2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:12 Egyik pártnak sem megy a kormányalakítás Izraelben - Bibi csak azt tudja, hogy arabok nem kerülhetnek hatalomközelbe08:54 Négyezren kerültek kórházba egy hét alatt a nagy hőség miatt Japánban08:15 A méhlepényig is eljuthat a várandós nők által belélegzett szennyezett levegő07:21 Előrehozott választás lesz Spanyolországban, mert legutóbb nem volt elég progresszív szavazó06:55 A látszat kedvéért: az Europol lecsapott egy nemzetközi embercsempész bandára22:33 Kozmetikai termékkel akarják irtani a cigányokat!!!22:16 A tanúba illő jelenetek: a fideszes képviselő átadott egy parkolót, kivezényelték az összes gyereket21:49 Az oroszok elfogtak két észak-koreai hajót, mert tüzet nyitottak rájuk21:31 Sejthető volt: az amerikai-szaúdi páros "kinyomozta", hogy Irán támadott21:22 Felborult egy tűzoltóautó a diákoknak tartott váci bemutatón20:58 Lőrincz Tamás világbajnok20:39 Estig viszonylagos nyugalomban zajlott az előrehozott választás Izraelben20:02 Horvát államfő: megvédjük a határokat egy újabb migránsválság esetén19:21 Bosnyák Zoltán: Méhely Lajos, a magyar fajvédelem igehirdetője19:04 Amerikai szenátor: meg kéne fontolni az iráni olajipar bombázását
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Zsidóbűnözés ::

Vér, belek, Krisztus vizeletben - az egyházak és a Jobbik is támogatja?

Reklám


Készült Kósa Lajos polgármester valamint a Magyar (?) Nemzet
és Heti Válasz zsideszes pártlapok támogatásával
Debrecen nem győz meglepetésekkel szolgálni. Bár a városnak egy magát nemzetinek és kereszténynek nevezett párt prominense a polgármestere, mégis elképesztően undorító kiállításnak ad helyt. Íme, ízelítő a Likud-kormány várható kultúrpolitikájából.
Frissítés: Mint az a debreceni Jobbik honlapjáról kiderül, tagjaiknak és szimpatizánsainak is ajánlják a kiállítás megtekintését. Lehet, hogy ők nem olvasnak Kuruc.infót - ez nem olyan nagy baj -, viszont az elmúlt évek politikai történéseinek ismerete alapvető feladat kéne legyen egy - saját bevallása szerint is - kormányra készülő nemzeti radikális pártnak. Nem is tudjuk, mi a legnagyobb probléma: ha tájékozatlanságuk miatt került fel portáljukra a Serrano műveit is ajánlgató cikk vagy az, hogy ennyire nem érdekli őket, hogy kit reklámoznak, mondván, azért van köztük normális is. Az, hogy a református és evangélikus egyházak is népszerűsítik e Krisztus-gyalázó kultúrterrort internetes portálaikon, az igazából már nem lep meg annyi keresztény polgárt. Erdő Péter óta az egyház már csak nehezen tud kellemetlen meglepetéseket okozni. Tudjuk, ők valójában Munkácsyt, Csontváryt népszerűsítik, ám véleményünk szerint jobban tennék, ha tiltakoznának amiatt, hogy neves és páratlan tehetségű magyar művészeinket arra használják fel, hogy a beteges zsidó "alkotókat" felemeljék a művészet panteonjába.
A „Messiások – a modern művészet remekei a megváltásról” kiállítás megnevezése már önmagában is gyanús. A 20. században nem igazán születtek olyan művészek, akik a megváltásról és a kereszténységről pozitív színben szóltak, vagy ha igen, nem lehettek népszerűek és közismertek.
Nincs ez másként a debreceni tárlat esetében sem, hisz a kereszténygyűlöletet magas fokon űző „művészek” képviseltetik magukat e rendezvényen.
Itt van például Serrano, aki „műveiben” Krisztus lepisálásának „gyönyörűségeit” ábrázolja, kínosan kerülve, hogy Mózest is hasonlóan kontrasztos képeken jelenítse meg. Jön Nitsch is, aki hazánkban inkább hírhedt, mint híres azaz közutálatnak örvend, leszámítva a magyar lakosság 2,16 százalékát kitevő judapesti deviáns csürhét. Ő pedig a feszületet szokta végbélsárral, vérrel, kibelezett disznóval, gyengébb pillanataiban pedig „csak” meztelen nővel „kidíszíteni”. Szerintük ez művészet.

Nitsch, a beteges gójgyűlölő
Jó néhány évvel ezelőtt, 1999-ben, Nitsch a budapesti Kiscelli Múzeumban botrányt és zavart keltő "Orgia-misztérium-színház" elnevezés alatt tartotta meg „műveinek” bemutatóját, annak ellenére, hogy a „keresztény” Fidesz volt kormányon akkoriban. A hatalmas botrányt kavart kiállítás miatt akkor még tiltakoztak az egyházak képviselői, a tavaly Judapesten megtartott második Nitsch-terror ellen  az fokozódó elcionistásodás okán már nem (a nemzeti radikálisok igen). Kíváncsian várjuk, hogy most fognak-e tiltakozni - ha országos szinten nem is - a történelmi egyházak debreceni képviselői.
Az pedig, hogy egy fideszes városban miként kerülhet megrendezésre egy ilyen magyar- és keresztényellenes kiállítás már nem is kell megkérdeznünk. Elég ha megemlítjük a rendezvény két támogatóját: Magyar (?) Nemzet és Heti Válasz. Minden világos, ez vár ránk a jövő évtől. „Köszönjük” Viktorkának és Kósának, hogy a Likud szellemiségét elhozták hazánkba.
(Origó nyomán, Geyer)
Kapcsolódó anyagok:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready