2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:51 A kirúgott takarító szerint a nagyszájú visszaeső csibész kétszer is megütötte, mielőtt helyretette22:52 1000 év - Trónus-videóösszeállítás hazánkról nyugati fehér nacionalisták számára22:20 Amikor felszínre kerül a hányadék22:04 Macron nem sok jóra számíthat a vasárnapi részleges szenátusi választáson21:37 Boris Johnson összefogást hirdetett a közös ellenség ellen21:12 Versenyképes erdőgazdálkodást szeretne az agrárminisztérium20:56 Motorossal karambolozott egy autós Csengelénél, de gyalog oldott kereket, hátrahagyva a halottat20:39 Őrizetbe vételekkel kezdődött a Lukasenka-ellenes tüntetés Minszkben20:25 Orbán: "fukarsági" kérdés a jogállamiságról folyó vita20:08 Tapasztalt kollégával állítanak párba minden a Szent László Kórházba átcsoportosított szakembert19:46 A kormány kiáll Grúzia területi integritása mellett, és támogatja az euroatlanti integrációját19:27 Csaknem 30 ezer önkéntes tűzoltó segíti a hivatásosak munkáját19:09 Bajorországban betiltották a német császárság hadilobogóját, mert az is túl náci18:50 Újra beázott a Szent János kórház szülészete a hanyag kivitelező miatt18:36 Kísérő nélküli kiskorúként menekült Franciaországba a hentesbárddal hadakozó pakisztáni fiúcska
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Mi Hazánk: ne csináljanak Józsefvárosból Gyöngyöspatát!

Reklám

A józsefvárosi balliberális városvezetés Gyöngyöspatát akar csinálni a kerületből – jelentette ki Lantos János, a Mi Hazánk választókerületi elnöke a VIII. kerületi önkormányzat épülete előtt.
A Pikó András által vezetett balliberális kerület egy 100 milliós, uniós pályázaton nyert összeggel igyekezne arra rávenni a magyar szülőket, hogy gyermekeiket olyan óvodákba írassák, ahol magasan vannak jelen a cigányok és bevándorlók gyermekei. Rámutatott, hogy a szegregáció nem egy mesterséges, felülről vezérelt folyamat, hanem maga az élet alakította ki, és teljesen természetes.
– Valószínűleg Erőss Gábor alpolgármester úr is érzi, hogy ez egy lehetetlen vállalkozás, ezért helyezett kilátásba olyan extrákat, mint ingyenes angol- és informatika oktatás, de nem veszi figyelembe, hogy a szülők a legjobbat akarják gyermekeiknek, és nem szeretnének egy olyan szülői munkaközösség tagjaivá válni, ahol napi szinten összefuthatnak olyanokkal, akik Magyarország legnagyobb bűnözői szubkultúrájából érkeznek – fogalmazott.
Lantos szerint a baloldalt sohasem érdekelte a valóság, nincs ez másként most sem, ezért akár még az óvodai kerülethatárokat is megváltoztatnák tervük érdekében, de ezzel csak azt idéznék elő, ami Gyöngyöspatán is történt, így ebben az esetben is a magyar családok lennének jogosultak a kártérítésre, amiért másik kerületbe kellene vinniük gyermekeiket.
A Mi Hazánk politikusa szerint ha mindenáron a társadalmi elkülönülés ellen akarják felhasználni ezt a 100 millió forintot, akkor legalább ne tüneti kezelést végezzenek, hanem fókuszáljanak a szegregációt kiváltó fő okokra. Ennélfogva erősítsék a gyermekvédelmet, emeljék az abban dolgozók bérét, hozzanak létre speciális tanintézményeket.
– Viszont a Mi Hazánk szerint még mindig a szegregáció legjobb megoldás, mégpedig azért, mert számunkra elsőrendűen védendők a tisztességes, becsületes magyar családok, és ezen az álláspontunkon sohasem fogunk változtatni, akár tetszik ez valakinek, akár nem – zárta gondolatait.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready