Az Echo TV tegnapi, Pátkával kapcsolatos Éjjeli Menedékét feltétlen érdemes megnézni.
A műsor sok mindenről fellibbenti a fátylat. Két igen fontos és jó interjút tartalmaz: a három vádlott polgárőrből kettő édesanyjával, ill. a térség fideszes országgyűlési képvselőjével, Kelemen Andrással készítettet.

A polgárőr-anya sok mindent elmond:

-    67%-os rokkanttá nyilvánították az ittas, jogsi nélküli cigány által elgázolt lányt, aki három hónapig feküdt kómában a gázolás után
-    vázolja, milyen egyéb bűncselekményeket követtek el a cigók: egy özvegyasszonyt agyon akartak verni, akinek a védelmében Károly fia feláldozta az életét; a kocsmáros nyakát késsel akarták elvágni; az egyik, mozgássérült fiát meg akarták lincselni; úgy megpofoztak egy bácsit, hogy az leesett a lépcsőn stb. A kisebb bűncselekményekről – mint pl. vállalkozások ellehetetlenítése –is szót ejt.
-    kiderül, hogy a tűzoltóság egyik képén levő szőnyegen az üveg nyaka alatti  foltok még csak véletlenül sem gázolaj-, ill. égésnyomok, hanem eleve ott voltak még a “támadás” előttről.

A második interjú talán legfontosabb gondolata a Rendőrség megyei szóvivőjének hivatalos bejelentéséhez kapcsolódik. Kelemen elmondja, egyszerűen képtelenség, hogy olyan információt kiadjon a rendőrség, hogy az egyik vádlott beismerő vallomást tett – ráadásul ezt a rendőrfőkapitánytól idézi. Ezen kívül vázolja a pátkai közállapotokat, valamint azon párat azon cigánybűnözési esetekből, amelyhez volt “szerencséje” több évtizedes politikusi karrierje során.
A HírTV tegnap esti Célpont műsorának szintén cigányokkal foglalkozó második felét (“Kitartók és kitartottak”) is érdemes megnézni (direktben ITT érhető el), van benne pár jó jelenet:
- az egyik cigánytelepen ki akarták rabolni a stábot
- a cigányok is szépen elmondták, mennyi píízt kapnak az államtól. Egy hatfős (néggyerekes!) család pl. 130e Ft segílykét. Nesze nektek, fajvédők, lehet cáfolni – ahogy a közismerten cigánygyűlölő, rasszista, fasiszta Népszabadság által pár napja leközölt 150e Ft-os számot egy ötgyerekes család esetében!
- különben meg ment ezerrel a hazudozás, az önrokkantság-tettetés stb. mokka-részről. Az a legbájosabb, amikor egy cigányanya kinyögte, hogy egy fillér segílykét nem kap se ő, se a purdéi. Ennyire hülyének nézi a nézőket?!
Következzék az Echo TV műsora jobb gondolatainak betűhív leirata azoknak, akik nem tudják / akarják megnézni az eredetit (pl. nincs szávszélességük, nem kompatibilis a gépük, mobilról neteznek stb.) Elnézést a méretért, ill. azért, hogy a kommentárokat, ill. linkeket csak ide, és nem a fenti összefoglalásba írtam bele; célom az volt, hogy ez utóbbi minél rövidebb és emészthetőbb legyen. Aki meg a részletekre, kapcsolódó anyagokra, fényképekre kíváncsi, olvassa el a köv. szekciót. Mivel ez betűhív leirat, ezért a z idézett szöveget nem stilizáltam; emiatt van benne felesleges redundancia, szó- és gondolatismétlések. Emiatt ne engem tessenek fikázni.

Kuruc.info – Arppi S.

Az Echo TV leirata + a kommentárjaim:

A három vádlott polgárőrből kettő édesanyja, ill. egy nagymamája, nyilatkozza: “Onnan kiabáltak a gyerekeknek [két cigányautóból], hogy rohadékok, megdöglötök, kiirtjuk az egész családotokat”. … “az unokámat Fehérváron támadták meg a pátkai cigányok, úgy, hogy sírva telefonált nekem, menjek érte”. Kiderül az is, hogy egy helybelinek be kellett zárnia a boltját a cigányterror miatt.

6:50: “Nekem ez borzsasztó fájt, hogy akik mindenkinek segítettek a faluban, akit a cigányok bántani akartak … a Karcsi fiam áldozta fel az életét, hogy megmentse az özvegyasszonyt, hogy ne csapja agyon a cigány (Kuruc.info: hej, de szeretik mokkáék gyilkolni a védtelen öregembereket. Gadna és a többi eset, ugye? Ha valaki elfelejtette volna, ITT van egy nagyon jó cikk.) … a másik fiam megmentette a kocsmárost, mert hozzáfogta a kést a nyakához, hogy ne ölje meg a cigány … van egy nyomorék fiam, amelyik mozgássérült, felborították az asztalt, úgy hívta oda magához az öccse, kit hívjon segítségül, ha nem a testvérét, hívta az öccsét, hogy “Gyere, segíts, mert a cigányok agyoncsapnak”, odament, megmentette az öccsét is. Attól fél most a falu, hogy most már nincs az se, aki megmentse a faluban az embereket (Kuruc.info: nem csoda, hogy pont ezeket a polgárőröket csinálták ki a mocskok, most szabad a vásár)

8:00-kor átnézik a tűzoltóság felvételeit. Kiderül, az a szőnyeg, amin volt a gázolaj-folt és az a furcsa sárga valami, már eleve ilyen volt: a sárga folt hypótól, a mellette levő barna pedig olajtól származik; mindkettőt véletlenül borította rá eredeti tulajdonosa.



(Nagy felbontásban ITT)

Ezért dobták ki régebben a szőnyeget, amit aztán a cigányok hazavittek. Igen, elismételjük: a képen látható olajfolt NEM az üvegből csorgott ki, hanem már eleve ott volt. Meglehetősen mikroszkópikus annak az esélye, Kedves Olvasónk, hogy egy benzines, miket beszélek, gázolajas palack egy szobában centiméterre pontosan egy meglehetősen kicsi olajfolt közepére esik, hogy olybá tűnjön, hogy valóban kifolyt belőle valami - esetleg be is gyulladt. Mennyi? Egy a százezerhez talán?!

A sárgás elszíneződés sem valamiféle égés végeredménye. Végül, azt is érdemes megfigyelni a képen, hogy a gyutacson sincs semmiféle égés- vagy akár pörkölödésnyom nincs. Egyáltalán: úgy tűnik, hogy azt meg sem gyújtották. Hoppá!

10:15-kor a nevezetes lány-gázolásról is szó esik. Tudjuk, arról, amiről a fő-maffiózó cigányvezér, Száva Vince azt hazudta, hogy egy szimpla bokatörés volt: “aki elüt egy kislányt, aztán 67%-os rokkanttá nyilvánítják, három hónapig a kórházi ágyat nyomja a kislány, élet és halál között, és aki elütötte, a cigánygyerek, azóta is éli világát, röhög a pofánkba”. Nesze neked, mocskos Száva, ez a te “bokatörésed”, amiből – szerinted – teljesen felépült a lány. A cigány természetéhez tartozik, hogy hazudik; ez alól a maffiózó, most hitgyülis, vér-SZDSZ-es Száva sem kivétel.

“Kijön az öregember a boltból, pofánvágja a cigány, leesik a lépcsőn, nem vonták felelősségre érte” – ahogy, gondolom, azt a mocskos, rohadék, emberalatti cigányt sem, aki a kisvárdai kórházban csinált hasonlót, aminek gerincsérülés lett a vége.

11:10: “úgy vélik, ha elítélik a három, köztiszteletnek örvendő polgárőrt, olyan lovat adnak a cigányok alá, hogy elszabadulhat a pokol. Lehet, hogy ez a cél? - fogalmazódik meg egyikükben.” – igen, egyáltalán nem kizárt. Pártunk és kormányunk ezen dolgozik, ahogy azt már ITT is megfogalmaztuk.

13:35-kor jön egy szintén nagyon érdekes, talán a legfontosabb rész. Az interjúalany immár a térség fideszes országgyűlési képvselője, Kelemen András. “Ugye a napokban látni lehetett, ill. hallani, itt-ott, tévében, rádióban a hírt, hogy valaki már az elkövetésről vallomást tett volna ebből a három személyből. Erre is rákérdeztem a rendőrfőkapitánytól, mert talán ez a legérdekesebb így külsőleg. Azt mondta, kizárt dolog, hogy a rendőrségtől ilyen információ menjen ki, éppen azért, mert folyamatban van a nyomozás, tehát ha ilyen kimegy, az csak civil személytől, a vádlottól, az ügyvédjétől satöbbi mehetne ki. Azt viszont nem hiszem, hogy akár a vádlott, akár az ügyvédje ezzel traktálná a sajtót, hiszen nem áll érdekükben. Tehát, én azt hiszem, ez nagyon sötét dolog.” – ehhez nincs mit hozzáfűznünk. Akkor már csak azt kéne egy tökös tényfeltáró, ugyanakkor arcát vállaló (emiatt, sajnos, MI, üldözött gerillamédia státusztunk miatt, nem járhatunk utána a dolognak) újságírónak megtennie, hogy valóban megkérdezi a rendőrséget, mire véljük az ITT található rendőrségi közleményt (lásd még EZT).

A parlamenti képviselő így folytatja: “a család, amelyből [a polgárőrök] származnak, az egy rendkívül tisztességes, polgári család; a legjobb hírnevű talán a faluban, tehát, elsőre, amikor hallottam a hírt, azt hittem, hogy kacsa, és utána az, hogy ha igaz, van gyanú, azt sem tartanám kizártnak, hogy valamiféle provokációról is lehet szó…"

15:45: “ha meghallgatja az ember a polgármestert, ő is meg tudja erősíteni: lopások, rablások, közszolgálatban levő személy megtámadása, a postásé (Kuruc.info: ugye, még mindenki emlékszik arra, hogy rendőrautóval kell Pátkán kísérni a postást?! És ezt a legelső hazugságot közzétevő hirado.hu is megerősíti, pedig ha valami, az MTV aztán tényleg ellenérdekelt az igazság kiderülésében), a polgárőröké. Volt olyan, hogy rendőr és polgárőr együtt igazoltatott, és a rendőr jelenlétében megverték a polgárőrt. Aztán, a nem ennyire súlyos cselekmények is furcsák. Nem tudom, ha a postaládájában valakinek belepisilnek, attól joggal felmegy benne a pumpa. (Kuruc.info: hát még, ha beleszartak volna – ahogy a cigányoknál kedvenc szórakozás a falak emberi ürülékkel való bekenése; lásd pl. Gadnát: “Betörtek a rendelőbe is, szó szerint összeszarták, összekenték az ürülékükkel a hófehér falakat.” De ismert a TV kibelezése, majd a dobozba beleszarás is...) De egyébként is, agresszív kijelentések, fenyegetettség van.

Megint egy nagyon jó, figyelmesen elolvasandó rész következik a különböző cigánybűnözési esetekről 18:00-nál (még mindig Kelemen): “1998-ban Vértesacsán szintén egy, a helyi cigánysághoz tartozó személy személyes bosszúból kihívott több kocsira való társát Budapestről, ahol végigverték a helyi pékséget és végigverték a helyi presszót, ahol valami problémája volt az illetőnek (Kuruc.info: biztos nem kapott ingyenitalt, vagy túl sokat vesztett a nyerőgéppel?). Utána sokszor érdeklődtem a rendőrségen, hogy hol van az ügy; utána minden információ megszakadt, és, végül is, az az érzésem, hogy elaludt. Baracskán 2-3 évente össze szoktam írni, hogy milyen  helyi kihágásokról tudok, amely bűnelkövetések és amellyel több helyi cigány családhoz tartozó személy zaklatja a többséget. Legutóbb éppen itt van nálam a Fejér megyei rendőrfőkapitány válasza, hogy az egy hónap alatt általam összeírt 10 esetből 5 került csak bejelentésre, magyarán szólva az emberek még bejelenteni is félnek és nem várják a rendőrségtől azt, hogy tényleg tud valamit ebben a helyzetben tenni.
Ercsiben már évekkel ezelőtt jelezték nekem azt, hogy az összevont, az ún. integrált oktatás keretében olyan problémák merültek fel bizonyos cigánygyerekekkel, akiknek a viselkedése súlyosan be nem illeszkedő, hogy ezért helyi őrző-védőket kellett az iskolába tanári státuszra fogadni. Azért, gondoljuk meg, ez még sem megoldás, nyilvánvalóan valahol itt kezelni kellene az egész kérdést, olyan szempontból, hogy először is, fel kell tárni, hogy mi az oka. Itt például Pátkán énnekem megingathatatlan meggyőződésem, hogy nagyon nagy mértékben hozzájárult a helyzet elmérgesedéséhez az, hogy megszűnt a helyi iskola. Amikor én képviselőként ott jártam az elmúlt években, akkor elmondták nekem, hogy ez egy kicsi falu, nagyon kevés jövedelme van, a jövedelemnek kétharmada megy az iskolára, de akkor is fenntartják, mert az a közösségi életnek egy olyan színtere, ami nélkül a falu meghal. Na, ez az iskola megszűnt, úgy, hogy az Oktatásügyi Minisztérium – nem tudok más szót használni – kommandója kiszállt, megmagyarázta, hogy a szegregáció az egy csúnya dolog, mert szegregációnak ítélte meg, hogy bizonyos, összeférhetetlen gyerekeket nem vontak be a közösségi oktatásba. Folyamatosan ellenőrizték ezt [hogy berakják ezeket a deviáns purdékat a normális gyerekek közé], ennek a következménye az lett, hogy akik emiatt [a deviáns cigányok miatt] nem tudtak tanulni, kivették az iskolából, bevitték Székesfehérvárra, ezzel a megállapított határ alá csökkent a gyerekek száma, az iskola megszűnt. Azóta mindnyájan Székesfehérvárra ingázik, cigány és nem cigány – mindenki, és most ott tartunk, hogy a buszon kialakuló súlyos összetűzések [a büdös, sokszor túlkoros cigánypurdék verik, terrorizálják a magyarokat] miatt a polgármester azt ígéri, hogy a buszra is felültetnek valakit, aki őrző-védő jelleggel megelőzi az összetűzéseket.

Azt hiszem, Olaszliszka fel kellett volna hívja a figyelmet arra, hogy itt mekkora baj van… robbanás előtti helyzetben vagyunk…

Erre mit tudunk mondani? "Aufgeschoben ist nicht aufgehoben", ahogy a német mondaná. Jön még kutyára dér, a Tanácsköztársaság terrorjának is vége lett – így a mai fajvédő terrornak is vége szakad egyszer, és utána jön valami sokkal-sokkal igazságosabb, amikor elszámoltatjuk majd a bűnözőket és az őket most ellenünk uszító, szaporító cionistákat.

Kuruc.info - Arppi S.