Mohácsi Vikink megint alakitott a ma reggeli Párt-keltében, ahol, mivel Verebes volt a riporter,  kényes kérdést nem kapott. Pár aranyköpés:

- Megint elsütötte az ATV-ben már előhozott “nincs cigánybűnözés, hiszen vannak nem bűnöző romák” érvet. (A szokásosat kérdeznénk vissza: akkor a gyerekbűnözés, ukránbűnözés stb. szavak is száműzendők?)
- Nem bizonyit semmit, hogy a pécsi gyilkosok cigánynak vallják magukat (azt sugallja, mint a balbiberális média a Moszkva téri gyilkosság után: akkor is nácik, ha romák). Természetesen a legújabb fejlemények (több ballib forrás is megerősitette, hogy nemcsak cigány hagyományőrző együttesben játszanak már évek óta, hanem a cigány kisebbségi önkormányzat képviselői), mindezt, finoman szólva, nevetségessé teszik.
Költői kérdés: amikor a magyarokat/fehéreket a cigány "kultúrából" eredően is gyűlölő mozdonyszőkék fehér embert mészárolnak, vajon miért nem merül fel soha a rasszista motivum?

Nem ez volt az egyetlen cigány témájú adás ma reggel. Verebes két köztörvényest is beültetett (Áládár és Color Bán) a stúdióba. (Ezt nem hozzuk külön, mert annyira nem volt érdekes, hogy cserébe elvesztegessünk egy csomó időt a blokk négy részre vágásával, YouTube-os feltöltésével stb.; akit érdekel, ITT megtalálja; a legelső, “"Ne engedjenek az indulatoknak!"” az).
Verebes, többek között, szemforgató álszentséggel arról polemizált, hogy bezzeg Amerikában hogy örültek a fehérek, mikor Obamát megválasztották, és nálunk persze mennyire elképzelhetetlen hasonló. Verebest megkérnénk, mutasson már Magyarországon egyetlen egy cigányt, aki alkalmas lenne miniszterelnöknek vagy államfőnek. Miközben rühellem Obamát, azért azt elismerem, hogy iskolázott, fehérek által szocializált félnégerről van szó (bővebb infó ITT).  Ahogy az amerikai “őslakos”, “igazi” feketék között is arányaiban lényegesen magasabb a normális (alkotó, termelő, azaz nem büfé-ruhatár: szociológia, romológia és társai) diplomával rendelkezők aránya, mint a magyarországi, "kultúrájukat" tartó, nem asszimilált romák esetében. Egyszerûen nem lehet összehasonlitani a magyar helyzetet Amerikával és legfőképp nem Obamával. (Persze, nem vitás, hogy az ottani niggerek között is nagyon sok a bûnöző.)
Hadd utaljak arra, hogy olyanok képezik a magyarországi cigányság “krémjét”, mint a nyelvtan, helyesirás alapjaival (lásd ba/be – ban/ben állandó összetévesztése) tisztában nem levő Kolor Bán vagy az ezer évvel ezelőtti Indiába angol uralmat, kávéházakat és hegedülő cigányokat (a hegedűt kb. 6-700 évvel később találták fel) vizionáló Rostás Farkas. Hogy van ezeknek pofájuk Obamára hivatkozni és maguknak poziciókat követelni?!
A. S.