Végleg kiírta magát
a radikális oldalról
Polgár "Tomcat" Tamás, közismertebb nevén a cédulagyáros. 2002-ben - saját bevallása szerint -  MSZP szavazó volt, nyíltan vállalta szoclib nézeteit. Még 2004-ben is csőcseléknek, kurvák kölykeinek, bajkeverőknek nevezte az '56-os hősöket blogján, majd a közelmúltban Gyurcsótányt kezdte mentegetni, és deviáns szocionistákkal, cigánybűnözőkkel, buzeránsokkal kívánt megemlékezni október 23-i, kegyeletsértő kötélhúzó versenyén. Pár évre a radikális oldalhoz csapódott, de mára belátjuk, hogy hibát követtünk el akkor, amikor elhittük a Saulus-Paulus átalakulást, és népszerűsíteni kezdtük. Jól mutatja ténykedését, hogy mára gyakorlatilag az egész radikális oldal megveti - szinte mindenkivel összerúgta a port.
Utólag jól látszik: hazafias meggyőződése nem volt mélygyökerű, csak egy állomás a showműsorában. Valójában egy önimádó, ultraönző ember, aki képtelen bocsánatot kérni, és idült feltűnési viszketegségben szenved. Ha érdeke úgy kívánja, nyugodt szívvel döfi hátba egykori bajtársait és az ÁVH-nak, ügyészségnek jelent. Elvtelensége mellett jellemgyengesége okozta bukását, a nemzeti oldalról pedig végleg kiírta magát. Szeret agresszív-prolisan és alpárian is viselkedni - főként a nála gyengébbekkel, miközben az erősebbek elől kitér, s újabban van képe mások, az övéhez képest vissszafogott stílusát is szóvátenni.
Radikális korszakában történt akcióival zömében egyetértettünk, sokunknak szerzett kellemes perceket. De megváltozott, avagy visszaváltozott, s úgy döntött politikusnak áll, majd kampányolni kezdett. Gátlástalanul nekiesett az őt segítő egykori bajtársaknak azért, hogy mintegy megváltóként fellépve, szavazatokat szerezhessen a 2009-es időközi ferencvárosi választásokon. Nekiment Toroczkainak, Budaházynak, lehordta a neki személyesen sokszor segítséget nyújtó Morvai Krisztinát, Vonát, mondván "nincs mögöttük valódi tartalom", rágalmakkal, hazugságokkal illette a Jobbikot és a Magyar Gárdát. Ennek kapcsán megfogalmazott kritikánkra, és a tőle való idézetgyűjtemény publikálására "reagálva" a rezsim ügyészségén spicliskedett a Kuruc.info ellen, még ha tévesen, hiányosan is. Célja, ahogy azt egy fórumbeírásában meg is fogalmazta, hasonlít a törvénytelen szocionista hataloméra: a Kuruc.info elhallgattatása, szerkesztőinek elítélése, ellehetetlenítése.

Ő maga - úgymond - krisnás, barátnője zsidó. Az általa alapított blog munkatársi gárdája igazán nagyformátumú: Dragon64 például 44 éves, 8 általánost végzett, önhibájából lecsúszott piti szélhámos, aki nemrég cikkünk nyomására ismerte be: több százezer forintot nyúltak le olvasóiktól (bővebben a kapcsolódó anyagokban alul). De szerkesztő volt sokáig Somlai "Bluebunny" Nóra is, akinek "kedves" szakmája van: aberrált, szado-mazós, kakiszexes, szájbapottyantós "munkájával" keresi kenyerét. Nem mellesleg "szegény, elnyomott" zsidó, ballib és leszbikus. Hírportálunk leplezte le, ezután nagynehezen kirúgták, noha, mint kiderült, Tamásmacskáék régóta tisztában voltak emberi és ideológiai "minőségével".
Pártjával történelmet írt - kopogtatócéduláinak 99%-a hamis volt

Valóban történelmet írt a
Cédulagyárral: ilyen gátlástalanul
még nem csalt senki
Drága Polgár úr 2009. január 11-én, a bp-i, IX. kerületi időközi parlamenti képviselőválasztáson, illetve még előtte csúnyán megbukott. 1165 leadott kopogtatócédulájából 13, azaz tizenhárom darab volt eredeti, az összes többi hamisítvány. A csalás tipikus módja, hogy a fénymásolt cédulákon az adatokat egy korábbi adatbázis (pl.: népszavazásos ívek) segítségével töltik ki, az aláírást pedig odahamisítják. Ha friss az adatbázis, kevés a hibás adat, a lebukás esélye így kicsi.
Habár Polgár úr összeesküvésről és rosszindulatról beszél, a legnagyobb vicc - amit mindig kínosan került és igyekezett elhallgatni Polgár úr -, hogy őt egész egyszerűen egy számítógép buktatta le.  Az általa használt, választók adatait tartalmazó adatbázis ugyanis rossz volt,  a rendszer pedig az összes szelvény adattartalmát ellenőrzi. Míg az összes többi pártnál 1000 szelvényből kb. 30 volt hibás különböző formai okokból (pl.: nem a lakcímkártyán lévő azonosítót írják oda), addig a Zöld Pártnál 426 darab hibás cédulát dobott ki a gép. Ez az elképesztő, több mint 10-szeres hibás mennyiség keltette fel a bizottsági tagok figyelmét, hogy valami itt nincs rendben, és ezért jobban megvizsgálták a párt szelvényeit. Ekkor derült ki, hogy többek között egy 15 éves gyerek - tehát nem választókorú -, és egy 2003-ban elhalálozott úr is "ajánlotta" őt és pártját. Rengetegen pedig már rég elköltöztek, vagy valójában mást pártot ajánltak.
Noha egy sajtótájékoztatón még az elején beismerte Polgár úr a kopogtatók másolását, ezt a törvény bünteti, ezért később megváltoztatta állítását. Míg az MDF-nek a Mikulás hozott több száz hamis kopogtatót, addig neki beépített ügynökök szállították a cédulákat. Nem, ezt nem viccnek szánták, ilyen vastag bőr van a képükön.
Hiába a hazugságáradat, a magyarázkodás és mosakodás, a helyi, majd fővárosi választási bizottság után a bíróság is kimondta a csalást, jogerősen. Bukott az MDF és a MIÉP is, de még nekik is kevesebb hamis cédulájuk volt. A rendőrség nyomozást indított a bűncselekmény miatt.
A lebukott csaló időközben visszatért liberális énjéhez: nemrég kijelentette, hogy tulajdonképp semmi gond nincs a korábban általa is megbélyegzett talmudi gyűlöletirodalommal, s, hogy: "Magyarország mindenkié!" Hadd hanukázzanak köztereinken a héberek, Gyurcsány nem akar rosszat - így a cédulagyáros; és igenis, tényleg a csőcselék harcolt '56-ban - tette hozzá, megsértve, megrágalmazva a hazájukért, nemzetükért életüket vagy szabadságukat áldozó magyar szabadságharcosokat, köztük Wittner Máriát is. 2008. november 20-ai cikkében ez áll: "1956-ban, igen, a csőcselék volt kint, ha tetszik, ha nem, mert nem a békés városi polgárság, és nem is az október 23-án tüntető egyetemisták fogtak fegyvert (már ez is hazugság, nagyon sok egyetemista is harcolt például, de mindegy is, mert bármely iskolázottságú ember fogott fegyvert a hazáért a népirtó komcsik ellen, hős, és nem csőcselék - a szerk.), hanem a külvárosok népe, a balhés gyerekek, a mai focihuligánok korabeli megfelelői." Tehát aki '56-ban a magyar nemzetért, az idegen megszállók és szolgáik, a hazai vörösök ellen harcolt, az per definitionem kurvák kölyke, balhés gyerek volt - már PT szerint. Ilyen vérlázító kijelentéseket még a magyarokat zsigerből gyűlölő cionista patkányoktól is aránylag ritkán hallani - legalábbis nyilvánosan.
Így indult el Spiclicat a lejtőn, vissza oda, ahonnan jött: a liberalizmus bűzölgő mocsarába.
Felül a legfrissebb cikkek:
Kuruc.info