2017. október 24., kedd, Antal napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:30 Korunk pestise a migráCIONIZMUS - Siklósi András előadása Budapesten 07:25 "Új szocialista korszak" - még nagyobb hatalmat kaphat a kínai elnök06:56 Egy kétéves kisfiú volt a Szent Korona legifjabb látogatója a nemzeti ünnepen22:27 Csak tanácsadásra küldik a román hatóságok az oltást megtagadó szülőket21:32 Egy "külföldi férfi" nyakon szúrta egy orosz rádió műsorvezetőnőjét - zsidó támadt zsidóra21:07 Balog: a "romák" is harcoltak a szabadságért 1956-ban, hisz nekik is szólt az "Aki magyar, velünk tart!"20:51 Gyurcsány elszámoltatását követelték a fülkeforradalom után 7 évvel20:40 Vona: ha a Soros-terv a bevándorlás szimbóluma, az Orbán-terv a kivándorlásé20:33 Mindenszenteki gyertyagyújtás Selmecbányán - emléktúrával egybekötött városnézés20:19 "Romániai nemzeti kisebbségek napját" kell ünnepelni, nem holmi március 15-ét - persze ezt is decemberben18:59 Az oláhok továbbra is elvárják, hogy együtt ünnepeljük velük Nagy-Románia összetákolását, hazánk szétdarabolását18:15 Olykor előtör a pártállami múlt és a Soros-ösztöndíj magyargyűlölő egyvelege: Kövér sokallja az '56-os táblákat és emlékhelyeket17:53 Újdonságok a Harcostól (x)17:39 Iraki erődemonstráció a kurd olajvezetékeknél16:37 Orbán a Terror Háza Múzeum előtt lékelte meg a Soros-hajót
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Magyar ügyintézéssel reklámozza magát az "OTP Banka" Felvidéken, majd rátámadnak arra, aki ezt komolyan veszi

Reklám

A Deichmann-ügy után újfent Somorján csapott le a szlovák sovinizmus - számol be a Körkép.sk.
Zoom
Az eset szeptember 22-én történt, amikor a helyi OTP Bank fiókját meglátogató Polgár Hajnalka a sorát kivárva magyarul köszönt az ott dolgozó hölgynek. A kisasszony elutasító hangnemben közölte, nem tud magyarul, és felszólította, hogy beszéljen szlovákul.
Mivel az OTP Bank reklámanyagaiban az szerepel, hogy ebben a fiókban biztosítják a magyar nyelvű kommunikációt, Hajnalka azt válaszolta, megvárja, míg részesülhet belőle. Az őt kiszolgáló hölgy felszólította, hogy tegye szabaddá a helyet mások számára, mert a magyarul tudó kolléganője éppen elfoglalt.
Zoom
Szó szót követett, a magyarellenes alkalmazott "erősítést" kapott egy szintén ott dolgozó fiatalember személyében, felváltva egymást túlszárnyalva támadtak a következő kifejezésekkel:
Ez itt Szlovákia!
Nem tud szlovákul? Nem szégyelli magát? Hol él maga?
Mi nem vagyunk kötelesek magát magyarul kiszolgálni!
Ha magyar kiszolgálást akar, költözzön Magyarországra!
A magyar hölgy ezt válaszolta:
Igen, Szlovákiában élünk, ebben az országban érvényesek a nemzetközi szerződések és egyezmények, léteznek törvényi előírások, egy magyar tulajdonú bankban vagyunk, egy többségében magyar városban.
Időközben a túlbuzgó banki hivatalnok jóvoltából rendőri erősítés is érkezett, aki jegyzőkönyvbe vette az esetet.
Hajnalka önérzetes felvidéki magyarként élt a törvény által biztosított fogyasztóvédelmi és nyelvhasználati jogaival, melyeket emberi méltósága és jogai alapvető biztosítékának tart. Panaszát elküldte az OTP Bank felvidéki és magyarországi vezetőségének, különböző jogvédő szervezeteknek és egyéb érintett hatóságnak is.
Zoom
Kíváncsian várjuk Csányi "bankájának" válaszát... Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready