2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek :: :: Hozzászólások

Ötvenezer életpárti követelte Pozsonyban a magzatgyilkosságok betiltását

Reklám

Több tízezren vonultak fel vasárnap Pozsonyban a magzatgyilkosság teljes betiltását követelve.
„Aki megöl egy meg nem született gyermeket, az a nemzet jövőjét öli meg” – írták transzparenseikre a tiltakozók, akik azt szeretnék elérni, hogy még a nemi erőszakból származó terhesség vagy súlyos születési rendellenesség esetén se lehessen a magzatot megölni. A szervezők szerint mintegy ötvenezer ember vett részt a meneten.
A megengedőnek becézett felvidéki abortuszszabályozás egyértelműen halálpárti. A várandósság 12. hetéig bárki kérheti, hogy magzatát gyilkolják meg. "Megfelelő egészségi indokkal" pedig még a 24. héten is elvégeztethető a kaparás.
A felvidéki konzervatív és jobboldali pártok viszont azt szeretnék, ha az abortusz tilos lenne, vagy legfeljebb a várandósság 6-8. hetéig lehetne elvégezni.
A parlament még ebben a hónapban vitát kezd a magzatgyilkosság szabályozásának módosításáról.
A lakosság többsége sajnos "botmixerpárti"
Az ún. Szlovákiában az elmúlt tíz évben évi 11 ezerről 6 ezerre csökkent a "terhességmegszakítások" száma. A Focus közvélemény-kutató szeptemberi felmérése szerint a lakosság többsége, 55,5 százaléka nem támogatja a "botmixerezés" szabályainak szigorítását, míg 34,6 százalék igen.
(MTI nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready