2019. december 10., kedd, Judit napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:07 Aszad elsősorban nem Amerikát vagy Izraelt, hanem "Európát" okolja a szíriai káoszért10:42 Eltemette édesanyját a kertben, majd másfél éven át felvette a nyugdíját10:20 Lövöldözés egy ostravai kórházban, többen meghaltak10:12 Pályák, bérlemények, hely- és időpontfoglalások kezelése gyorsan, egyszerűen, online (x)10:05 Eltiltották Oroszországot a nemzetközi versenyektől09:32 Építési törmelékkel rongált meg 12 autót ez a sukár csávó09:06 Panorámaadót vezet be Siófokon az ellenzéki többségű képviselő-testület08:38 Oroszország ellenség, ezért Amerika az elmúlt 25 év legnagyobb hadgyakorlatára készül Európában08:23 Párizsi csúcs: Putyin "happy", Zelenszkij elégedetlen08:12 Erdogan: Törökország keresztülhúzta Izrael és több más ország számításait07:45 Eltűnt a chilei légierő egyik gépe 38 emberrel a fedélzetén07:32 Teltház lesz karácsonykor a szállodákban06:54 Elárverezik a világ legnagyobb skótwhisky-gyűjteményét22:30 Már kéjgázzal is drogoznak Hollandiában22:11 Vidám kis ünnepi történet: krampuszok látják el a migránsok baját Dél-Tirolban
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Holokamu ::

A polgári lakosságot gyilkolászó Zsidó Brigádot népszerűsíti a „nemzet televíziója”

Reklám


Vonzódnak a Dunához
Erőszakos zsidók az elmúlt két-három esztendő folyamán minden művészi és nemzeti értéket képviselő műsort száműztek az általuk M1-re átkeresztelt, a Kossuth-nóta szünetjelétől is megfosztott Kossuth Rádió szombat- és vasárnap délelőtti programjából. Eltüntették többek között a sokak kedvelte szombati Reggeli krónikát, az intellektuális Múzsák kertjét és Budai Ilona néhány perces népdalműsorát. S tették mindezt az ORTT-be delegált fideszes és egyéb „nemzeti” ingyenélők rábólintásával. A Duna Televízióban is cionista műsorokkal bombázzák a világ magyarságát.
A Kossuth Rádió híradásait a felvezetőben leírt jelenséggel párhuzamosan sorra megtöltik a gyermekgyilkos, rasszista és népirtó politikát folytató zsidó államról szóló hírekkel, kis színesekkel. Jó példa erre a mai, szombat reggel 7-8 óra közötti kínálat. Az egyik kajmán előbb arról jiddiselt, hogy Izraelben keresik és kutatják a nagy összegű főnyeremény fölvételére följogosító lottószelvényt. Néhány perccel később pedig kapcsolták Jeruzsálemet, ahonnan Shiri Zsuzsa arról csevegett, hogy a Kossuth Rádió munkatársai ősatyáinak földjén miként tevékenykednek a jegyüzérek. A lélekemelő beszámoló méltó lezárásaként héber nyelvű keleti zsidó nótát sugároztak a bőgatyásoknak.
Föltesszük a kérdést: Kit érdekel mindez Budapesten vagy a mórahalmi tanyavilágban? Meggyőződésünk szerint az égvilágon senkit, még magukat a Magyarországon élő zsidókat sem, mert számukra az Ígéret Földje nem ott, hanem itt van.
A Duna Televíziót sem kell bemutatni olvasóinknak. „A nemzet televíziójáról” e sorok írója már régebben megállapította, hogy Dunának, Jordánnak egy a hangja... A Cselényi László irányította Duna Televízió arra hivatkozva, hogy Izraelben milyen sok nézőjük van, elképesztő mennyiségben és gyakorisággal zúdítja rá a holofilmeket és a holoemlékezésekről szóló beszámolókat a világ öt kontinensén élő goj magyarságra. Igaz, hogy Cselényi elődei sem voltak jobbak a Deákné vásznánál. Az Izraelt fényező, onnan kizárólag pozitív műsorokat sugárzó gyakorlatot az egykori tévéelnök, Csoóri Sándor szeretője, Balogh Júlia honosította a Duna Televízióban még a 90-es évek elején, s ez a tendencia az elmúlt hónapokban csak fölerősödött.
Hazug módon arra is szoktak hivatkozni, hogy a Duna Televízió által időnként meghirdetett, s többnyire magyar nemzeti ügyet szolgáló adakozásra szóló fölhívásra milyen sok az Izraelből érkező fölajánlás. Nos, ez sem igaz. A Duna TV-ben dolgozó egyik ismerősünktől megtudtuk, hogy a Kassai Thália Színház megmentésére indított – egyébként igen tiszteletre méltó – adománygyűjtő akció folyamán mindössze néhány izraeli tett fölajánlást, s végül azok sem utalták át a megígért összeget...
A Duna Televíziót azért nézik aránylag sokan Izraelben, mert a Magyarországról kivándorolt, magyar anyanyelvű zsidók – akárcsak a nem zsidó magyar anyanyelvűek – általában nehezen tanulnak idegen nyelveket. Izraelben tömegesen élnek olyan magyarországi zsidók, akik 30-40 év kinn tartózkodás után sem képesek tisztességesen megtanulni héberül. Ez a titka a Duna Televízióhoz való ragaszkodásuknak. Meg annak is, hogy a Kárpát-medencén kívül a nagyvilágban egyedül Izraelben jelenik meg a mai napig magyar nyelvű napilap, az Új Kelet.
A magyarsághoz való igazi viszonyukat, érzelmeiket legutóbb kendőzetlenül és tisztességesen a népünk minden tagját elégetésre szánó Mose Gánán, budapesti születésű költő, irodalomtörténész fejezte ki (ITT). Érdekes módon, akárcsak a magyarság korábbi gyalázásakor, most sem tiltakoztak vagy határolódtak el a magyarországi holokausztozók. Igaz, hogy az úgynevezett „nemzeti” oldalon sem.
A Duna II. Autonómia Televízió ma, szombaton fő műsoridőben, este 20 órakor sugározza a Szuvenír című izraeli filmet. Sáhár Kohén alkotása egy romantikus, szirupos történet tálalásával mutatja be a magyar nézőknek a második világháború idején az angolok által Palesztinában fölállított Zsidó Brigádot. Pontosabban annak szebbik arcát.
Az Európában is tevékenykedő Zsidó Brigád a történelem egyik legalantasabb, bosszúálló fegyveres alakulata volt, amely a második világháború legvégén és után a nácik rémtettei megtorlásának jelszavával kegyetlen tömegmészárlást hajtott végre, elsősorban a német polgári lakosság körében.
A Zsidó Brigád részletesebb bemutatására a film ma esti megtekintése után még visszatérünk, de addig is gratulálunk Cselényi László csapatának a Szuvenír című izraeli film sugárzásához. Most már nem csodálkozunk azon, hogy miért kellett távoznia Szaniszló Ferencnek a Duna Televízió cionista társulatától.
Mikó Áron – Kuruc.infó
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready