Külső és belső teljes összhangja: ez Menczer Erzsébet. És amiért nem a szanalmas.hu-ra kerül ez a cikk, nem is olyan vicces: ilyen képviselőkkel töltötték fel a parlament kétharmadát.
A Fidesz Női Tagozatának legkevésbé sem nőies, sokakat irritáló stílusú alelnöke a szocializmusban végezte el a MÚOSZ újságíró tanfolyamát. Ennyi a szakértelme, azóta sem sikerült több tudást elsajátítania, őrzi a pártállami rendszer kontraszelekciójának eredményét. A meglehetősen gyenge idegrendszerű asszonyság már többször kivonult az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottságának üléséről Novák Előd felszólalásai miatt, mígnem Menczer javaslatára a jobbikos képviselőt leváltották az ellenőrző albizottság éléről elszámoltatási szándékai miatt.
Az irritálóan buta, egyszerre önkormányzati és országgyűlési képviselő Menczer Erzsébet arra viszont jó, hogy az új médiatörvény tevezetét benyújtó Rogán Antal és Cser-Palkovics András mellett vele is aláírassák az indítványt, hogy így az éjszakai vitán való kötelező előterjesztői jelenlétet ő biztosítsa. Hogy nem ért hozzá? Na és? Az amúgy érdekes médiavita közben nem is válaszolt a kérdésekre sem, zárszavában pedig, amikor már más nem reagálhat hülyeségeire, efféle mellébeszélést hordott össze a beültetett képviselőnő:
Ha nem nyűgözte volna le Menczer Erzsébet cicerói zárszava, akkor nézze meg egy másik röhejes alakítását, amikor mobilszámának portálunkon való közzétételére tervez egy "rendkívül eredeti" válaszlépést.
Vagy megtekintheti azt a (le)szereplését, amikor a Biszku-botrányról és más napi aktualitásokról vitázott az Echo TV-ben Huth Gergely műsorában Novák Előd, L. Simon László Fidesz-kultúrfőnök és Menczer Erzsébet, aki segget csinált a szájából: Biszku Béla beidézése ellen érvelt, miközben első alkalommal (mielőtt leszóltak volna a pártközpontból) ő is megszavazta Novák ezirányú, kitűnő javaslatát. A műsorban maga a pocokképű bizottsági elnök is elismeri, hogy Menczer párttársnője nem ért az ügyhöz, a kétmondatos törvényjavaslatot nem sikerült megértenie. És ez sajnos nem volt egyedi eset sem nála, sem a frakciójában.
Rákay Fülöp - Kuruc.info