"Velünk [cigányokkal] van a legtöbb baj" – ezzel a Lakatos Attila (*)-idézettel kezdődik a HírTV legújabb, ITT található (közvetlen WMV link ITT) Célpont műsorának 13:35-kor kezdődő második fele.
Folytatódik aztán Wahorn Andrással (bővebb infó ITT), aki elmondja, hogy nevezetes riportjai óta (!) a cigányok hányszor törtek be a szomszédhoz, ill. hogyan verték át (lenyúlták az előleget, aztán persze nem dolgoztak; később aztán, hogy felmérték a terepet, visszamentek kirabolni) ugyanazok, amikor Amerikából visszatérve és a romákról naívan gondolkodva, munkára alkalmazta őket.
(*) : ha valaki nem hallott még volna nagy vihart kavart, az Interneten szélvészként terjedő nyilatkoztáról, ITT megtalálja. Ezennel megkérjük Kedves Olvasóinkat, hogy fejezzék be a videó linkjének  elmailelgetését nekünk, mert már, ahogy az fentebb is látható, ezer éve leközöltük. Egyáltalán: tessék használni a keresőt vagy minden (legalábbis újabb) CB-cikket átolvasni, mielőtt valami cikkre, hírre hívják fel a figyelmünket.

Alsózsolcát (lásd EZT), Kocsordot (infó ITT) is tárgyalják. Ez utóbbi kapcsán például "kiderül" (gy.k. a helyi putriscigányok hazudják ezt), hogy a fehér tanárok, -nők egyesült erővel ütik-vágják a cigányokat az iskolában, ahol "fajgyűlölet megy". "A gyerekeket azér tarcsák az iskolába', hogy több büntetést kapjanak". Az iskolában "cigiznek, drogoznak, füveznek, isznak". "Az iskolában fajtalankodtak a kisfiúval. Negyven forintért <kisípolva> a kisfiút."

Lakatos Attila nagyon ott van a topon. Csak egy jó bemondás a sokból: "Bezárunk 10 [cigány]gyereket a börtönbe. Ebből 7 úgy jön ki, mint egy Terminátor [azaz bent vérprofi bűnözővé válik, és, természetesen, folytatja a bűnözést]."

Meginterjúvolták a nevezetes tiszadadai (szept. 24) légpuskás fenékbelövő bácsit is, akit teljesen kikészítettek a mokka szomszédok. Persze az orkok a tettet úgy interpretálják, hogy "lelőtte" a gyereket a bácsi, mintha a purdé valóban ott maradt volna, és nem csak megcsípte volna kissé a fenekét a légpuskatöltény (gy.k. az kb. olyan "sérülést" okoz, mintha valaki a céllövöldés "puskával" hátsófelen lőne valakit).

Naszóval, kötelező videó, nyomás megnézni!
Kuruc.info - A.S.