2019. február 24., vasárnap, Mátyás, Etel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Nem adják fel: tizenötödik alkalommal tüntettek a sárgamellényesek22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Friss hírek ::

Ártatlan Jauzsika: "Ártatlan vagyok, a háver ütött" + felfüggesztettje már volt

Harminc napig biztos, hogy rács mögött marad Patai József. A Mortimer által a 21-es buszon, karddal megszúrt, Józsika néven elhíresült 18 éves cigánybűnöző fiatalembert előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, mert három társával december 8-án brutálisan megvertek egy férfit. A bűncselekményt kamera is rögzítette.

Síró édesanyja és több rokona is várta tegnap a bíróság épülete előtt Patai "Ártatlan" Józsikát. A fiatalember bilincsbe verve, rendőrök kíséretében érkezett meg a Tolnai Lajos utcába, hogy a bírónő döntsön további sorsáról. A verdikt alig 30 perc alatt megszületett: 30 napra előzetes letartóztatásban marad. – Én senkit nem ütöttem meg ólmos bottal – szögezi le "nagyon hihetően" Józsika, majd nagyot szív cigarettájába. – Szórakozni voltam a haverjaimmal egy Üllői úti diszkóban. A buli közepén azonban belénk kötött egy társaság, minden ok nélkül. Akkor még nem vettük fel a kesztyűt, de amikor kimentünk a helyiség elé, megláttuk a srácokat az utcán, bedühödtünk és kocsival utánuk mentünk. Két fiú volt, én az egyiket elkaptam és levertem neki egyet. Közben a haverjaim elkapták a másik fiút és nagyon megverték – eleveníti fel a történteket Józsika.


Ránézésre is tisztességes...

Józsika állítása szerint ő nem bántott senkit, és reméli, már jobban van a súlyos sérülésekkel kórházba szállított fiú

A fiatalember elmondása szerint ő nem bántotta azt a 23 éves fiút, akit viperával, ököllel és lábbal annyira megrugdostak és összevertek, hogy súlyos koponyasérülésekkel szállították kórházba. – Nem ismerem azt a fiút, de remélem már jobban van. Már akkor éreztem, hogy ebből baj lesz. Nem is lepődtem meg, amikor szerdán a rendőrök bevittek a kapitányságra – nyilatkozta Patai József. Úgy tudjuk, a IX. kerületi Angyal utcában történteket egy szálloda kamerája is rögzítette. A felvételekből kiderül, társaival ellentétben Józsika valóban nem ütötte ólmos bottal az áldozatot, bár egyszer a talpába rúgott a földön fekvő férfinek. A két verekedő fiú közül egyébként egyiküket sem helyezte a bíróság előzetes letartóztatásba. – Rengeteg valótlan állítás jelenik meg a sajtóban a fiammal kapcsolatban, ezért nem szeretnék nyilatkozni. Remélem, minél hamarabb kiderül az igazság! – mondta a Borsnak szűkszavúan Józsika édesanyja. A fiatalember védője, dr. Retteghy István sem volt sokkal bőbeszédűbb. – Elrendelték a védencem előzetes letartóztatását, de ennél többet a család kérésére nem mondhatok – búcsúzott sietősen a védő. Józsika helyzetét tovább nehezíti, hogy jelenleg is felfüggesztett börtönbüntetését tölti egy korábbi bűncselekmény miatt. Ha kiderül, hogy a mostani esetben is vétkes, büntetésébe a bíróság beleszámítja a régebbi ítéletet is, így súlyosabb szankcióra számíthat.

(borsonline – érdemes beleolvasni a hozzászólásokba is!)

Kuruc.info: Jól tetszettek olvasni: igen, Jauzsika olyan mértékben ártatlan, hogy jelenleg is felfüggesztett börtönbüntetését tölti egy korábbi bűncselekménye miatt. Ennek fényében értékelendő az is, amit Mortimer (a 2005-ös “merénylője”) mondott, amit Jauzsika az első szembesítés során még elismert, utána viszont, védői javaslatra, letagadott, amihez boldogan falazott a cigányfajvédői nyomásra dolgozó, “független” rendőrség és ügyészség, a beismerésről készített videofelvételt megsemmisítve: Ártatlan Jauzsika valóban késsel fenyegette Mortimeréket a buszban.

Kapcsolódó cikk: Viperával ütött magyart Ártatlan Jauzsika - lekapcsolták - képekkel frissítve!

Kuruc.info - Arppi S.

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready