Többször írtunk már Sz. Janikáról, Maugli mellett az egyik legismertebb “csúcstartó” cigánybűnözőről.
A mai Naplóban volt egy cigány riport a Motor utcáról, Szolnok szégyenérôl. Igencsak felszínes. Tizedét nem mutatta a valódi állapotoknak, hogy milyen dzsumbuj van ott. Ahogy a riportban elhangzott: a rendőrök valóban pezsgőt nyitottak, amikor 14 lett. "Most intézetben van, rosszabb ott neki", de milyen rossz lesz ha viszajön... Vége a szép világnak, a rendőrbácsik már nem haza fogják vinni Jancsikát, ha megint megfogják.

Ez Szolnok legnagyobb cigánytelepe. Kint a város szélén, innen indult a Flóri is. A helyzet sokkal rosszabb, a patkányok és mérhetetlen szemét nem látszik, itt szoktak lopott kábelt égetni (ami még a cigány legfelsô vezetésnél is bevett szokás) és régi jó cigány szokás szerint a (például a kábelégetés miatt keletkezett) tűzhöz kiérkező tűzoltóautó kerekeit kiszúrni.

A video ITT található.

Kis összegzés: Anyuci 9 gyermeket nevel, olyan körülmények között, amilyenek közt, ha kutyát tartana valaki, az állatvédők ott tombolnának a ház előtt. A helyszín: Szolnok melletti "telep". Ki se merte mondani a magát riporternek álcázó személy, hogy ez egy cigánytelep, bár a vak is látta.

Plusz, tökéletesen tájékozatlan volt a tekintetben, hogy ha a nőnek 9 gyereke van, akkor alsó hangon 300, de inkább 400 ezer forint a havi segély meg családi pótlék (csp)  összesen. Eszébe se jutott rákérdezni, hogy azért ennyiből talán nem olyan ócska dikókon kellene aludniuk, amilyeneken jobb kutyamenhelyeken a kutyák se kénytelenek. Most nem azért, de olyan pokrócokat a lovamra se terítenék rá.

Az általa elmondottakból egyébként teljesen világos, hogy ő volt az, aki a gyereket bűnözésre felbujtotta, a lopott autóban való vezetéshez például ő pakolta be a 10-14 éves gyerek feneke alá a párnákat. Az, hogy jogsija SEM lehetett a gyereknek az amúgy lopott kocsihoz, az már nem is érdekes. Most megy a Naplóban a másik cigány nőci, az is saját bevallása szerint "nem tud írni-olvasni", de azért a kerekesszékeseknek fenntartott helyen parkol. Mikor Papp Gergely, alias "Pimasz úr" rákérdez, hogy akkor hogyan van jogsija, akkor csak pampog.

Na, visszatérve a 14 éves korára 1000+ bűncselekményt elkövetett csúcstartó Janikára, teljesen nyilvánvaló a riportból, hogy az anyja gyakorlatilag a büntethetetlen gyerek bűnözéséből származó jövedelemre bazírozta a saját és gyerekei komplett megélhetését. Nem tudom, mennyit költ havonta bagóra meg szeszre, de az arcbőrén látszik jócskán mindkettőnek a hatása. Plusz azt is nehezen hiszem el, hogy ezt valaki ingyért ejtette teherbe, márpedig a 9 gyerek azért csak lett valahonnan. Úgyhogy a gyerek gyakorlatilag nyilvánvalóan ennek a lelkiismeretlen szukának az áldozata. Meg annak a töketlen magyar "gyermekvédelemnek", amelyik képtelen volt ebből a kutyaólból és ennek a lelkiismeretlen, csak biológiai értelemben véve anyának az uralma alól azonnali hatállyal kimenekíteni az összes gyereket.

Bravó! Az első gyereknél legkésőbb fel kellett volna tűnnie a dolognak, és cselekedni kellett volna. Legkésőbb pedig akkor, amikor nyilvánvalóan nem jártak iskolába a gyerekek, viszont bűnözni lettek küldve, tehát egyértelműen megvalósult a kiskorú veszélyeztetése. Pontosabban büntetőjogi szempontból tudtommal az az ábra, hogy a büntethetetlen korú személy(ek) eszközként lett(ek) használva jelen esetben az anyának nevezett minősíthetetlen élőlény által a bűncselekmények elkövetésére. Ceterum censeo, minden normális országban ez a nő már réges régen ülne, a gyermeket pedig legkésőbb 10-11 éves korban, amikor már túl volt az első tucat bűncselekményen, ki kellett volna emelni ebből a környezetből, és nevelőintézetben kellett volna elhelyezni. Egy normális országban...

És másfél év múlva múlva hazaengedik........ Nagyszerű lesz, onnantól kezdve már "csak" 2 évet kell várni, amíg lecsukhatják (börtönbe) 1-2 évre. Aztán ha onnan kijön akkor még ragyogó gyilkos is válhat belőle. Szép új világ.

A kilenc gyerekre, ha van közte fogyatékos (márpedig a cigányok tesznek arról, hogy legyen – lásd pl. a nevezetes húsklopfolós feljelentéseket - vagy idézhetnénk a nevezetes nyírmihálydi arányt, ahol a cigány csecsemőket egyhetes korukban kivétel nélkül degeneráltnak nyilvánítják), akkor simán 250 ezer Ft felett lehet csak a csp., plusz rendsz. szoc. segély, plusz lakhatási meg minden egyéb. Szinte biztosan havi 300e fölött van. Abból tényleg nem tellhet egy rendes ágyra.

Kuruc.info – Arppi S.