Gagyi kampányfilmet készített a haldokló MIÉP, legfőbb mondandója ellenben ütős, és nem viccnek szánták: minden kisebbségnek a magyar parlamentben a helye! Ezt választási ígéretként (!) többször is elmondta a munkanélküli színész Agárdi László, akit hamisított ajánlószelvényekkel és cigány támogatással próbált meg képviselőjelöltként indítani Csurka István.
A ferencvárosi időközi országgyűlési választáson végül elindulni sem tudó Agárdi László (csak névrokonságban áll a jóval híresebb, elhunyt Agárdi Gáborral) fenti "kampányígéretén" túl azt ajánlotta a kisebbségi önkormányzatoknak, hogy némi pénzért hajlandó verseket mondani a nemzetiségi bálokon. A szerencsétlen fickón még meg is esne a szívünk, ha abszurd módon nem (csak) a kisebbségek kegyeit keresné.
Szánalmas az is, ahogy az örmény kisebbségi önkormányzati vezetőtől megpróbálják elkérni ajánlószelvényét (mellesleg törvénytelenül a polgármesteri hivatal területén), aki nem is a kerületben lakik, s máséban sem tudott segíteni. Életszerű jelenet, miként (nem) haladnak a gyűjtéssel a csurkisták semmit, miközben Agárdi azt hazudja, már 500-nál tartanak...

(Kuruc.info)