A nyilasok állítólagos áldozataira emlékeztek Budapesten, a Szent István parkban található Raoul Wallenberg-emlékműnél a hazai szélsőségesek, cionisták, cigányfajvédők, bűnözők, ávósgyerekek és népirtó komcsik utódai. Az 1944. október 15-i magyarországi nyilas hatalomátvétel 63. évfordulója alkalmából szervezett megemlékezésen Iványi Gábor szélsőséges metodista lelkész azt hazudta: "két-három emberöltővel a borzalmak után fáradni kezd még az igazán felzaklatott emlékezet is; megint elképzelhetőnek tűnik az, hogy különbséget tegyünk ember és ember között, (...) és megint megelevenedik az a szörny, amely (...) pusztulást vitt véghez". Kötelességünk emlékezni a meggyilkoltakra és a mártírokra - fűzte hozzá. Ők persze, faji alapon, soha nem emlékeznek a kommunisták által valóban százezrével a Gulagra hurcolt magyarokra. Iványi Gábor hazugságokkal fűszerezett uszító beszédében azt mondta: az emlékezés a magyar történelem leggyalázatosabb korszakára egyben tiltakozás is.

Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) büntetőeljárás alatt álló, korrupt, tolvaj és iskolázatlan elnöke hazug és rágalmazó beszédében úgy fogalmazott: "mi a meggyilkoltak leszármazottjai vagyunk. Azok, akik ma bakancsban, fekete egyenruhában masíroznak árpádsávos zászlóval Budapest utcáin, azok a gyilkosok leszármazottjai." Elsősorban a Magyar Gárda mögött meghúzódó politika felelőssége az, hogy ma Magyarországon tapasztalható ez a jelenség - fűzte hozzá a köztörvényes bűnöző.

Az OCÖ nevű maffia elnöke fontosnak nevezte, hogy a "gyűlöletbeszédre" (vagyis az igazmondásra  - a szerk.) vonatkozó szabályozás mihamarabb megszülessen, mert - mint hazudta - "az a nagy fekete szörny, amely hatvanhárom évvel ezelőtt elindította ezt a nagy pusztítást, az ma megint jelen van Budapest utcáin".

Kolompár Orbán kérésére a szélsőséges söpredék tagjai megfogták egymás kezét és azokat magasba emelve azt skandálták: "Soha többé fasizmust!" A rendezvényen képviseltette magát - a többi között - az úgynevezett Magyar Antifasiszta Liga, a Magyar Békeszövetség, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és a Nagy Imre Társaság.

(index.hu korrigálva)

Kuruc.info: hát igen. Mi mást is várna az ember a cigányvezetőktől. Nem azt, hogy kiáll a népe elé, és elmagyarázza neki, hogy “Gyerekek, amit csinálunk, ahogy élünk, az nem mehet tovább. Ha ugyanez megy továbbra is, továbbra is szaporodunk, de nem járunk iskolába, nem próbálunk alkalmazkodni, dolgozni, pár éven-évtizeden belül a magyarok (és az európaiak) valóban összefognak, és elintéznek bennünket.”  Ezt eddig egyes egyedül megboldogult Lakatos Menyhért merte kimondani. Persze, sokkal finomabban: Ő csak azt mondta, előbb-utóbb a magyarok megelégelik a dolgot, és vége az ingyensegílykének. Ő nem volt politikus, nem veszthetett vele semmit. De látta a lényeget. Természetesen, mindent elmond az, hogy azon az OCÖ gyűlésen, ahol ezt Lakatos kimondta, semmi, de a világon semmi érdemi reakciót nem kapott, helyette civakodtak Kolompárék tovább a pozíciókon, pénzeken, hatalmon – azaz, hogy ki mennyi pénzt tud lenyúlni. (Hadd utaljunk itt a legújabb cigány "holokauszt"kárpótlás ügyén gyanusított több száz (!) romavezérre, -képviselőre!)

Hiába is várnánk egy olyan cigányvezetőre, aki egy olyan programmal állna ki a népe elé, amilyet például az Index buckalakó-topicjába írkáló, hallatlanul értelmes advocatusdiaboli – fanyar iróniával – ajánlott. Advocatusdiaboli hozzászólásait mégpedig annak tudatában (is) ajánlom, hogy tisztában vagyok azzal, hogy más kérdésekben a Kuruc.info-val és a radikális nemzetiekkel pont ellentétesen gondolkodik, pl. akkor, amikor lecsürhézi a tavaly okt. 23-i forradalmárokat, de még a Fideszt is. Ebből is látható viszont, hogy nem csak magunkfajta jobboldali lehet “náci” és “rasszista”, azaz olyasvalaki, aki a jelenlegi cigánybabusgató rendszert gyűlöli, hanem éppenséggel baloldali is, aki sok egyéb kérdésben homlokegyenest eltérő véleményen van. Emiatt is érdemes a srác hozzászólásaira hivatkozni akkor, ha valaki fajvédő a “csak szélsőjobboldaliak gondolkodnak így a cigányokról, a nem jobboldali szavazók nem” sóderrel jön.

A cigányoknak a “kultúrájukból” eredő problémákkal és a romáknak a várható véres jövőképpel való kegyetlen szembeállítása helyett, ahogy eddig is, marad a többségiek nácizása és a nyafi a még több segílykéért, támogatásért, mint a cigányvezetők egyetlen "mondanivalója". Ez megy majd mindaddig, amíg valóban be nem indul a magyar önvédelem az emberölő rabló cigányhordák ellen. Mert, ahogy advocatusdiaboli több hozzászólásában is olyan ragyogóan megfogalmazta: ha a jelenlegi cigánybűnözés- és szaporodás-elősegítő rendszer marad, abból szinte száz százalék biztonsággal következik a polgárháború és/vagy a pogromok.

Kuruc.info – Arppi S.