2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Cigánybűnözés ::

Heherészve balesetnek nevezte Cozma meggyilkolását Mohácsi

Reklám

Nem szégyelli magát Mohácsi Viktória, amiért cigányozással vádolta a Veszprémben cigányok által meggyilkolt Marian Cozmát. Igaz, később bocsánatot kért ezért, anélkül, hogy visszavonta volna felháborító fröcsögését, de az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában pénteken ismét provokált: most balesetnek „állította” a kegyetlen gyilkosságot.

Scenic munkája
Mint ismeretes, Mohácsi Viktória, az SZDSZ EP-képviselője a köztelevízió vasárnap esti műsorában cigányozással vádolta a meggyilkolt veszprémi kézilabdázót, Marian Cozmát (mintha valaki származásának a beazonosítása elegendő ok lenne a gyilkosságra), majd később két mondatban elnézést kért a „félreérthető fogalmazásért”. Igaz, ehhez az kellett, hogy a veszprémi kézilabdacsapat elnöke nyílt levélben figyelmeztesse a magyarellenes "politikust" tarthatatlan megfogalmazásáért.
A bocsánatkérésen kívül viszont nem érzi úgy, hogy szégyellnie is kellene magát emiatt. Legalábbis az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában az erre irányuló kérdésre így válaszolt: „Nem. Ez a kijelentés nyilvánvaló, így önmagában kiragadva valóban olyan kijelentés, amely zavarhatja mindenkinek az érzését. (...) Én a bűncselekményeket kategorizáltam abban a műsorban, ahol a cigánybűnözés mint fogalom volt a téma. Azt próbáltam elmagyarázni, mi a különbség egy diszkóverekedés és egy etnikai támadás között.”
A cigány elmondta, azért kért mégis elnézést, mert még nem tudjuk a motívációt, illetve a halott emlékét sértették szavai. A szabad demokrata képviselő elmondta, utazásai során – amelyet egy félig-meddig luxuskategóriás autóban tesz meg – szinte minden nap megkapja azt a kérdést, hogy „honnan lopták ezt az autót”. Nem mindenki olyan higgadt, hogy a cigányozás ezen formáját olyan megfelelő módon regálja le, mint ő vagy a férje – tette hozzá. „Tapasztalataim mutatják, hogy a diszkóverekedések legtöbb része azért történik, mert a roma fiatalokat nem engedik be ezekre a szórakozóhelyekre” – jelentette ki. (Vajon miért? Kicsit nyugatabbra egyébként bevett szokás, hogy az ismert bajkeverőket kint tartják - retkesék pedig nem a civilizált viselkedésről híresek - a szerk.)
Mohácsi ezt követően „balesetnek” nevezte a Cozma-ügyet, majd – miután a műsorvezető fölhívta a figyelmét arra, hogy az nem baleset, hanem gyilkosság volt –, az SZDSZ-es képviselő kicsit heherészve úgy reagált: „Jaj, jaj, bocsánatot kérek még egyszer. A szörnyű balesetet én nem szeretném idehozni. (...) Bizonyára megkapják a nagyon súlyos büntetéseiket az elkövetők.”
A Sunday Timesban megjelent véleményét, miszerint rasszista indíték vezette a tatárszentgyörgyi elkövetőket, azóta sem változtatta meg az antimagyar cigány: „Ezt most is így gondolom. (...) Meg vagyok győzödve arról, hogy egy ötéves gyermek halála nem lehet más okból, csakis a származása miatt.”
Tekintse meg Ön is a heherésző magyargyűlölőt:
 
(Kuruc.info - MNO)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready