2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Zsidóbűnözés ::

Vér, belek, Krisztus vizeletben - az egyházak és a Jobbik is támogatja?

Reklám


Készült Kósa Lajos polgármester valamint a Magyar (?) Nemzet
és Heti Válasz zsideszes pártlapok támogatásával
Debrecen nem győz meglepetésekkel szolgálni. Bár a városnak egy magát nemzetinek és kereszténynek nevezett párt prominense a polgármestere, mégis elképesztően undorító kiállításnak ad helyt. Íme, ízelítő a Likud-kormány várható kultúrpolitikájából.
Frissítés: Mint az a debreceni Jobbik honlapjáról kiderül, tagjaiknak és szimpatizánsainak is ajánlják a kiállítás megtekintését. Lehet, hogy ők nem olvasnak Kuruc.infót - ez nem olyan nagy baj -, viszont az elmúlt évek politikai történéseinek ismerete alapvető feladat kéne legyen egy - saját bevallása szerint is - kormányra készülő nemzeti radikális pártnak. Nem is tudjuk, mi a legnagyobb probléma: ha tájékozatlanságuk miatt került fel portáljukra a Serrano műveit is ajánlgató cikk vagy az, hogy ennyire nem érdekli őket, hogy kit reklámoznak, mondván, azért van köztük normális is. Az, hogy a református és evangélikus egyházak is népszerűsítik e Krisztus-gyalázó kultúrterrort internetes portálaikon, az igazából már nem lep meg annyi keresztény polgárt. Erdő Péter óta az egyház már csak nehezen tud kellemetlen meglepetéseket okozni. Tudjuk, ők valójában Munkácsyt, Csontváryt népszerűsítik, ám véleményünk szerint jobban tennék, ha tiltakoznának amiatt, hogy neves és páratlan tehetségű magyar művészeinket arra használják fel, hogy a beteges zsidó "alkotókat" felemeljék a művészet panteonjába.
A „Messiások – a modern művészet remekei a megváltásról” kiállítás megnevezése már önmagában is gyanús. A 20. században nem igazán születtek olyan művészek, akik a megváltásról és a kereszténységről pozitív színben szóltak, vagy ha igen, nem lehettek népszerűek és közismertek.
Nincs ez másként a debreceni tárlat esetében sem, hisz a kereszténygyűlöletet magas fokon űző „művészek” képviseltetik magukat e rendezvényen.
Itt van például Serrano, aki „műveiben” Krisztus lepisálásának „gyönyörűségeit” ábrázolja, kínosan kerülve, hogy Mózest is hasonlóan kontrasztos képeken jelenítse meg. Jön Nitsch is, aki hazánkban inkább hírhedt, mint híres azaz közutálatnak örvend, leszámítva a magyar lakosság 2,16 százalékát kitevő judapesti deviáns csürhét. Ő pedig a feszületet szokta végbélsárral, vérrel, kibelezett disznóval, gyengébb pillanataiban pedig „csak” meztelen nővel „kidíszíteni”. Szerintük ez művészet.

Nitsch, a beteges gójgyűlölő
Jó néhány évvel ezelőtt, 1999-ben, Nitsch a budapesti Kiscelli Múzeumban botrányt és zavart keltő "Orgia-misztérium-színház" elnevezés alatt tartotta meg „műveinek” bemutatóját, annak ellenére, hogy a „keresztény” Fidesz volt kormányon akkoriban. A hatalmas botrányt kavart kiállítás miatt akkor még tiltakoztak az egyházak képviselői, a tavaly Judapesten megtartott második Nitsch-terror ellen  az fokozódó elcionistásodás okán már nem (a nemzeti radikálisok igen). Kíváncsian várjuk, hogy most fognak-e tiltakozni - ha országos szinten nem is - a történelmi egyházak debreceni képviselői.
Az pedig, hogy egy fideszes városban miként kerülhet megrendezésre egy ilyen magyar- és keresztényellenes kiállítás már nem is kell megkérdeznünk. Elég ha megemlítjük a rendezvény két támogatóját: Magyar (?) Nemzet és Heti Válasz. Minden világos, ez vár ránk a jövő évtől. „Köszönjük” Viktorkának és Kósának, hogy a Likud szellemiségét elhozták hazánkba.
(Origó nyomán, Geyer)
Kapcsolódó anyagok:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready