2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Alföldi és Such elszámoltatását szabotálták a fideszesek - itt az elérhetőségeik

Reklám

A Kulturális és sajtóbizottság ellenőrző albizottságának csütörtöki ülése - ahogyan az várható volt - elmaradt, miután a Fidesz képviselői továbbra sem látják el munkájukat.
A "forradalmi kormánypárt" négy érintett képviselőjének e-mail elérhetőségét már korábban közzétette a Jobbik annak érdekében, hogy az állampolgárok próbálják a Házszabályban is rögzített részvételi kötelességükre rábírni a fideszes szabotőröket. Az ülésre azonban csak az Echo TV és a barikad.hu riportere ment el, de végül nem volt miről tudósítani, miután Such György korábbi rádióelnök sem volt hajlandó megjelenni az albizottság ülésén a Magyar Rádió munkatársainak távozása előtt szétosztott 162 millió forint ügyében, ami az első napirendi pont lett volna.
Az obstrukció azért is elfogadhatatlan, mert a kormánypárti többség akár le is szavazhatta volna az ülés elején a jobbikos napirendjavaslatot, vagy akár módosíthatta is volna például erre a címre a Nemzeti Színház körüli vizsgálatot: "Alföldi Róbert soron kívüli állami kitüntetésének kezdeményezése".
A Jobbik további lépéseket tervez a Fidesz munkakerülő képviselőinek ügyében, akiknek felszólító levelet küldhet minden jobbító állampolgár:
Lukács László: laszlo.lukacs@parlament.hu
Menczer Erzsébet: erzsebet.menczer@parlament.hu
Németh Zoltán: zoltan.nemeth@parlament.hu
Szabó Csaba: szabo.csaba@parlament.hu
Kuruc.info-kiegészítés:
Lukács László: 36-30-968-7112
Menczer Erzsébet: 36-20-481-3156
Németh Zoltán: 36-20-511-5782
Szabó Csaba: 36-30-635-4168
Alföldi Róbert: 36-30-510-2210*
(Az ő személyes mobilszáma, de a tapasztalatok szerint csak olyan hívásokat vesz fel, melyek nem rejtett számról valók.)
A részvételi ígéretét megszegő Alföldi Róbert leváltásáért a Jobbik Facebook-oldalt is indított - írja közleményében Novák Előd, a Jobbik alelnöke, az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottság ellenőrző albizottságának elnöke.
(Kuruc.info)
*A Kuruc.info kéri olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, háza rágyújtásával senkit (mert esetleg visszanyomozható a hívó fél, és különben is kulturáltak vagyunk...), ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk, vagy melegebb éghajlatra küldhetjük a fenti személyeket. Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével! SMS-t is küldhetünk ingyen és akár névtelenül a netről, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját, akkor is. Végül egy hasznos link: vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, habár az már pénzbe kerül, de érdemes feltölteni az egyenleget, mert ingyen SMS-t is tudunk küldeni).
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready