Bezár!
2020. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 Az orosz egészségügyi miniszter szerint februárig nem lehet visszatérni a normális élethez22:23 Kanada felmondja a kiadatási megállapodását Hongkonggal22:11 Megölik a nőstény medvét, amely két embert támadott meg az olasz Alpokban21:51 Törvényt hoztak Németországban a szénalapú energiatermelés fokozatos leállításáról21:37 Franciaországban vizsgálat indul a távozó miniszterelnök és volt egészségügyi miniszterei ellen21:22 Pancsolással próbálják siettetni a partra szállást az élősködők21:18 Több mint 48 ezer új fertőzöttet jelentettek Brazíliából21:06 Szlovéniában megerősítette parlamenti többségét a jobbközép koalíciós kormány20:47 Veneto tartományban emelkedett a reprodukciós ráta, ismét szigorítanak20:23 Módosítani kellett a Nemzetközi Űrállomás pályáját, hogy ne ütközzön űrszemétnek20:03 Amerika szövetségi ünnepének napján lép érvénybe az orosz alkotmánymódosítás19:30 Jövő péntektől hazánkból is karanténkötelezettség nélkül lehet Angliába utazni 19:19 Fotók és videó a borsodnádasdi gyilkosság helyszíni tárgyalásáról18:38 "Heroizmus" a nyugati világban18:04 Alig vált muzulmánná egy angol nő, máris székesegyházat, szállodát és metrót akart robbantani
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek ::

Folytatódik a tiltakozás a Székely Mikó Kollégium előtt - az Igazság Napjára autóbuszjáratokat indítanak

Reklám

Folytatódik a tiltakozás a Székely Mikó Kollégium előtt, az Igazság Napjára pedig autóbuszjáratokat indítanak Erdély minden részéből – tájékoztatott Nemes Előd, az EMNP háromszéki elnöke.
A helyi pártok és szervezetek egyaránt Sánta Imre református lelkész mellé álltak az elmúlt hetek alatt, és többször is megjelentek a tiltakozó akción. A Mikó-ügy mindannyiunk ügye – nyilatkozták a politikusok, többek között a Néppárt helyi képviselői is. Nemes Előd, a Néppárt háromszéki elnöke is jelen volt a tüntetéseken, a Székelyhonnak korábban úgy nyilatkozott: támogatnak minden megmozdulást, ami a Mikó-ügyben történik, és személy szerint is úgy érzi, ki kell vonulni az utcára, és hallatni kell a hangunkat. „Értékeljük Sánta Imre kiállását, és mindenkiét, aki a Mikó-ügyben szeretne tenni valamit, a felhívásra pedig válaszolunk és ott leszünk az Igazság Napján” – mondta Nemes Előd.
A tízezres tüntetésre autóbuszokat indít az EMNT és a Néppárt a partiumi, a közép-erdélyi, valamint a székelyföldi régióból is. Az Erdélyi Református Egyházkerület által „az igazság napjaként” meghirdetett tüntetés szeptember elsején déli 12 órakor kezdődik. A jelentkezőket a területi EMNT-irodákban várják a szervezők.
További részletek a következő telefonszámokon igényelhetők:
Nagyvárad – 0259-220 126, Nagy József-Barna
Marosvásárhely – 0265-210 117, Szakács Júlia
Kolozsvár – 0264-333 461, Tóth Ágnes
Székelyudvarhely – 0266-210 575, Jakab Zsófia
Kapcsolódó:
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready