Bezár!
2020. május 27., szerda, Hella, Gyula, Szörényke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:35 Az Egyesült Államok több tagállamában emelkedett a fertőzöttek száma22:12 Cseh statisztikai hivatal: a járvány áldozatai kétharmadának halálát nem a Covid-19 okozta21:54 LMP (!): a kormány határozottan álljon ki a külhoni magyarok védelme érdekében!21:48 Szijjártó: "Szlovákia" oda-vissza átengedi területén a magyarokat és a cseheket21:37 Cigány jókívánság a megemlékezőknek: ahány mécsest meggyújtotok, a családotokra gyújtsátok!21:07 Az igazságos Trianon - avagy a zsidó, aki szorgalmasan gondoskodik arról, hogy ne feledjük, mennyire nem éreznek sorsközösséget velünk20:38 Az olaszországi tartományok egynegyedében egyetlen új fertőzöttet sem diagnosztizáltak20:16 Francia kutatók szerint a kevésbé fertőzötteknél is kialakul immunitás19:38 Itt tartunk az őszödi beszéd után 14 évvel19:20 Februárban rúgták ki a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalból a jogászból lett szegedi "postarablót"19:01 A beszéd - Apponyi a magyar ügy védelmében - történelmi dráma a Duna TV-n június 4-én18:51 A Borussia Mönchengladbach sportszerű szurkolótábora18:22 Moszkva lopakodó hadászati bombázó fejlesztésébe kezdett18:05 A "kölcsönös tisztelet": Szijjártó látogatása napján alázták meg újra az erdélyi magyarságot Bukarestben17:45 Akik eddig a világleállítás környezettisztító hatásának örvendeztek, most ismerkedhetnek a koronás szemeteléssel
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek :: :: Hozzászólások

"Írtam a cigánynak, hogy..." - Felvidéken is botrányt vált ki, ha a dolgokat a nevükön nevezik

Reklám

Egy pozsonyi óvónő eltévesztette a címzettet, és véletlenül az érintett gyerek anyjának küldte el az alábbi üzenetet:
Írtam a cigánynak, hogy ma nem kap ebédet a kicsi.
A gyerekét a vereknyei Kaméliová óvodába járató cigányasszony persze felháborodva hozta nyilvánosságra az üzenetváltást - ahelyett, hogy Dzsesszika ebédjének a kifizetésével foglalatoskodott volna.
Zoom
Az óvónő néhány perccel korábban azt írta - és ezt valóban neki szánta -, hogy „fizesse be Dzsesszika ebédjét, mert ma nem kap ebédet”, az üzenetet pedig az óvoda nevével írta alá.
Az esettel kapcsolatban szerdán a Pozsonyhoz tartozó Vereknye városrész polgármestere, Martin Kuruc a közösségi oldalon reagált:
Szeretnék elnézést kérni az óvónőnk durva viselkedéséért. Kategorikusan elutasítom a rasszizmus bármilyen fajta megnyilvánulását. Azonnal léptem, felhívtam az iskolaügyi szakosztály vezetőjét és az óvoda igazgatónőjét.
Hozzátette, mindannyian sajnálják a történteket. Elmondása szerint az igazgatónő már elnézést kért a szülőtől, akivel időközben találkoztak, és megbeszélték a dolgokat.
„Remélem, hogy többé nem történik hasonló eset Vereknyén” – írta a polgármester, az óvoda működtetője ugyanis a város.
(Paraméter korrigálva)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready