Dan Tanasa, a hivatásos soviniszta rettegő blogjában arról panaszkodik, hogy a kézdivásárhelyi Kaufland áruház alkalmazottai székely zászlós maszkokat viselnek. A magyargyűlölő blogger szerint a kézdivásárhelyi Kaufland alkalmazottai tettükkel sértik román klienseiket az egész országban, szerinte ugyanis a székely zászló a szeparatizmus szimbóluma - számol be a Székelyföld.ma nyomán a Mandiner.
Zoom
"A Kaufland Romania ismét kiemelkedik a magyar sovinizmus előmozdításában. Ezúttal a Kaufland Târgu Secuiesc munkatársai viselnek székely zászlóval ellátott maszkokat, amely szeparatista szimbólum jelképezi az etnikai alapon folytatott szeparatizmusért folytatott harcot és az Erdély Romániától való elszakításáért folytatott harcot" – írja Dan Tanasa a pénztáros lányról készített fotót téve közzé a blogján.
Zoom
"A Kaufland Románia valódi politikát dolgozott ki a románok méltóságát gúnyoló magyar sovinizmus előmozdítására. FOTÓ: A Kaufland Marosvásárhely munkatársai székely zászlóval ellátott maszkokat viselnek!" - tombol a "Hargita-Kovászna megyei elnyomott románok érdekvédője". Facebookon bárki megírhatja neki a véleményét.
Zoom