2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:54 Tizenegymillió nevet utaztat a NASA a Marsra 23:07 Sánchez: minden leáll két hétre, ami nem létfontosságú22:49 Tizenegy város piacain segítettek be a honvédek22:32 Bolsonaro sajnálja, hogy néhányan meghalnak, de hát ilyen az élet22:14 Trump nem szívesen, de belengette három állam karantén alá kerülését21:57 A globalizmus vége?21:41 Megugrott a halottak száma Franciaországban - több mint egymilliárd maszkot rendeltek21:04 Budapesten egy órára kissé sötétebb lett20:45 Tízezer fölött a Covid-19 halálos áldozatainak száma Olaszországban20:17 Hétvégenként négyszer is oláh himnusszal üdvözlik a koronavírust - ha ettől nem futamodik meg...19:59 A MÁV és Volán ismertette az egészségügyi dolgozók ingyenes utazásának részleteit19:37 Brit egészségügyi szolgálat: nagyon jó lenne 20 ezer halálos áldozat alatt megúszni a járványt19:12 Exszovjet körkép: Lukasenka a traktorozás után újabb ellenszert talált a koronavírusra18:50 Olaszliszkától Nyírmadáig - Összeállítás a cigányok által elkövetett elkövetett gyilkosságdömpingről (2006-2010)18:26 546 halottra mindössze 3 gyógyult jutott péntekkel bezárólag Hollandiában, de azóta csak romlott a helyzet
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Mohácsi Vész: nem bizonyít semmit, hogy cigánynak vallják magukat a pécsi gyilkosok

Reklám

Mohácsi Vikink megint alakított a ma reggeli Párt-keltében, ahol, mivel Verebes volt a riporter,  kényes kérdést nem kapott. Pár aranyköpés:

- Megint elsütötte az ATV-ben már előhozott “nincs cigánybűnözés, hiszen vannak nem bűnöző romák” érvet. (A szokásosat kérdeznénk vissza: akkor a gyerekbűnözés, ukránbűnözés stb. szavak is száműzendők?)
- Nem bizonyít semmit, hogy a pécsi gyilkosok cigánynak vallják magukat (azt sugallja, mint a balbiberális média a Moszkva téri gyilkosság után: akkor is nácik, ha romák). Természetesen a legújabb fejlemények (több ballib forrás is megerősítette, hogy nemcsak cigány hagyományőrző együttesben játszanak már évek óta, hanem a cigány kisebbségi önkormányzat képviselői), mindezt, finoman szólva, nevetségessé teszik.
Költői kérdés: amikor a magyarokat/fehéreket a cigány "kultúrából" eredően is gyűlölő mozdonyszőkék fehér embert mészárolnak, vajon miért nem merül fel soha a rasszista motívum?

Nem ez volt az egyetlen cigány témájú adás ma reggel. Verebes két köztörvényest is beültetett (Áládár és Color Bán) a stúdióba. (Ezt nem hozzuk külön, mert annyira nem volt érdekes, hogy cserébe elvesztegessünk egy csomó időt a blokk négy részre vágásával, YouTube-os feltöltésével stb.; akit érdekel, ITT megtalálja; a legelső, “"Ne engedjenek az indulatoknak!"” az).
Verebes, többek között, szemforgató álszentséggel arról polemizált, hogy bezzeg Amerikában hogy örültek a fehérek, mikor Obamát megválasztották, és nálunk persze mennyire elképzelhetetlen hasonló. Verebest megkérnénk, mutasson már Magyarországon egyetlen egy cigányt, aki alkalmas lenne miniszterelnöknek vagy államfőnek. Miközben rühellem Obamát, azért azt elismerem, hogy iskolázott, fehérek által szocializált félnégerről van szó (bővebb infó ITT).  Ahogy az amerikai “őslakos”, “igazi” feketék között is arányaiban lényegesen magasabb a normális (alkotó, termelő, azaz nem büfé-ruhatár: szociológia, romológia és társai) diplomával rendelkezők aránya, mint a magyarországi, "kultúrájukat" tartó, nem asszimilált romák esetében. Egyszerûen nem lehet összehasonlítani a magyar helyzetet Amerikával és legfőképp nem Obamával. (Persze, nem vitás, hogy az ottani niggerek között is nagyon sok a bûnöző.)
Hadd utaljak arra, hogy olyanok képezik a magyarországi cigányság “krémjét”, mint a nyelvtan, helyesírás alapjaival (lásd ba/be – ban/ben állandó összetévesztése) tisztában nem levő Kolor Bán vagy az ezer évvel ezelőtti Indiába angol uralmat, kávéházakat és hegedülő cigányokat (a hegedűt kb. 6-700 évvel később találták fel) vizionáló Rostás Farkas. Hogy van ezeknek pofájuk Obamára hivatkozni és maguknak pozíciókat követelni?!
A. S.
 
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready