Nem egy vasárnap reggelre való történet, de kell, hogy tudjátok. A feljelentés megtörtént, a cselekmény végéről felvétel készült. Az elkövetők kiskorúak. Bele sem merünk gondolni, mi lesz ezekből nagykorukra...
...valószínüleg 3000-ért leszúrják majd a szomszédot a kocsmában. Na ezért IS fontos, hogy odafigyeljünk az állatkínzókra! Sokan, legtöbben nem állnak meg az állatoknál... A legtöbbjükből "csak" családbántalmazó lesz, másokból erőszakos bűncselekmények elkövetői, esetleg gyilkos. A motiváció ugyan az: a kiszolgáltatott elleni erőszak - írja Facebook-oldalán az Állatvédőrség. Alább olvasható a teljes beszámoló.
"Angyalka" élt néhány hetet, bűne az volt, hogy a gyöngyösi Duránda területén született... A tegnapi nap, amikor hazafelé tartottam a kisfiammal, tanúi voltunk, amint az eltérő kultúrához tartozó faj aberrált 5-6 éves egyedei abban lelték örömüket, hogy félholtra vernek egy néhány hetes kiskutyát.
Zoom
A dögevők legújabb áldozata
A szerencsétlen állatot a 3-4 méter magas hídról a patakba dobták, de mivel az esést túlélte, Orbán rejtett erőforrásainak ifjú tagjai lementek a patakba és téglákkal, kövekkel dobálták a már alig élő kiskutya fejét és testét. Az állatot kínzó devolúciós korcsokat elzavartam és értesítettem a rendőrséget. A kiskutyának többszörös csonttörése, koponyasérülése és belső sérülése lett. Ezen kívül még a testén több helyen látható felületes horzsolás, amely az ezt megelőző napi kínzásaiból származott.
Segítséget akartam kérni az önkormányzattal szerződött "állatorvossal", aki azt mondta, hogy csak másnap tud a helyszínre jönni, és azt mondta, ha egyébként is olyan állapotban van a kutya, nem tud vele mit csinálni. Tudott volna, lerövidíthette volna a szenvedését! Ezután visszamentünk a helyszínre, a kiskutyát kiemelni a patakból és láttuk, hogy a társadalom egy integrációra szoruló söpredéke, ami legfeljebb 10 éves, szintén érdekes elfoglaltságnak tartotta, hogy a hídról kövekkel megpróbálja eltalálni a még lélegző jószágot.
Abban a pillanatban láttam valamit, amit soha nem felejtek el. Láttam a gyűlöletet a kisfiam szemében, aki ott a helyszínen szeretett volna bosszút állni az ártatlan kiskutya kínzásáért, és ha nem fogom le, meg is tette volna.
Vajon mi lesz ezekből az embernek nem nevezhető lényekből, ha már gyerekkorban ilyen szadista cselekedetekben lelik örömüket? Mi a garancia arra, hogy ezek a nyomorultak legközelebb nem a gyerekeinkkel bánnak így? Ezek lelkiismeret-furdalás nélkül gyilkolnak, rabolnak, mert erre tenyésztik őket. A népünk irtása már nem is olyan csendben zajlik, de sokan még nem vesznek, vagy nem akarnak tudomást venni róla.
Zoom
Amíg egy magyar ember az állatok tiszteletére, a róluk való gondoskodásra és a felelősségvállalás fontosságára neveli gyermekét, addig ezek arra büszkék, hogy az almaikból származó patkányaik minél deviánsabb viselkedést tanúsítanak. A kiskutyát elvittük egy állatorvoshoz, és egyben elkísértük az utolsó útjára. Az állatorvos, mivel nem volt más lehetőség, beadta neki a fájdalma, szenvedése megszüntetésére az injekciót, melytől örök álomba szenderült... A kiskutya testét hazahoztuk és végső nyughelyére a kertünkbe temettük.
Korábbi "színes" hírek a gyöngyösi Durándából: