2019. május 22., szerda, Júlia, Rita, Ugocsa napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:46 Alig küldték el levelüket az amerikai zsidóbérencek Szíria ügyében, máris "felfedeztek" egy vegyi fegyveres támadást07:31 Szlovénia újsághirdetésben keres titkosügynököket06:55 Kalandpark és sportsziget is lesz a Városligeti Gyermeknapon22:22 Ez nem zavarja Macront: vadak százai özönlötték el a repülőteret, azt kiabálva, hogy Franciaország nem a franciáké21:54 Macron a nacionalistáktól félti a saját elvtársai által tönkretett EU-tákolmányt21:25 A cigányterror és -bűnözés ellen tüntettek Törökszentmiklóson21:10 A lengyel kormányfő "izzó vassal égetné ki" a pedofíliát20:55 Az EU betiltja az egyszer használatos műanyagokat20:42 May: elmaradhat a Brexit, ő már az újabb népszavazást sem ellenzi19:17 Huawei-alapító: Amerika alábecsül minket18:56 Az Európai Bíróság szerint jogsértő a magyar földtörvény18:31 Eközben Vona Gábor...18:18 Megint Wass Albert miatt vegzálják az erdélyi magyarokat az oláh megszállók18:03 Az FPÖ részéről csak a külügyminiszter maradt az osztrák kormányban17:46 Zelenszkij kiírta az előrehozott választást
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek :: :: Hozzászólások

"Írtam a cigánynak, hogy..." - Felvidéken is botrányt vált ki, ha a dolgokat a nevükön nevezik

Reklám

Egy pozsonyi óvónő eltévesztette a címzettet, és véletlenül az érintett gyerek anyjának küldte el az alábbi üzenetet:
Írtam a cigánynak, hogy ma nem kap ebédet a kicsi.
A gyerekét a vereknyei Kaméliová óvodába járató cigányasszony persze felháborodva hozta nyilvánosságra az üzenetváltást - ahelyett, hogy Dzsesszika ebédjének a kifizetésével foglalatoskodott volna.
Zoom
Az óvónő néhány perccel korábban azt írta - és ezt valóban neki szánta -, hogy „fizesse be Dzsesszika ebédjét, mert ma nem kap ebédet”, az üzenetet pedig az óvoda nevével írta alá.
Az esettel kapcsolatban szerdán a Pozsonyhoz tartozó Vereknye városrész polgármestere, Martin Kuruc a közösségi oldalon reagált:
Szeretnék elnézést kérni az óvónőnk durva viselkedéséért. Kategorikusan elutasítom a rasszizmus bármilyen fajta megnyilvánulását. Azonnal léptem, felhívtam az iskolaügyi szakosztály vezetőjét és az óvoda igazgatónőjét.
Hozzátette, mindannyian sajnálják a történteket. Elmondása szerint az igazgatónő már elnézést kért a szülőtől, akivel időközben találkoztak, és megbeszélték a dolgokat.
„Remélem, hogy többé nem történik hasonló eset Vereknyén” – írta a polgármester, az óvoda működtetője ugyanis a város.
(Paraméter korrigálva)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready