Az alábbi videót a Zsidó Világkongresszus (World Jewish Congress / WJC) készítette. Ebben egy zsidó nő büszkén felsorolja, hogy a zsidók miként jártak élen Amerika átformálásában.
Úgy tűnik, hogy a faji felsőbbrendűség gőgje annyira elvakította a WJC-t, hogy nem vették észre, hogy öngólt rúgtak. A homoszexualitás, a multikulturalizmus és a feminizmus ügyének előmozdítása ugyanis csak nekik, zsidóknak pozitívum, ellenben nekünk, fehéreknek negatívum, hiszen annak hatására Amerika és a többi fehér ország egyre inkább pusztul.
A videóban elhangzik a „tikkun olam” kifejezés. Ez héberül azt jelenti, hogy „megjavítani a világot”. A kifejezésből visszatükröződik a zsidók faji felsőbbrendűségi gőgje: szerintük ők kiválasztottként mindenki másnál jobban tudják, hogy milyenné kell formálni a világot.
 
 
A videó fordítása:
Zsidó vagyok és büszke rá, mert a zsidók mindig azt tették, ami helyes volt.
1. Mi vezettük a homoszexuálisok jogaiért vívott küzdelmet.
Harvey Milk azért küzdött, hogy a szexuális irányultságon alapuló diszkriminációt betiltsák. Edie Windsor volt a vezetője a [heteroszexuális és homoszexuális] házasságok közötti egyenlőségért vívott harcban. Miriam Ben-Shalom jogi keresetet nyújtott be azzal a tilalommal szemben, hogy homoszexuális emberek nem szolgálhatnak a haderőnél.
2. Mi segítettünk a faji igazságosságért vívott küzdelem vezetésében.
Rabbijaink kebelbarátai voltak MLK-nek [Martin Luther Kingnek]. Fekete vezetőkkel együtt, a zsidók több mint 20 HBCU [történelmileg fekete főiskolák és egyetemek] megalapításában segítettek. A polgárjogi mozgalom alatt a zsidók aránytalanul [nagy számban] vettek részt a tüntetéseken.
3. Mi vezettük a nők jogaiért vívott küzdelmet.
Az egyenlő munkabérért és a[z abortusszal kapcsolatos] döntés jogáért, valamint a munkahelyi diszkrimináció ellen.
4. A zsidók az elsők között voltak a terepen…
… Törökországban, Ukrajnában és Haitin.
A judaizmusban, amikor a másokon való segítés felmerül, egyetlen cselekedet sem túl sok vagy túl kevés. A „tikkun olam” zsidó elv arra tanít minket, hogy van erőnk a világot megváltoztatni, és ezt olyan sok módon meg lehet tenni. Ez az, ami miatt zsidó vagyok és büszke rá.
Linkek:
World Jewish Congress
@WorldJewishCong
Throughout history, the Jewish people have fought to make the world a better place. The principle of Tikkun Olam, or repairing the world, has guided Jewish communities everywhere to do what’s right.
4:20 PM · May 18, 2023
[Video]
https://twitter.com/WorldJewishCong/status/1659232535606358016
Not only openly admitting it, but openly boasting about it… (Jews)
https://www.bitchute.com/video/n7HZNAMPAPQg/
Hidra
(Kuruc.info)