2018. április 19., csütörtök, Emma, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:23 Kalifornia a legrosszabb levegőjű amerikai állam12:50 Megkezdődött a szíriaiak hazatelepítése - de persze nem Európából12:16 Iohannis még több jenkit hív az országba az "ellenséges" oroszoktól való félelmében11:30 Hiányzik még néhány tízezer migráns Európából? Merkelre mindig lehet számítani!11:01 Hatályon kívül helyezték az elsőfokú ítéletet Budaházyék ügyében10:58 A Jobbik felülvizsgálati kérelmet nyújt be az NVB döntésével szemben10:18 Távozott az Országos Bírói Tanács több tagja10:12 Elgázolt, majd cserbenhagyott egy kisfiút és édesanyját - természetes, hogy szabadlábra helyezik10:00 Mirkóczki: "a Vona Gábor okozta űrt egyik napról a másikra senki nem tudja betölteni"09:45 Gyárfás feljelentése vezethette el a rendőröket a hangfelvételig09:17 Venezuela és Spanyolország normalizálja diplomáciai kapcsolatát08:17 A nagyon demokratikus britek eljárást indítottak az orosz RT ellen, mert nem tetszik nekik, amit a tévé sugároz07:38 Kétszámjegyű a növekedés a használtautó-piacon06:50 Berlusconi áll az olasz kormányalakítás útjában06:27 Elindult a NASA "bolygóvadász" űrszondája
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Magyar ügyintézéssel reklámozza magát az "OTP Banka" Felvidéken, majd rátámadnak arra, aki ezt komolyan veszi

A Deichmann-ügy után újfent Somorján csapott le a szlovák sovinizmus - számol be a Körkép.sk.
Zoom
Az eset szeptember 22-én történt, amikor a helyi OTP Bank fiókját meglátogató Polgár Hajnalka a sorát kivárva magyarul köszönt az ott dolgozó hölgynek. A kisasszony elutasító hangnemben közölte, nem tud magyarul, és felszólította, hogy beszéljen szlovákul.
Mivel az OTP Bank reklámanyagaiban az szerepel, hogy ebben a fiókban biztosítják a magyar nyelvű kommunikációt, Hajnalka azt válaszolta, megvárja, míg részesülhet belőle. Az őt kiszolgáló hölgy felszólította, hogy tegye szabaddá a helyet mások számára, mert a magyarul tudó kolléganője éppen elfoglalt.
Zoom
Szó szót követett, a magyarellenes alkalmazott "erősítést" kapott egy szintén ott dolgozó fiatalember személyében, felváltva egymást túlszárnyalva támadtak a következő kifejezésekkel:
Ez itt Szlovákia!
Nem tud szlovákul? Nem szégyelli magát? Hol él maga?
Mi nem vagyunk kötelesek magát magyarul kiszolgálni!
Ha magyar kiszolgálást akar, költözzön Magyarországra!
A magyar hölgy ezt válaszolta:
Igen, Szlovákiában élünk, ebben az országban érvényesek a nemzetközi szerződések és egyezmények, léteznek törvényi előírások, egy magyar tulajdonú bankban vagyunk, egy többségében magyar városban.
Időközben a túlbuzgó banki hivatalnok jóvoltából rendőri erősítés is érkezett, aki jegyzőkönyvbe vette az esetet.
Hajnalka önérzetes felvidéki magyarként élt a törvény által biztosított fogyasztóvédelmi és nyelvhasználati jogaival, melyeket emberi méltósága és jogai alapvető biztosítékának tart. Panaszát elküldte az OTP Bank felvidéki és magyarországi vezetőségének, különböző jogvédő szervezeteknek és egyéb érintett hatóságnak is.
Zoom
Kíváncsian várjuk Csányi "bankájának" válaszát... Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready