Sajnos nagy erőkkel vonult ki a rendőrség Kaposváron egy Cseri úti házhoz. Két "népes kiccsalád" konfliktusát kellett elboronálniuk, akik a több évtizedes integrálódási folyamat eredményeként, jól láthatóan kulturáltan próbálták vitás ügyeiket elsimítani. Ragozni kár, aki látott már cigányt, el tudja képzelni, miről van szó. Aki még nem, vagy nem hajlandó róluk tudomást venni, esetleg a főváros (szebb korokban csendőrök, manapság szájkosártörvények által) őrzött területein tengeti kiváltságos napjait, most pótolhatja. Itt tart jelenleg tenyészetük, a "teljes integrációhoz" még rengeteg magyar adóforintot kell elkobozni a gazdanéptől.
Felkerült egy videó a Facebookra, amin látható, hogy vélhetően két család veszekedik, és az egyikük sörösüveget dobál a másikukra. A videót szerdán töltötték fel a Facebookra - tájékoztat a Kaposvár Most portál. Azt nehéz megállapítani a kiabálásból, hogy pontosan mi lehet a gond köztük és azt sem mutatja a videó, ahogy a rendőrség később megérkezik.
Készült a másik oldalról is egy videó, természetesen azt is feltöltötték a Facebookra.
Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a portál kérdésére elmondta: egy bejelentés alapján érkeztek a helyszínre, de komolyabb intézkedésre nem került sor.
Zoom
(Kuruc.info - Kaposvár Most nyomán)