LIFE neve sokak számára ismerősen csenghet – igen, többször hivatkoztunk rá és szánalomra méltó egyesületére. Egy 43 éves cigánylegényről van szó, aki 37 évesen leszázalékoltatta magát úgymond “szívinfarktussal”, és most, fajtásai döntő többségéhez hasonlóan, rokkantnyugdíjon él(ősködik). Ez az állítólagos “szívinfarktus” azonban azóta sem gátolja meg abban, hogy (többek között) a zsIndex igen népszerű polidilijéban uszítson a cigányok életmódját nem feltétlenül kedvelők ellen és fajt védjen. Sokszor hajnalig, és sokszor, jól láthatóan teljesen “behergelve” magát, üvöltözve. Arról nem is beszélve, hogy iWiW-es lapján szerepelt egy kép, amelyen egy szilveszteri builban hajnalban háromkor (!), a tánc és hasonlók okozta verítéktől csapzottan volt látható. “Szívinfarktus”. (Azóta levette a képet, hogy megsemmisítse a bizonyítékot.) Hát igen, egy "súlyos beteg" ember garantáltan nem vigyáz a szívére, és egészségtelen életet él, állandóan a fórumokon hadakozik, felhergeli magát stb. Igencsak “életszerű”. A legrohadtabb az egészben az, hogy MI tartjuk el, és a MI pénzünkön uszít az internetes fórumokban a fehérek ellen. Közben, aktivitását látván, egyértelmű, hogy ugyanezzel (vagy még kevesebb) az energiával, fehérellenes uszítás helyett értelmes, alkotó jellegű dolgokat is csinálhatna, hogy ne rajtunk élősködjön – például valamilyen távmunkát. Természetesen erről hallani sem akar.

De nem is az állítólagos szívbaj a lényeg. Hanem az, hogy őkelme a cigánybűnözés egyik fő-fő védelmezője. Köztük a megrontásé, a vérfertőzésé, a 14 év alatti szexé, amely, mint tudjuk, igencsak általános cigány körökben. A cigánylányokat sok esetben már 10-11 évesen teherbe ejtik közvetlen családtagjaik, ahogy az például Lentiben esett meg egy pár hónapja, amikoris az elkövető a nagypapa, nem mellesleg - a "fasiszta" TV2 által is elismerten! - helyi cigányvajda (!) volt. De idézhetnénk az ITT található hivatalos tanulmányt is. LIFE kifejtette, hogy a 14 év alatti közösülés nem pedofília, mert általában szintén kis- vagy fiatalkorú (tehát 18 év alatti) fiú ba..a meg a cigányluvnyát. Bezzeg a nagykorú fehérek – így ő –, mindig pedofil képeket nézegetnek! Azaz: érdemi válaszok helyett fogalmakon rágódott.

A legmókásabb az egészben az, hogy LIFE ténykedése folytán az amúgy balos, liberális, Tomcat/ Kuruc-gyűlölő, az Indexen, ill. bombagyáros körökben közismert embereket, mint Szuksegkepp Fenyvitez, is sikerült a hagyományos (bűnöző – ne feledjük, hogy a hivatalos statisztikák alapján nálunk, akárcsak minden másik cigányfertőzött országban, 75% körül van a bűnöző életmódot folytatók aránya a teljes cigányságon belül) cigány életmódúak egyik legnagyobb ellenségévé tennie. (Szuksegkepp Fenyvitez zseniális ötlete volt annak idején a milliós “végkielégítéssel” a cigánylányok számára vonzóvá tett végleges sterilizálás is, amit aztán mi is “felkaptunk”.)

Nézzük legújabb ténykedésére érkezett válaszokat nem más, mint Advocatusdiaboli tollából. Advocatusdiabolit rendszeres olvasóink nagy többségének nem kell bemutatnunk: ő egy, a zsIndex cigánytopicjába író, hihetetlen művelt arc, akitől már számtalanszor idéztünk (előző alkotásainak szemrevételezéséért tessék beütni a keresőbe azt, hogy “Advocatusdiaboli”). Mellesleg Advocatusdiaboli maga a Kuruccal teljesen ellentétes platformon áll – a 2006. és 2007. októberi felkelőket például lecsőcselékezte, ellenük nagyon durva rendőri fellépést sürgetett. (Ennyit a politikai beállítottságáról.) Ez azonban mit sem von le cigányügyi hozzászólásainak, ötleteinek értékéből – ahogy az általunk amúgy, egyéb politikai nézetrendszere miatt, finoman szólva, nem kedvelt Szuksegkepp Fenyvitez érveléséből sem. Viszont az a tény, hogy két Kuruc/ Tomcat/ széljobb-gyűlölő ember cigányügyi hozzászólásairól van szó, azok értékét még tovább emeli: a cigányfajvédők nem mondhatják azt, hogy mindez megalapozatlan szélsőjobb propaganda.

Nézzük Advocatusdiaboli két, mestermunkának minősítendő hozzászólását LIFE fent vázolt hazudozásaira, csúsztatásaira (hogy ti. mivel a cigányoknál a vérfertőzés nem pedofília, így nem kell büntetni). Szómagyarázat: Ontopic = cigány.

Nem. LIFE tökéletesen tisztában van saját népe kultúrájával, kvalitásaival. Pontosan tudja, hogy hogyan viszonyul népe például a kiskorúak megrontásához. Ezt most ne nevezzük pedofíliának, mert ezzel esélyt adunk neki arra - amit meg is tett - hogy tematizálva a témát érdemi válasz helyett fogalmakon rágódjon. Valóban, ha egy 13 éves fiú kopulál egy 12 éves kislánnyal, az nem pedofília. Az kiskorú megrontása, ám kiskorú a másik elkövető is - és egyikük sem büntethető.

Ám nem ontopic szereplők esetén ilyenkor a szülőket veszik elő, és kíméletlenül - hangsúlyozom, sőt tanúsíthatom: KÍMÉLETLENÜL - fellép a gyámhatóság, és elviszi a "gyerekeket". A szülők meg járogathatnak bíróságra magyarázkodni.

Az ontopicoknál nem, egyszerűen félrenézés van. Mégpedig azért, mert annyira tömeges a jelenség (gyakorlatilag az összes cigánylányt felcsinálják 14 éves kora előtt, legfeljebb nem mind marad terhes), hogy fizikálisan nem lehet vele mit kezdeni. Ahogy írtam korábban: van egy hatályos gyerekvédelmi törvényünk, de ha betartanánk következetesen, akkor minimum a cigánygyerekek felét még ma állami gondozásba kellene venni. Erre meg nincs mód, nincs eszköz, nincs pénz, nincs kapacitás. Egyszerűen megoldhatatlan. Hát félrenézünk, úgy teszünk, mint ha a probléma nem is lenne.

Ugyanígy vannak vagyonvédelmi törvényeink, csak ha következetesen betartanánk őket, akkor börtönbe kerülne majdnem a teljes felnőtt férfi cigány lakosság. Ez meg szintén kivitelezhetetlen.

Tehetetlenek vagyunk, pontosabban azzá tettük magunkat.

LIFE meg azt teszi, amit tehet, mellébeszél, csúsztat, hazudozik. Ő tisztában van vele, hogy népének számos alapvető életelve, életvezetési megoldása a világ összes országában büntetőjogi kategória. A kiskorúakhoz, a közeli rokonokhoz való szexuális viszony, a mások vagyonához, testi épségéhez, emberi méltóságához való viszony - ezek mind-mind a cigány kultúrában megtalálható, igazoltan rögzült attitűdök, kultúrájuk lényegét, alapját jelentik - és kivétel nélkül mindegyik bárhol a világon a büntető törvénykönyvben tételesen említett cselekmény.

Totyogós koruktól ők ezt szívják magukba (Kuruc.info: hogy is fogalmazott a Nemzet pár napja? “A magyarországi roma családok többségében - ez a hazai cigányok kb. hetvenöt százalékát jelenti - norma a bűnözés, szinte az anyatejjel szívják magukba.”), így ez személyiségük részévé válik, ezzel kezdeni utána már semmit nem lehet. Az empátia kialakulásához 1-3 éves kor között kell megfelelően irányítani a gyerek fejlődését - tehát a LIFE által állandóan emlegetett ovi már késő (Kuruc.info: LIFE kedvenc vesszőparipája a kötelező óvoda. Görcsösen ehhez ragaszkodik, és nem veszi figyelembe azt, hogy, egyrészt, ovis korra a gyerek személyisége nagyrészt kialakul, másrészt, a legjobb ovi sem segíthet, ha aztán a gyereket akár csak két órára is hazaengedik a teljesen eltérő, bűnöző, alkesz putriscigány szülei közé. Ezt szintén bőven tárgyaltuk és, mitöbb, ballib lapokból hivatkoztuk; lásd pl. EZT). Itt is csak oda lyukadunk ki, hogy a problémát úgyis folyamatosan újratermelő cigány mentalitás csak egyféleképpen lenne gyorsan és hatásosan felszámolható - az összes putrilakó és büntetett előéletű (nem romákat is beleértve!!) szülő gyerekeinek totális elvétele, normális nevelőszülőkhöz juttatása (itt hibázott Mária Terézia, aki a gyereket elvette, de azok utána nem családba kerültek, hanem ostoba és rasszista parasztoknak adták cselédnek őket - másrészt a korabeli viszonyok miatt az intézkedés a permanens mozgásban lévő cigányság kétharmadát el sem érte) lenne.

Ám ez egyrészt ugyebár nácizmus, kulturális genocídium - másrészt technikailag kivitelezhetetlen. Nem tudnánk mit kezdeni ennyi gyerekkel.

Én úgy vélem, hogy a jelenség túl van azon a ponton, hogy tényleg megoldható lenne. Ezt nem lehet megoldani (legfeljebb elindítani folyamatokat, amelyek évszázados-több évszázados távlatban jó felé haladnak), de kezelni esetleg még lehetne. A segélyek közmunkához kötése, és a vagyon elleni bűncselekmények és köznormasértések elleni vaskézzel, akár kíméletlen brutalitással történő fellépés a cigányságot visszakényszerítheti egy, a többséggel jóval kevesebb súrlódással járó életmódhoz. Morogva és elkeseredetten mennének minden reggel utcát söpörni, sok köszönet a munkájukban nem lenne, végeredményben így is eltartottak lennének, de mégis dolgoznának, sokkal kevesebbe kerülnének, és sokkal kevesebb bajt okoznának. A családi pótlék részben adójóváírássá, másik részben természetbeni juttatássá konvertálása (teljes egészében megszüntetve az alanyi jogon járó pénzkifizetést) pedig a megélhetési gyerekgyártás intézményét ellehetetlenítené, így nagyon valószínű, hogy a cigányok szaporulata drasztikusan esne.

A börtönökben be kellene vezetni a kényszermunka intézményét, a gyerekek iskolába járatását pedig nem jutalmazni, hanem annak elmulasztását börtönbüntetéssel szankcionálni kellene. Meg lehet találni talán azokat a megoldásokat is, amelyek a tanulásban nem motivált, nem kezelhető gyerekeket is legalább a csöndben maradásra, és a tananyag minimális elsajátítására rákényszerítik. Például a kezelhetetlen gyereket vigyék el olyan iskolába, ahol ha nem tudja év végén az elvárt szintet hozni, akkor nem lesz nyári szünete, helyette is tanulhat, ugyanakkor zárt intézményben, katonai fegyelem mellett, mondjuk napi öt tornaórán "vezetik le" fölös energiáit. Meg lehet oldani, hogy azért ne korbáccsal legyen verve - de nyilván a könyörgéses-rimánkodásos módszerek túrót sem érnek.

Persze ez sem fogja a problémát megoldani, de egy "fenntartható" pályára terelheti. A cigányság számos évszázada itt van Európában, integrálni sehol sem sikerült, de voltak időszakok-korszakok, amikor a nyomás, a kényszer alatt olyan viselkedésmódot öltöttek magukra, amely elviselhetőbb volt. Nem lettek ettől olyanná, mint a befogadó nemzetek, de legalább nem voltak teljesen elviselhetetlenek. Ennél többet elvárni szerintem illúzió.

Egy népet önmagáról leszoktatni jóformán lehetetlen.”

Második hozzászólása:

Megint sikerült a lényeget nem megfogva lenáciznod a másikat.

A tények azonban nem téged igazolnak. A tények azt mutatják, hogy a cigánylányok 10-15%-a már 14 éves kora előtt teherbe esik, miközben ez a nem cigány lakosság körében évi néhány - általában nagy botrány kavaró - eset.

A tények azt mutatják, hogy a cigánylányok közel fele 18 éves kora előtt már szül, ami általában rossz a gyereknek. (Kuruc.info: ezügyben lásd EZEKET a ballib, SZDSZ-es Beszélőben megjelent adatokat – persze, biztos ők is hazudnak, mi?)

A tények azt mutatják, hogy a cigánygyerekek 10-15%-a annyira közeli rokonok (nemritkán testvérek-féltestvérek, vagy gyerekek-szülők) kapcsolatából származik, amit a törvény már önmagában büntetni rendel.

A tények azt mutatják, hogy a cigánygyerekek nagyon nagy része, kb: harmada ezek miatt eleve fogyatékos. (Kuruc.info: még több is – lásd pl. EZT az egyetemi tanulmányt vagy EZT a nyírmihálydi százalékarányt.) Retardált, már születésekor sorsa eldőlt - tettek róla az általában szintén tűfejű szülei, hogy eldőljön.

A tények azt mutatják, hogy néped körében jellemző gyakorlat a gyereket csak a családi pótlék, a megélhetés miatt szülni és "tartani", mi több, kifejezetten örülnek, ha fogyatékos. Akkor több pénz jár érte, egyesek még tesznek is róla, hogy fogyatékos legyen. (Kuruc.info: pl. úgy, hogy a várandós "kismamák "húsklopfolóval verik a purdét a méhükben, hogy az degenerált legyen.)

A tények azt mutatják, hogy egy felnőtt cigány férfi minimum hússzor akkora valószínűséggel követ el olyan bűncselekményeket, amelyek miatt börtönbe is kerül, mint egy nem cigány. De inkább még sokkal nagyobb valószínűséggel, ez a hússzoros szorzó csak a börtönarányokból bőven kijön. Valójában már azokból is inkább ötvenszeres arány valószínűsíthető.

A tények azt mutatják, hogy ha meghirdetnek állást romalakta vidéken, akkor a cigányok arra egyszerűen nem jelentkeznek. (Kuruc.info: lásd EZT, ill. EZT és az onnan visszafelé vezető linkeket.)

A tények azt mutatják, hogy az iskoláitokat sokszor akkor sem végzitek el, ha erre minden lehetőséget megkaptok, ha egy szál cigánygyerek van egy színmagyar osztályban, akkor sem. Ez a nem cigány lakosság körében kirívó ritkaság, nálatok norma, jellemző.

A tények amúgy azt mutatják, hogy szerintetek úgyis mindig mindenért a másik a felelős, meg különben is adjon többet, és ha üttök, hát tartsa oda a másik orcáját is. Elvégre keresztyén a büdös parasztja, vagy nem?

Amúgy pedig LIFE nyugodtan vitatkozzál a tényekkel. Ezt teszed úgyis, mindig. Csak ne csodálkozz, ha a végén valahogy mégsem az sül ki belőle, amit megálmodtál.

Nélkületek ezt a problémát megoldani lehetetlen, valószínűsége a sikernek zérus. Ezt kijelenthetjük. Azt is, hogy részetekről soha semmiféle konstruktivitás, szándék, hajlandóság nem volt, és most sincs. Akkor meg mi a büdös francról beszélgetünk?

Mikor kéred meg a Cserepest (Kuruc.info: LIFE Szegeden, a Cserepes-soron lakik, és többször a szemére vetették ellenfelei, hogy miért az Interneten agitál a cigányok védelmében, miért nem inkább a saját földijeit próbálja meggyőzni arról, hogy tanuljanak, dolgozzanak, akárcsak szegény megboldogult Lakatos Menyhért) takarítani? Hányszor fogom még ezt megkérdezni? Egymilliószor? Fogok rá valaha is választ kapni? Hát, nyilván nem! (Kuruc.info: tényleg nem fog: LIFE egyszerűen ignorálja a kényes kérdéseket.)

Hogy ne szaporítsuk a zsIndex bevételét, nem adunk direkt linket a cigánytopicra. EBBEN az archívumban megtalálja egy MHT fájlba lementve a beszélgetést tartalmazó oldalt (500 hozzászólást), gondosan megtisztítva minden auditálási kódtól és reklámtól. AD írásai (az idézett kettő mellett még jópárat írt, hasonló, igen magas színvonalon) mellett különösen a már említett Szuksegkepp Fenyvitez hozzászólásai érdemelnek figyelmet.

Kuruc.info – Arppi S.