kért ezért, anélkül, hogy visszavonta volna felháborító fröcsögését, de az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában pénteken ismét provokált: most balesetnek „állította” a kegyetlen gyilkosságot.

Scenic munkája
Mint ismeretes, Mohácsi Viktória, az SZDSZ EP-képviselője a köztelevízió vasárnap esti műsorában cigányozással vádolta a meggyilkolt veszprémi kézilabdázót, Marian Cozmát (mintha valaki származásának a beazonosítása elegendő ok lenne a gyilkosságra), majd később két mondatban elnézést kért a „félreérthető fogalmazásért”. Igaz, ehhez az kellett, hogy a veszprémi kézilabdacsapat elnöke nyílt levélben figyelmeztesse a magyarellenes "politikust" tarthatatlan megfogalmazásáért.
A bocsánatkérésen kívül viszont nem érzi úgy, hogy szégyellnie is kellene magát emiatt. Legalábbis az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában az erre irányuló kérdésre így válaszolt: „Nem. Ez a kijelentés nyilvánvaló, így önmagában kiragadva valóban olyan kijelentés, amely zavarhatja mindenkinek az érzését. (...) Én a bűncselekményeket kategorizáltam abban a műsorban, ahol a cigánybűnözés mint fogalom volt a téma. Azt próbáltam elmagyarázni, mi a különbség egy diszkóverekedés és egy etnikai támadás között.”
A cigány elmondta, azért kért mégis elnézést, mert még nem tudjuk a motívációt, illetve a halott emlékét sértették szavai. A szabad demokrata képviselő elmondta, utazásai során – amelyet egy félig-meddig luxuskategóriás autóban tesz meg – szinte minden nap megkapja azt a kérdést, hogy „honnan lopták ezt az autót”. Nem mindenki olyan higgadt, hogy a cigányozás ezen formáját olyan megfelelő módon regálja le, mint ő vagy a férje – tette hozzá. „Tapasztalataim mutatják, hogy a diszkóverekedések legtöbb része azért történik, mert a roma fiatalokat nem engedik be ezekre a szórakozóhelyekre” – jelentette ki. (Vajon miért? Kicsit nyugatabbra egyébként bevett szokás, hogy az ismert bajkeverőket kint tartják - retkesék pedig nem a civilizált viselkedésről híresek - a szerk.)
Mohácsi ezt követően „balesetnek” nevezte a Cozma-ügyet, majd – miután a műsorvezető fölhívta a figyelmét arra, hogy az nem baleset, hanem gyilkosság volt –, az SZDSZ-es képviselő kicsit heherészve úgy reagált: „Jaj, jaj, bocsánatot kérek még egyszer. A szörnyű balesetet én nem szeretném idehozni. (...) Bizonyára megkapják a nagyon súlyos büntetéseiket az elkövetők.”
A Sunday Timesban megjelent véleményét, miszerint rasszista indíték vezette a tatárszentgyörgyi elkövetőket, azóta sem változtatta meg az antimagyar cigány: „Ezt most is így gondolom. (...) Meg vagyok győzödve arról, hogy egy ötéves gyermek halála nem lehet más okból, csakis a származása miatt.”
Tekintse meg Ön is a heherésző magyargyűlölőt:
 
(Kuruc.info - MNO)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready